Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardım Lütfen

scob
01-10-2008, 02:19
güvenlik proğramlarına yeni konu açmaya yetkim yok diye buraya konuyu açtım.kusura bakmayın.
arkadaşlar evimdeki masaüstünde nod 32 eset smart security yi kullanıyorum ve çok memnunum(xp sp2).şimdi işyerimde kullanmak üzere bir laptop aldım ve üstünde vista home basic,32 bit var.nod 32 nin en son sürümünüde burdan Only the registered members can see the link indirdim ve laptopa kurmak istiyorum ama bir türlü kurulmuyor.
kurmak isteyince şunlar oluyor:yüklemeye hazırlanıyor diye kurulum penceresi çıkıyor.yüklüyor diyor fakat birden ortasında sadece 1 yazan bir pencere altında tamam yazısı çıkıyor.mecburen tamama tıklıyorum ve kurulumdan çıkıyor.
bu arada nod 32 nin özelliklerine baktım vista home basic yazmıyor ama bir arkadaşım vista starter e problemsiz kurdu ve tıkır tıkır tıkır çalışıyor.
acaba problem ne olabilir.teşekkürler.
selametle.

OLDSMAN
01-10-2008, 02:38
Konuyu açan arkadaş dosya içine açıklama yazmış.
hata msg resmini eklermisiniz ayrıca alttaki linkteki
açıklamalar göre VISTA DESTEĞİ var.Sorun bilgisayarınızın
güncel olmaması.Wındows UP-DATE sitesindeki güncellemeleri
yükleyip tekrar deneyiniz

Only the registered members can see the link

scob
01-10-2008, 02:58
oldsman kardeş ilgin için teşekkür ederim.dediğin gibi sanırım güncellemede sorun var.çünkü kurulum başlangıcında win 32 hatası verdi.şimdi bilgisayarı güncelleştiriyorum.tekrar teşekkür eder hayırlı bayramlar dilerim.
sonucu yazacağım.

scob
01-10-2008, 04:02
oldsman usta bütün güncellemeleri eksiksiz olarak yapmama karşın hala aynı hatayı veriyor.bu arada nod32 nin resmi sitesinden 30 günlük deneme sürümünü indirdim o sorunsuzca kuruldu.onu kaldırıp tekrar bu sürümü kurmak istediğimde aynı hatayı vermeye başladı.

scob
01-10-2008, 12:35
eset i kurarken arka planda şöyle bir ileti çıkıyor:
pencerenin başlığı:
C:\Window\system32\cmd.exe
içinde yazanlar:
C:\users\aidata\appdata\local\temps\7zs4192.tmp.>cmdow é/HID
Error:the specified window was not found.
onun üstündede bir pencere ve başlığı:
ESET NOD32 Antivirüs
ortasındada ekran simgesi ve 1 yazıyor
alttada tamam butonu var
tamama basınca kurulumdan çıkıyor.

OLDSMAN
01-10-2008, 12:49
PC daha önce nod 32 kurduysanız eğer kayıt defterinizde
bulunan bu artıkları temizlemeniz gerekir + yine kuramadıysanız
indirdiğiniz dosya indirme esnasında bozulmuş olabilir

BAŞLAT-ÇALIŞTIR-regedit yazın
H K EY_CURRENT_USER bulunan nod32 uzantılı dosyaları silin

scob
01-10-2008, 13:08
böyle bişey olamaz ya.dün gecedendir kurmaya çalıştığım dosya bozukmuş ve bunu son anda farkettim ama oldsman kardeşte sebeplerden biri olarak göstermiş.dosyayı yeniden indirdim ve hemen kurdum.
oldsman usta seni bilgilerin için tebrik ediyorum ve yardımların içinde teşekkür ediyorum.ALLAH a emanet ol.
selametle.

OLDSMAN
01-10-2008, 13:12
böyle bişey olamaz ya.dün gecedendir kurmaya çalıştığım dosya bozukmuş ve bunu son anda farkettim ama oldsman kardeşte sebeplerden biri olarak göstermiş.dosyayı yeniden indirdim ve hemen kurdum.
oldsman usta seni bilgilerin için tebrik ediyorum ve yardımların içinde teşekkür ediyorum.ALLAH a emanet ol.
selametle.

Rica ederim kardeşim önemli değil,yardımcı olabildiysem
ne mutlu,iyi günlerde kullanın,sorun giderildiğine göre
konuyu kapatıyorum

:smiles24: :45: