PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DİKKAT DSR5303 Hatalı Yazılım !!!

artworks
04-10-2008, 04:12
Arkadaşlar resimde bilgileri görülen yazılım hatalıdır. Lütfen yüklemeyiniz.

İnternette birçok yazılım bulunmakta. İndirdiğiniz yazılımları yüklemeden önce sağ tıklayıp özellikler bölümüne gelip resim ile karşılaştırınız. Değiştirme tarihi 21 Haziran 2007 ise ve KB değerleri tutuyorsa aynı dosyadır.

Benden söylemesi !!! .

Ben yükledim cihaz kitlendi servise götürmek zorunda kaldım.

Only the registered members can see the link

özlem67
04-10-2008, 09:36
herşeyi belirtmişin ama marka ne

özlem67
04-10-2008, 09:36
herşeyi belirtmişin ama marka ne

artworks
05-10-2008, 00:39
Forumda Trident bölümünde açılmış bir konu olduğuna göre marka TRIDENT olmalı değil mi ? Zaten konu başlığı DSR5303 diye geçiyor başka markanın böyle bir modeli var mı ? Marka Trident DSR-5303 tür.

Editor
05-10-2008, 00:49
Forumda Trident bölümünde açılmış bir konu olduğuna göre marka TRIDENT olmalı değil mi ? Zaten konu başlığı DSR5303 diye geçiyor başka markanın böyle bir modeli var mı ? Marka Trident DSR-5303 tür.

İyide bunun bu siteyle ne alakası var:49:

artworks
06-10-2008, 00:15
Paşa kardeş neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım! Yeni uydu alıcı alan birçok insan (benim gibi) sağdan soldan duyduklarını internette arayıp birşeyler yapmaya çalışıyor. Birçok foruma girip yazılım vs. indiriyor. Sonra da hata yapıyor. Ben yaptım fakat başkası yapmasın istedim. Bu sebeple hatalı yazılımı bildirdim buraya da. Hata mı ettim? Ben bir yoldan giderken ayağıma diken battı o yola gidecek olanları uyarmayalım mı? Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Uyaralım dedik kusur işledik. Teşekkür edeceğinize abuk sabuk şeyler yazıyorsunuz... Sanki burası doktorlar sitesi/forumu. Burasıyla alakalı olmayacak da nereyle alakası olacak ???

bulletfromhell
06-10-2008, 00:19
Paşa kardeş neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım! Yeni uydu alıcı alan birçok insan (benim gibi) sağdan soldan duyduklarını internette arayıp birşeyler yapmaya çalışıyor. Birçok foruma girip yazılım vs. indiriyor. Sonra da hata yapıyor. Ben yaptım fakat başkası yapmasın istedim. Bu sebeple hatalı yazılımı bildirdim buraya da. Hata mı ettim? Ben bir yoldan giderken ayağıma diken battı o yola gidecek olanları uyarmayalım mı? Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Uyaralım dedik kusur işledik. Teşekkür edeceğinize abuk sabuk şeyler yazıyorsunuz... Sanki burası doktorlar sitesi/forumu. Burasıyla alakalı olmayacak da nereyle alakası olacak ???
:nono:::nono:::nono::arkadaşlar sözlerinizde haklılık payları olsa bile üsluplarınızı uygun seviyede tutmazsanız haklılıklarınızın bi kıymeti kalmaz...sadece hatırlatmak istedim...:wave:

Volkan
06-10-2008, 01:27
uyarı için sağolun. ama haklı iken yazdıklarınızla haksız konuma duşmeyın. bu tür konularda mesaj yazan kişinin ismini aldında uçgen uayarı ikonu var bu kurallara aykırı mesaj bildirmidir bu butornu kullandığınız zaman mesaj yazanın mesajı incelemeye alınır.

kolay gelsin.

artworks
10-10-2008, 01:11
Teşekkür ederim uyarı için. Haklılığımın hakkımı verdiğiniz için...

Volkan
10-10-2008, 02:42
Teşekkür ederim uyarı için. Haklılığımın hakkımı verdiğiniz için...

bizde teşekkur ederız duyarlılığınız ve iyi niyetınız için. selametle.

EMRE_-20
16-02-2009, 13:41
edited

EMRE_-20
17-02-2009, 15:06
edited