Orijinalini görmek için tıklayınız : Şemdinli'de Hain Saldırı:15 Şehit
xhardlove
04-10-2008, 11:18
PKK'dan hain saldırı
4 Ekim 2008
ŞEMDİNLİ(Hakkari)(DHA)
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na teröristler saldırdı. Çatışmalarda 1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 asker şehit olurken, 2 uzman erbaş ise kayboldu.Çıkan çatışmada 23 terörist ölü ele geçirildi.
Şemdinli'de Batı'dan emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine dün öğleden sonra Irak'ın kuzeyinde ağır silahların da desteğiyle saldırıda bulunuldu.Saldırıda 2 askerimiz de ağır yaralı.
MAYIS'TA 9 ŞEHİT VERMİŞTİK
Aktütün Köyü'nün hemen yakınında bulunan aynı karakola, geçen 9 Mayıs günü ağır silahlarla Irak'tan gelip baskın girişiminde bulunan kalabalık PKK'lı grubu püskürtülmüştü. Saatlerce süren çatışmada 19 terörist öldürülürken, 6 asker şehit düşmüştü.
xhardlove
04-10-2008, 11:23
Tüm şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin.Söyleyecek söz bulamıyorum.aslında çok kelime var ama burada yazamıyorum.:mad2:
senolusta
04-10-2008, 11:28
Tüm şehitlerimize Allah Rahmet
Bozkurtlar'ın Başbuğları kükreyince Sögüt'te
Soluk yapraklar uçusur, dökülür bir nefeste
Canımızdır, kanımızdır herşeyimiz bu vatan
Bastığın yerleri tanı altında Türk'tür yatan
Atalardan bize kalan emanettir bu vatan
Susuz kalsa toprağımız sularız kanımızla
Şehit Özmen, rahat uyu sen ölmedin ölmezsin
Íntikamın alınacak Bozkurtlar etti yemin
Haydi yiğit, haydi yiğit, haydi yeni akına
Ülkümüzün, ülkümüzün cihan varsın farkına.
ahmet efe
04-10-2008, 11:30
tüm şehitlere allah rahmet eylesin
şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin.....
kelle davasında kendini suçlu bulan hakimi cezalandıracağına bu şerefsizleri cezalandırsa ya ama yok olmaz oradan geleçek oylar var ama nede olsa öleçek çok k.... var Tüm şehitlerimize Allah Rahmet eylesin yakınlarına sabır versin (Biz birşey söyledik mi bölüçülük oluyor adamlar memleketi bölmeye çalışıyor biz üç maymunu oynuyoruz)
kimene58
04-10-2008, 11:45
Tüm şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin.Söyleyecek söz bulamıyorum.aslında çok kelime var ama burada yazamıyorum.:mad2:
Arkadaşa katılıyorum, burada yazamıyorsak dışardada söylemekten vaz geçmeyelim...
:praying: Şehitlerimizin ruhları şadolsun.:praying:
ekrem956
04-10-2008, 12:07
selam herkeze keşke aklımdan gecenleri yazabilsem:mad2:
ruhunuz şaad olsun eyy şehitler sizin durumunuza üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.ne mutlu sizeki şehitsiniz her kula nasip olmayan bir durum.allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin...
Biz sadece buradan 23 terörist ölü ele geçirildi diye okuruz.
Ama o ölü teröristleri nedense hiç göremeyiz..
O teröristlerin cesedini görmedikçe verilen rakama inanmıyorum..
tüm şehitlerimize cenab-ı ALLAH'tan rahmet AİLE'lerine sabır ve başsağlığı diliyorum.....
şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
veyselbakan
04-10-2008, 12:37
Allah rahmet eylesin...
basri seni bu sözlerinden ötürü tebrik ediyorum gerçekler yıllarca insanlarımıza söylenmediği gibi halende söylenmemekte sana sonuna kadar katılıyorum şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilerken bunları yapan şerefsizlerin tez zamanda allah cezasını versin diyorum basri aslında diğer arkadaşlarımında söylediği gibi konuşulacak o kadar çok şey varki ama her zamanki gibi yine susuyorum inşallah bizimde konuşacağımız günler bir gün gelecek bende merak ediyorum ve sesleniyorum oy toplamak için birbirlerini karalayan vatandaşa şirin görünmek için atıp tutanlara anaların çocukların eşlerin yüreğimizin kanlı yaşları acaba ne zaman dinecek diye herkese saygılar!:mad2: :mad2: :mad2: :( :( :( :( :( :(
süleyman09
04-10-2008, 13:21
çok büyük önlemler almak gerekiyor yoksa pkkdurmayacak caydırıcı önlemler getirmek lazım
Tüm Türkiyenin başı sağolsun. Tüm Şehitlerimize Allah(c.c) rahmet eylesin. Mekanları cennet makamları yüksek olsun.
bir ölürüz bin doğarız vatan sağolsun rabbim terörün belasını versin abd uşaklığı yapan hükümet bakalım bu şehitlerin hesabını nasıl verecek bu olayda saldırıda en büyük suc ülkemizi abdyeve diğer ülkelere utanmadan peşkeş ceken siyasettir yazıklar olsun 15 fidanımız daha gitti giden geri gelmez şehitlerimizin kabirleri nur mekanları cennet olsun vatan sağolsun ne mutlu türkim diyene
doktor dedi üzülmemen gerekiyor strese girmemen gerekiyor ama şu yazıyı okudum yine gözlerim doldu...
ALLAH HEPİSİNİN MEKANINI CENNET EYLESİN
Şehit kardeşlerimize allahtan rahmet anne baba ve yakınlarına sabırlar diliyorum.Bu keferelerden 28 kişi vurulduğu idda ediliyor onlarda tv lerde gösterilsin .
Alemci tamam kinin ve sinirin olabilir ama bunu burada bu forumda yansıtamazsın!!!
bir daha uyaramam banlarım
selametle
yaaa arkadaşlar burası forum sayfası.
sebeb ne olursa olsun. küfür yasak...
pencere77
04-10-2008, 15:48
Allah sabır versin şehit ailelerine.mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin...
Bunlar sadece bizi teselli etmek için söylenen şeyler (nekadar teselli edebileceklerse!!) Dış kaynaklı haberlere bakınca gerçekler göz önünde!!!!1
Kimliği açıklanan şehitlerimizin isimleri:
- Astsubay Çavuş Hasan Önal (Eskişehir)
- Piyade Uzman Çavuş Savaş Can (Osmaniye)
- Komando Çavuş İlhan Küçüksolak (Kocaeli)
- Er Davut İlbaş (Siirt)
- Er Hakkı Aran (Diyarbakır)
- Er Ramazan Yeşil (Antalya)
- Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser (Silifke)
- Uzman Çavuş Hasan Aygör (Kırıkkale)
Allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun şehitlerimizin
sözün bittiği yerde boşa kelam olmaz.yuvarlak sözler ve uygulamalarla vatanda boş bir bidon gibi yuvarlanmış gidiyor.diyeceğim sadece niceleri gibi bir 15 fidanı daha önce kalbimize sonra toprağa gömdük.dualarımız bitsin diye ama anlaşılan bitmezzzz.yüce ALLAH önce ailelerine sonrada bizlere sabır versin.yine doluyum yine yazamıyorum...
şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin.
Yine 15 dal fidanlar serildi al kanlarını bayrak yaparak bu topraklara. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve tüm Türkiyeye de başsağlığı diliyorum. Şimdi ne yazayım ben? En iyisi forum kurallarını ihlal etmeden susmak. Bu da bir tepki tabi ki!
Saygılar.
adnanarkan
04-10-2008, 18:15
şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
hallederiz
04-10-2008, 20:20
askere kalkan eller kırılsın
Catapult®
04-10-2008, 20:26
allah rahmet eylesin
bu teroristler gittikçe kudurdu allah sonumuzu iyi etsin
dtp liler ölü terörüstlerin cesedini istemiş cesarete bakın adamlar benim kapımdan yeyib içiyor ve bunlara cevap verecek yok memleketim insanı ile alay ediliyor acı cektiriliyor hekgeze kasımpaşalı edasıyla cevap verenler suskun anlayamıyorum bir askerime güveniyorum ALLAHa dua ediyorum bu güvenimi boşa çıkarma büyük ALLAHIM
yazık gencecik çocuklara yazık gececik insanlara kıyıyorlar Allah Rahmet Eylesin biteceği günü biz görecekmiyiz acaba!!
YABANCI BASIN ölen teröristlerin sayısını acaba kaç olarak veriyor. 3 - 5 çakaldan fazla olacağını sanmam.. ama bize gelince hme 25 -030 tanesi öldü deniliyor.. İNAN MI YO RUM.......
sarıkanarya_41
04-10-2008, 22:30
:present: :present: :present: :present: :present:
askere kalkan eller kırılsın
sarıkanarya_41
04-10-2008, 22:31
hepınızı anlıyorum.kıyametın elametlerı bunlar.
Bu vatanın kıymetini bilsin herkes. Bazı şeyler için geç olmadan...
Allah rahmet eylesin milletimizin bası sag olsun
zabataygatör
04-10-2008, 23:59
Allah rahmet eylesin...
sen tsk niye inanmayip bu terorist kurtlerin soyledigi haberlere inaniyorsun daha onceleri oldurulenler ve teslim olanlar oldugunda da cok haber yapilmamisti..zaten nezaman gosterdilerki biz iranmiyiz afganistanmiyiz les resimlerini gostersinler
elbette leş resimlerini göstersinler ki o adiler ve gelecekte onlara destek olmayı düşünenler sonlarının böyle olacağını görüp bu işten çekinsinler!!!
ben askerdeyken sivasta çok fazla sayıda terörist öldürülmüştü operasyonlarda ve onların parça parça olmuş leşleri getirilip şehir meydanına serildi herkes gördü hallerini...adi şerefsizlerin...
umuter ustaya aynen katılıyorum en azından yandaşları sonlarını görürler.
zabataygatör
05-10-2008, 00:53
gosterseler iyi olur tabiki kandirdiklari insanlar birde sonlarini gorur
matrix1977
05-10-2008, 01:06
allah rahmet eylesin
Dijitalci
05-10-2008, 01:14
elbette leş resimlerini göstersinler ki o adiler ve gelecekte onlara destek olmayı düşünenler sonlarının böyle olacağını görüp bu işten çekinsinler!!!
ben askerdeyken sivasta çok fazla sayıda terörist öldürülmüştü operasyonlarda ve onların parça parça olmuş leşleri getirilip şehir meydanına serildi herkes gördü hallerini...adi şerefsizlerin...
:angry8: Sn: Modum YÜREĞİNİZE sağlık.!!!!
ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET GERİDE KALAN KEDERLİ AİLELERİNE SABIRLAR İHSAN EYLESİN... ( uyan artık ANKARA ) :mad2:
süleyman09
05-10-2008, 01:20
şehitler ölmez buvatanda bölünmez bunuda böylebilsinler üç beş şapulçu ancak dagdayaşar insan olmadıgı için dagdayaşamayı devvamedecektir benbunları arada şehre inen ayı derim
Şehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz ama adamlar yine yapıyor yapacagını oılaylar oluyor 1-2 ay hersey kontrol altında sonrası yine malum olaylar allah rahmet eylesin demekten başka birşey gelmiyor :( bu adilerin ilk önce basını ezmek lazım ama malesef imralıda besliyoruz..
sen tsk niye inanmayip bu terorist kurtlerin soyledigi haberlere inaniyorsun daha onceleri oldurulenler ve teslim olanlar oldugunda da cok haber yapilmamisti..zaten nezaman gosterdilerki biz iranmiyiz afganistanmiyiz les resimlerini gostersinler
o terörist lere inandığımı nereden çıkardın..
Hemen hemen hepimiz yetişkin insanlarız. Ama bu çocuk aldatmacası tadı veriiyor artık. sen gözle görmediği bir şeye inanırmısın.. En son 13 askerimizin kaçırıldığı dönemdede ve teskerenin iilk çıktığı dönemde bilmem kaç tane terörist ölü ele geçirildi dendi ve bunun gibi bir çok kez. Ama nedense biz hiç göremedik... Tamam TVde zaten böyle şeyler gösterilmesi yasak. ama en azından öyle yada böyle internet aracılığıyla bile olsa o LEŞLERİ görmeden söylenilen rakama inanmıyorum.. Kim ne dersede desin.. Bu TSKya inanmamak Güvenmemek değil. Tamamıyla kendi irademi ve milliyetçi duygularımı yatıştırmak içindir..
asker de bizim TSKda bizim poliste bizim..
hocam bende sivasta yaptım askerliğimi. hemen hemen aynı olay benim yaptığım dönemdede oldu.Yıldızelinden 2 terörist cesedini istasyon caddesinde kısa sürede olsa ibretlik gösterilmişti. Demekki gösterilebiliyormuş...
arkadaşlar bugun şehitlerimizi son yolculuğuna uğurlayalım aramızda Gebzeli varsa sizlerden ricam bu cenaze törenine katılmanız