Orijinalini görmek için tıklayınız : Hotbird yerine Turksat
Sayın arkadaşlarım. 2000 cx usb ye yeni yazılım attıktan sonra tüm kanallar silindi. Hotbird uydusunu arattığımda Turksat kanallarını buluyor. Bir fikri olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
badtempered
04-10-2008, 14:35
Disecq ayarlarını bozmuşsunuzdur.
şuan için sizin en kolay yanı makinaya kanal listesi atınız.
İlginiz için teşekkür ederim. Kanal listesini nereden bulabilirim..:))) Cahilliğimi bağışlarsınız umarım.
veyselbakan
04-10-2008, 15:33
İlginiz için teşekkür ederim. Kanal listesini nereden bulabilirim..:))) Cahilliğimi bağışlarsınız umarım.
Only the registered members can see the link vermiş olduğum linkten yükleyebilirsin!:nod:
Yüklemeye çalıştığımda Err Ikazı Veriyor..
veyselbakan
04-10-2008, 15:43
Yüklemeye çalıştığımda Err Ikazı Veriyor..
önce modeline uygun olan dosyayı bul daha sonra zipli dosyanın içinden programı çıkar sonra usbye daha sonra cihaza yükleme yap problem olursada bilgi ver!
Üstat seni uğraştırdım ama 2000cx uyumlu yazılım hangisi....Ya utanıyorum artık cahillik çok zor:)
2000SUPER-PLUS-CX-TR-HB-K-LİSTESİ.XFENERLİ 11-08-08.rar
Bunu yüklemeye çalışıyorum ama yine Err yazıyor
veyselbakan
04-10-2008, 16:20
cihazının tam modelini söylermisin
veyselbakan
04-10-2008, 16:30
dediğin dosyaya gel tıkla kaydet de ve masa üstüne kaydet daha sonra dosyanın üzerine gel ve mause la sağ klik yap dosyayı buraya çıkar seçeneğini tıkla çıkan dosyayı usb ye yükle ondan sonra cihaza yerleştir cihazda usb control bölümü var oraya git kumandadan sarı tuşa bas sana yazılım güncellemek istermisin diye bir seçenek çıkacak evet de güncelleme başarılı diyecektir ve cihaz açılıp kapanacaktır ekranda booth yazısı çıkacak daha sonrada save diyecek bekle ve cihaz açıldıktan sonra olay tamam!
veyselbakan
04-10-2008, 16:38
Only the registered members can see the link eğer olmuyor diyorsan bu linke gir orada resimli yükleme açıklaması var!
Anlatılanları yaptım ama yükle dedikten sonra Err yazıyor alıcının ekranında televizyon ekranında da yüklüyor yazısı donuyor. Diseck ayarlarını yapmanın başka bir yolu yokmudur.