Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayar oyunu hakkında...

osmann
06-10-2008, 18:49
"ne alakası var şimdi bu konunun burada" diyebilirsiniz...
çok düşündüm setup kurulu oyunlara yazmayı ama sadece oyun hakkında konuşmayacağım...
Yeni bir bilgisayar aldım...çok hızlı bişey...arife günü alıp geldik eve...
yeğenim oyun meraklısı 17 yaşında...bir oyun yükledi ismi call of duty 4 diye ama oyun moyun değil sanki...o kadar gerçekçi olurmu denilecek cinsten... hayatımda böyle oyun görmedim desem yeridir...bundan evvelki call of duty 2 yi görmüştüm ama o bu kadar değildi...
neyse oyun daha başlarken ortadoğu haritasından başlıyor...islam dünyasındaki çeşitli yerlere amerikan birlikleri operasyon düzenliyor...yabancı yazdığı ve konuştuğu için anlamıyorum pek ama camileri falan görebiliyorsunuz...yüzleri şalvarlı müslümanlara karşı savaşılıyor falan...oyunun teknik olarak özelliklerine diyecek yok...ama kardeşim hollywood filmleri bitti bu başladı sanki...arada birde ukrayna gürcistana da operasyonlar oluyor...daha oyun bitmedi bakalım türkiyeye operasyon varmı? göreceğiz...

birde crysis diye bir oyun var..yeğenimin anlattığına göre 3 türk kardeş yapmış bu oyunu. microsoft a gitmişler olmamış.. eagames e gitmişler adamlar bakmış tamam demiş...oda süper bişey...hayret ettim türkler böyle oyun yapabiliyorlarmı diye...helal olsun...tavsiye ederim...hemde oyun türkçe...hem konuşması hemde yazılar...çok zevkli bişey...
selametle...:wave:

OLDSMAN
06-10-2008, 20:29
CRYSIS,CALL OF DUTY oyunundan daha gerçekçi yeni versiyonu çıktı

Only the registered members can see the link