Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : eski yazılım arıyorum

__ORCA__
28-03-2006, 19:41
arkadaslar daha önce buradan bir yazılım yüklemiştim ama tarihini bilmiyorum:( o yazılım ile ben tps kanallarını hiç aes *** girmeden izleyebiliyordum.ama multiler hariç yani usuai-info sport-serie club-paris premier vsss..... gibi kanalları...fakat enson orjinal yazılımı yükledim ve sonuçta bu kanallarda gitti yani hergün aes *** girmeden bu kanallrıda izleyemez oldum ben şimdi eski yazılımı mı geri nasıl bulurum? makinem sunny 7011 d

not: *** aranıyor yazan yerde eski yazılımda exelans yazıyordu...

saygılar...

tike®
28-03-2006, 20:04
arkadaslar daha önce buradan bir yazılım yüklemiştim ama tarihini bilmiyorum:( o yazılım ile ben tps kanallarını hiç aes *** girmeden izleyebiliyordum.ama multiler hariç yani usuai-info sport-serie club-paris premier vsss..... gibi kanalları...fakat enson orjinal yazılımı yükledim ve sonuçta bu kanallarda gitti yani hergün aes *** girmeden bu kanallrıda izleyemez oldum ben şimdi eski yazılımı mı geri nasıl bulurum? makinem sunny 7011 d

saygılar...
yaklaşık 3-4 gündür tps kanalları yok malesef :(

SAFRAN
29-03-2006, 00:33

saygılar...
arkadaşım tps bazen eski sisteme dönüyor bu sistede günlük *** değiştirmenize gerek kalmıyordu.şu anda kulandıgı sistemde günlük aes *** girmeniz gerekiyor...

antencii
29-03-2006, 08:51
he he ar ge bu arkadaşınız bulur ama vemes ki

__ORCA__
29-03-2006, 16:26
he he ar ge bu arkadaşınız bulur ama vemes ki

nasıl yani anlayamadım?

antencii
29-03-2006, 16:32
nasıl yani anlayamadım?
demek istedim ki ben s.moderatostum onu kastettim...görev alırsak foruma yazılım bulup veririm o anlamda

terminator
29-03-2006, 16:58
Dostum hangi yazılımı atarsan at farketmez o dediğin kanallları ancak güncel aes keyleri girerek izleyebilirsin.

antencii
29-03-2006, 17:04
Dostum hangi yazılımı atarsan at farketmez o dediğin kanallları ancak güncel aes keyleri girerek izleyebilirsin.
aynen dediğim gibi olur..aes keyde gerçek

ali.can77
02-04-2006, 13:31
dostum tnt depo'ya bak aradığını belki orda bulabilirsin.selamlar.

®adakoglu
02-04-2006, 13:46
dostum tnt depo'ya bak aradığını belki orda bulabilirsin.selamlar.
Şu an multuvisyon kanalları TPS EAS *** girilerek izleniyor.Başka türlü izlenmesi mümkün degil.Bazen eski sisteme geçiyor.Eski sisteme geçtigi zaman Eas *** girmeden izlenir.Arkadaşımız bu şekilde bir kaç gün izleyince her zaman bu şekilde izlencek yazılım arıyor maalesef böyle bir yazılım yok.

ali.can77
03-04-2006, 12:46
arkadaşım bahsedilen yazılım belki olmayabilir fakat ben arkadaşı eskiye dönük yazılımları bulabilmesi için bilgilendirmek istemiştim.teşekkürler saygılar.