PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yumatu IQ usb jtag

firelove
10-10-2008, 00:36
LPT jtag yaptım.doğru bir şekilde ama yumatu IQ plus küçük kasa bir türlü programlayamadım.cihazla jtag arasında bağlantı yok.cihaz kırmızı ışıkta öylece duruyor.bu usb jtagı nerden bulabiliriz arkadaşlar.hazır varken hiç uğraşmayız jtag yapmaya.entegresiz jtag ne kadar çalışır ou da bilmiyoruz.....ben çalıştıramadım.herşey doğru ama olmadı.usb jtag nerden temin edebiliriz acaba.

Volkan
10-10-2008, 00:39
arkadaşım entegresız jtak ta çok zor başarırsın kablo uzunlu 20 cm geçmemeli. ayrıca o yumatunun işlemcisi ne

firelove
10-10-2008, 19:16
yumatu IQ plus küçük kasa.Ali 3329C

Volkan
11-10-2008, 01:00
arkadaşım ali chıp setlere jtak olmadığını biliyorum ama yınede bir araştır.

firelove
11-10-2008, 16:40
ali chipsetlere LPT jtag devre şemaları var.olmayan usb jtag mı.bazı forumlarda yumatu IQ serisi için Ali usb jtag resimleri var.hazır usb jtagmış.biz bundan vazgeçtik.74LS244 entegreli jtag yapmaya çalışıyorum.volkan bey ali chipsetler LPT jtagla programlanamıyor mu yoksa ali chipsetler için usb jtag mı yok

Volkan
11-10-2008, 19:38
benim bildiğim lpt li devreler le olmuyor hiç denemedım. usb jtaklarla uğraşmadım ama googlede araştır.

عزت جبر
13-02-2009, 17:49
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link

yusufcuk
13-02-2009, 23:19
LPT jtag yaptım.doğru bir şekilde ama yumatu IQ plus küçük kasa bir türlü programlayamadım.cihazla jtag arasında bağlantı yok.cihaz kırmızı ışıkta öylece duruyor.bu usb jtagı nerden bulabiliriz arkadaşlar.hazır varken hiç uğraşmayız jtag yapmaya.entegresiz jtag ne kadar çalışır ou da bilmiyoruz.....ben çalıştıramadım.herşey doğru ama olmadı.usb jtag nerden temin edebiliriz acaba.
yumatuda zordur flaş yazma kidinini açamasın bu bir
patç yazılımı kullanacaksın
boot dosyası atacaksın
en son rs232 de yazılım atacaksın çok uzun iş
cihaz ali chipsetli ise
boşa uğraşma flaşı söktür programlatım tak gitsin
bi sürü uğraşacaksın değmez

yusufcuk
13-02-2009, 23:21
benim bildiğim lpt li devreler le olmuyor hiç denemedım. usb jtaklarla uğraşmadım ama googlede araştır.

oluyor fakat uğraşmaya değmez