Orijinalini görmek için tıklayınız : Digi TV gelecek kanallar
zxcvbn10250
10-10-2008, 12:25
History Channel, MGM Channel, E! Entertainment TV, Zone Club, Boomerang, VH1 Classic, MTV 2, MTV Hits, Nickelodeon Europe, Jim Jam, KidsCO.
Sport 2 (Češka i Slovačka), TV Deko, Film Muzeum (Mađarska), TV Avala, Košava TV / Happy TV (Srbija), Kapital Network, NeT TV (Hrvatska).
sahin_42
10-10-2008, 12:30
bilgilendirme için teşekkürler
Baldemir
10-10-2008, 12:33
History Channel, MGM Channel, E! Entertainment TV, Zone Club, Boomerang, VH1 Classic, MTV 2, MTV Hits, Nickelodeon Europe, Jim Jam, KidsCO.
Sport 2 (Češka i Slovačka), TV Deko, Film Muzeum (Mađarska), TV Avala, Košava TV / Happy TV (Srbija), Kapital Network, NeT TV (Hrvatska).
Bilgi için teşekkürler bunların için de MGM filim kanalı çok güzel.
veyselbakan
10-10-2008, 12:44
ustam verdiğin bu değerli bilgiler için çok teşekkürler lakin biz bu digi tv yi nasıl seyredebiliyoruz dünde sormuştum lakin bilgi alamadım eğer bizi bilgilendirirseniz çok memnun oluruz saygılar!:45:
zxcvbn10250
10-10-2008, 12:46
ustam verdiğin bu değerli bilgiler için çok teşekkürler lakin biz bu digi tv yi nasıl seyredebiliyoruz dünde sormuştum lakin bilgi alamadım eğer bizi bilgilendirirseniz çok memnun oluruz saygılar!:45:
emuyla makinanın uygun olup olmadığını öğren
f47xfenerli
10-10-2008, 12:57
hangı uydu acaba
thor.......:45:
hangı uydu acaba
Intelsat 10-02 - Thor 3/5 @ 1° West (Only the registered members can see the link)
hallederiz
10-10-2008, 13:32
frekanslar nedir belli değilmi
zxcvbn10250
10-10-2008, 13:41
gelecek belli değil şebeke aramayla bulunur
veyselbakan
10-10-2008, 14:20
emuyla makinanın uygun olup olmadığını öğren
makinam next ye 2000 cx superplus ama uydum hotbırde bakıyor ancak verdiğiniz kimi kanallar hotbırd de de mevcut boşta bir lnb im daha var oda iki çanağa bağlantılı olarak sirusa çevrili zaten günlük emu dosyalarını usb ile cihaza yükleyerek güncelliyorum saygılar!:49:
Seferihisarlı
10-10-2008, 15:02
Bilgi için teşekkürler...
üstam benimde sorum olacak acaba Goldmaster 76100 izleme imkanım varmı?var ise emularını alabileceğim yerin linkini verme imkanınız varmı?
Sabahattin Ayt
10-10-2008, 17:09
Arkadaşlar diği tv Yazılar yazılıyorda bilen bir arkadaşımız bunu hangi uydudan izleyeceğimizi şifreleri nedir yazmıyor bende hotbrit uydusundan yabancı yayınları izliyorum.Diği tv yide izleme imkanım varmı kolay gelsin (Goltmastrer 9400 cı uydu cihazı kullanıyorum)
Arkadaşlar diği tv Yazılar yazılıyorda bilen bir arkadaşımız bunu hangi uydudan izleyeceğimizi şifreleri nedir yazmıyor bende hotbrit uydusundan yabancı yayınları izliyorum.Diği tv yide izleme imkanım varmı kolay gelsin (Goltmastrer 9400 cı uydu cihazı kullanıyorum)
Thor uydusu arkadaşım..
Şifreleride yazıyorum..
N 2111: 01: A4 29 EC FA EA 18 34 B3 5B E8 B1 C7 D5 75 28 4A
DigiTV (1°W) 02.10.2008
Ident 2111
*** 01: A4 29 EC FA EA 18 34 B3 5B E8 B1 C7 D5 75 28 4A
Goldmaster 9400 ci cihaz ile thor uydusu izlenebilmektedir..***leri şu şekilde gireceksiniz ; Menu + 121 daha sonra *** menusu karşınıza gelecek daha sonra Nagravision2 şifreleme sistemine geleceksiniz..Ve digi tv *** satırlarına sırasıyla aynen bu şekilde gireceksiniz..
(Digi TV)2111 00 A4 29 EC FA EA 18 34 B3
(Digi TV)2111 01 5B E8 B1 C7 D5 75 28 4A
Bu işlemleri uyguladıktan sonra thor uydusunu ayarlamak kalıyor thor uydusu hotbirde göre 13 derece daha batıdır..ve çanağı hafif aşağı doğru eğmeniz gerekiyor..11785 H 28000 en güçlü sinyal üzerinden thor uydusunu kolaylıka ayarlayabilirsiniz..bu frekansta sinyal seviyesi (önünde ağaç bina vs.olmayacak şekilde) % 100 lere varıyor..Bu frekansı bulduktan sonra 12723 H 27500 frekansı üzerinden de ince ayar yapmalısınız kalite %50 ye kadar getirmeniz lazım ki yayını temiz bi şekilde izleyebilesiniz..
Umarım yardımcı olabilmişimdir..kolay gelsin. :)
üstam benimde sorum olacak acaba Goldmaster 76100 izleme imkanım varmı?var ise emularını alabileceğim yerin linkini verme imkanınız varmı?
Sizin cihazınızın güncel yazılımı buradadır..
Only the registered members can see the link
İzleme imkanınız mevcuttur..Hatta sizin cihazınızda digi tv au olarak izlenebilmektedir..herhangi bir frekans üzerinde 1-2 dk. beklerseniz yayınları alabilirsiniz..!
veyselbakan
10-10-2008, 18:38
Sizin cihazınızın güncel yazılımı buradadır..
Only the registered members can see the link
İzleme imkanınız mevcuttur..Hatta sizin cihazınızda digi tv au olarak izlenebilmektedir..herhangi bir frekans üzerinde 1-2 dk. beklerseniz yayınları alabilirsiniz..! ustam bilgilerine sağlık cihazım next ye 2000 cx superplus acaba biz nasıl seyredebiliyoruz çanak hotbırde çevrili ustam şayet bilgi verirsen çok sevinirim!:49:
badtempered
10-10-2008, 18:41
gelecek belli değil şebeke aramayla bulunur
o uyduda şebeke arama diye birşey yoktur!
badtempered
10-10-2008, 18:47
Dün sizin konunuza gayet güzel yanıt verdigimi hatırlıyorum.
Sordugunuz şeyin takipcisi olun
Forum da her türlü bilgi var.Birçok kere bu konu hakkında açıklama yaptım.
ve bir sürü arkadaş yaptı lütfen araştırınız.Örnk bulundugunuz bölüm (Only the registered members can see the link)ün önemli kısımda hiç bir yerde böyle bulamıcagınız bilgiler var.
Forum da her türlü bilgi var.Birçok kere bu konu hakkında açıklama yaptım.
ve bir sürü arkadaş yaptı lütfen araştırınız.Örnk bulundugunuz bölüm (Only the registered members can see the link)ün önemli kısımda hiç bir yerde böyle bulamıcagınız bilgiler var.
badtempered
10-10-2008, 18:49
ustam bilgilerine sağlık cihazım next ye 2000 cx superplus acaba biz nasıl seyredebiliyoruz çanak hotbırde çevrili ustam şayet bilgi verirsen çok sevinirim!:49:
daha aralarında 13 derece fark olan bir uydudan yayın alan çanak tipi geliştirilemedi.
Çanagınızın 1 derece Thor uydusuna ayarlı olması gerek önce
su an yayın varmı bu kanallardan arkadaslar
badtempered
10-10-2008, 19:04
su an yayın varmı bu kanallardan arkadaslar
Hayır
arkadaş kaynak v.s göstermeden gelicek diye yazdıgı birşey :D
ama burada ne var diye merak ettiysen buradan (Only the registered members can see the link) veya buradan (Only the registered members can see the link) bakabilirsin