PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Neyin Kanunu?

emmi
18-10-2008, 02:28
Adamına göre, neyin olacak. Arkadaşlar, dün itibariyle haber merkezlerine düşen bu haberi duyunca hakikaketen tüylerim diken diken oldu. Adalet Bakanlığının hazırladığı bir kanun teklifine göre, genç kızlara sarkıntılık ve evlenme yaşı asgari 14 yaşına indirilecekmiş. Yani benim öğrencilerime (7. veya 8. sınıf öğrencileri) sarkıntılık, tecavüz etmek serbest olacakmış. Şikayetçi olunmadığı takdirde kamu davasıda açılmayacakmış böylelikle. Bu ne rezalet, bu ne kepazelik kardeşim böyle? Bu ülkede insan yaşadığına pişman olacak neredeyse. Akıllarınca nabız yokluyorlar.
Peki aklı eren biri bana bu kanunun gerekçesini açıklayabilir mi zahmet olmazsa? Malum ihtiyarlık başa bela.
YORUM: Bu kanun tamamen, tetikçi bir gazete olan Vakit yazarı Hüseyin Üzmez'i hapisten kurtarma kanunudur. Kimse bana maval okumasın. Çünkü bu yönetimin maliye bakanı kendisini kurtarmak için tam 9 defa af çıkarmasının tipik bir örneği. Biliyorsunuz; müslümanlıkta mangalda kül bırakmayan bu yöneticilerimiz, hatırlarsanız AB'nin isteği üzerine zinayıda suç olmaktan çıkarmıştı, değil mi?
Öbür kanun ise bavulla para getirme serbestisi kanunu. Parayı getirde kanağı ne olursa olsun kanunu bu. Onunla ilgili yazıyı Osman arkadaşımız yazar M. Şevki Eygi'nin yazısıyla formumuza taşımıştır. Allah sonumuzu hayır eylesin.:49:
Saygılar.

konveks
18-10-2008, 02:37
Merak etme kardeşim filden büyük fil avcısı var. Elbet karşılığını görecek o "yönetemeyiciler" bunların...

cizyo69
18-10-2008, 02:40
Bu evlilik yaşı dünyanın hangi ülkelerinde mevcut bakın ve biraz düşünün acaba bizim ülke o yolda mı ilerliyor.Mesela arap ülkelerini bir inceleyin evlenme yaşları kaç göreceksiniz. Rezalet orta son sınıfında okuyan bir kız nasıl evledirilir.Şiddetle karşı çıkıyorum!!!!!!!!!

ayran
18-10-2008, 02:42
zaten 14 yaşında olanlar evlenmek için baba ve anesinden imza verdikten sonra sorun kalkıyordu diğer kanunlar ciddi ve fena AB kanunlarına benzetmektedirler...!

wiew_77
18-10-2008, 09:57
doslar bence ab boşamak gerekiyor bizler bunun farkındayız fakat yöneticiler değil, yazık onlara yazık ab ne zaman bizim iyiliğimizi istemişki zaten akıllı düşün millet turkiye elden gidiyor diye düşünüyorum;

osmann
18-10-2008, 12:29
memleketteki 14 yaşındaki çocukların evlenmek ile ilgili sıkıntıları mı varmış da böyle bişeye lüzum gördüler? bence sadece hüseyin üzmez içinde böyle bişeye kalkışamazlar...gerçi akp hüseyin üzmezi sever ama?
dur bakalım ne çıkacak altından...selametle

ESES-58
18-10-2008, 14:15
bir milleti bölmenin ,dejenere etmenin,yok etmenin temel prensipleinden biriside kominizminde ana temelinde olduğu gibi çekirdek aileyi yok etmektir(heleki bu aile yapısı türk milleti gibi köklü gelenekçiyse elbet en büyük hedef olacaktır).ailenin temel taşı nedir ,anadır yani dişi.zaman içinde kadını önce meta yaptılar ,sana değer veriyoruz diye ahlaksızlığa alıştırıyorlar,hükümet zinayı zaten serbestleştirdi,evlenme yaşınıda düşür ,her şey serbeste binsin, yakında hüllede moda olur iran misali,bu yapılanların ne millet kavramıyla nede yüce dinimiz islamla alakası yoktur.bu ülkemizi soysuzlaştırma politikalarının ürünüdür zaten tayland gibi olmamız yakındır.amaç budur haaa dedilerki 15 değil 14 olsun ahlaksızlık abidesi hüseyin hocamızıda kurtaralım dediler odaklanmamız gereken nokta hüseyin denen zat değil, aile yapımız ve millet olma kavramımızın dejenerasyonudur.saygılar

kucer06
18-10-2008, 14:39
Bu düzensizliğin,densizliğin,sapıklığın kanunu.Bu kanunu çıkartanlar ve ön ayak olanlar kendi 14 yaşındaki kızlarını versinler elaleme.Ben böyle mantık görmedim.Bunun dinle imanla hiç bir şeyle alakası yok resmen sapıklık.

adnanarkan
18-10-2008, 15:16
bu kanun şeriatla yönetilen ülkelere ait olabilir zaten.

emmi
18-10-2008, 15:26
Arkadaşlar bu tür kepazelilerin yüce dinimizle filan bir alakası olamaz. Sakın bunu dinle, imanla karıştırmayalım. Yüce dinimiz nerde, bu rezillikleri yapanlar nerde? Aynı kepazeliği "zinayı suç olmaktan çıkrtanlarda" bu zihniyet değil mi? Yakında Hollanda'da ve bazı AB ülkelerinde olduğu gibi esrarevleri de açarlarsa hiç şaşmayın.
Saygılar.

ayran
18-10-2008, 15:35
Arkadaşlar bu tür kepazelilerin yüce dinimizle filan bir alakası olamaz. Sakın bunu dinle, imanla karıştırmayalım. Yüce dinimiz nerde, bu rezillikleri yapanlar nerde? Aynı kepazeliği "zinayı suç olmaktan çıkrtanlarda" bu zihniyet değil mi? Yakında Hollanda'da ve bazı AB ülkelerinde olduğu gibi esrarevleri de açarlarsa hiç şaşmayın.
Saygılar.

eksiklikler tamamlanır zincirleme gibi devam edecek.
dediğin gibi...!

osmann
18-10-2008, 16:43
bu kanun şeriatla yönetilen ülkelere ait olabilir zaten.

şeriat emrediyor dimi?
kuran öyle mi diyor?:mad2: