Orijinalini görmek için tıklayınız : 76500 premiere
komandogokhan
18-10-2008, 20:08
sa arkadaşlar bu gm 76500 modelleri premiere kanallarını cozuomu ikincisi usb ile yazılım atınca fabrika ayarlarına donuo mu yani kanallar yine gidecek mi?
hoca sen hergun değişik markalar için arayış peşindesın bu işe yenımı girdin yoksa hobı falanmı. ayrıca bildiğim kadarı ile premıerı açmaz ama net bilmıom bad gelince cevap verır.
zxcvbn10250
18-10-2008, 20:29
digitv ve polsat dışında çözmez
komandogokhan
18-10-2008, 23:31
hoca sen hergun değişik markalar için arayış peşindesın bu işe yenımı girdin yoksa hobı falanmı. ayrıca bildiğim kadarı ile premıerı açmaz ama net bilmıom bad gelince cevap verır.
bu iş için yeniyim ve sevdiğim kişilerin uydularına yardımcı olmak için yapıorum eğer diyorsanız ki biz senin sorularını cevaplamak istemioruz banlayın gitsin
digitv ve polsat dışında çözmez
bilgi için teşekkürler
bu iş için yeniyim ve sevdiğim kişilerin uydularına yardımcı olmak için yapıorum eğer diyorsanız ki biz senin sorularını cevaplamak istemioruz banlayın gitsin
bilgi için teşekkürler
Banlamak istiyoruz diye sordukmu size şimdi.Sizde biraz ılımlı yaklaşın lütfen.Bu forumdan banlayın beni diyipte geri dönenleri çok gördük lütfen mesajlarınızda kullandıgınız usluplere bugunki ve daha önceki msjlarınızı incerlersek hoş degil.
Konu kilitlenmiştir.Daha fazla uzamaması için!!
sadece öğrenmek için sorduk ama sen birden evham yaptın galiba her insanda merak vardır.
biz burda herkeze yardım edıyoruz sadece kaç gundur bu konularda aktif olduğunu görunce sormak içimden geldı. sen forum kuralları çerçevesınde 100000 defa konu aç mesaj yaz ben ve diyer arkadaşlarım elimizden geldiği kadar yardım edderız.
badtempered
19-10-2008, 17:18
sa arkadaşlar bu gm 76500 modelleri premiere kanallarını cozuomu ikincisi usb ile yazılım atınca fabrika ayarlarına donuo mu yani kanallar yine gidecek mi?
ortam gerilmiş ve konu kapatılmış ama ben yine bilgi amaçlı yazayım.
Premiere artık çözülmüyor.
Yazılım atınca niye fabrika ayarlarına dönsünki aynı şekilde devam
Yazilimlar kanal listelerini etkilemez,etkilendirtmedikçe :D