Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğalgaza şok zam!
Doğalgaza şok zam!
1 Kasım'dan itibaren geçerli olmak üzere doğalgaza yüzde 14 zam yapıldı.
'Otomatik fiyatlandırma mekanizması'nın tüketiciye faturası ağırlaşıyor. 1 Kasım'dan itibaren doğalgaza çift haneli, yüzde 14 düzeyinde zam kesinlik kazandı.
İHA
Only the registered members can see the link
artık şok mok olmuyorum...
ne diyeyim...haram zıkkım olsun....doğalgazın metreküpü ne kadarsa, onun üzerinde alınan herpara haram zıkkım olsun...diğer faturalar içinde geçerli bu söylediğim...(elektrik,su,telefon vs.)
yahu hiçmi hoopp deme hakkımız yok bunlara?
akşam akşam canım sıkıldı...bari yaza girerken yapsalardı...
tövbe estağfirullah...
selametle...
havalar şimdilik iyi gibi. acısını tam hissetmicez.
hele bi kış gelsin. kombileri yakalım.
Sobaları yakalım. işte ozaman nasıl acıtıyor görücez..
Hükümette uyanık. Şimdiden yapıyor zammı.
Biz mee lemeye devam edelim. çok iyi böyle..
m.şevket eygi "bu yıl doğal gaz milleti ısıtmayacak yakıcak" diyordu...
haklıymış...
ağustosta zam oldu.
şimdi bir daha..
amaçları nedir bunların anlamadım gitti..
İşte bazen böyle yaptıklarını görünce doğalgaz elektrik su kaçıranlara hak veriyorum...
kılavuzlu
21-10-2008, 19:51
değerli dostlar ne diyelim adamlar bizim farkımız var diyorlardı zam yapmıyoruz diyorlardı. doğru farkları var zammın alasını yapıp milletin anasını ağlatmakmış dünyada petrol düşer bizde yükselir yükselincede zaten zam yükselir. inincede biz 3-5 aylık plan yaptık derler ancak ozaman etkisi görülür derler buzamana kadar yapmadıkları zammın acısını katkat aldılar. Basrimutaf dostumun dediği gibi meelemeye devam ederiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. saygılar sunarım.
yargıç_1
21-10-2008, 21:47
mamoste21 (Only the registered members can see the link) arkadaşım her içinden geçeni buraya yazarsan buranın hali ne olur ?
memura, emekliye zamma gelince yetersiz tek haneler. ama iş zamma gelince hep çift haneler. vermeden alıyorlar; hep alıyorlar hep alıyorlar hiç verdikleri yok.
Türkiyenin dört bi yanını doğalgazla döşe sen cazip hale getirmedikten sonra ne fayda vatandaş yine kömür odun yakacak.
daha çok çekeceğimiz var.
kaosun içine girmiş bulunuyoruz ne yazıkki..
Dijitalci
22-10-2008, 00:55
( HAMDOLSUN... ) Zamlara devam........
belkide bu yapılan zamların 3'te biri önümüzdeki aylarda zamlar çoğalır.
cilingir
22-10-2008, 02:15
Yapmış oldukları her kuruş zamonların yedi ceddine kefen parası olsun inşaallah:(
elektrik ve suda gelir yakın zamanda...
:( yav ne olacak halimiz bunlar iyi dedik bizleri yaktılar kime ne diyecez bilmiyorum ALLAH bildiği gibi yapsın.bizler bunu istiyoruzki bunlar bizi böyle yönetiyo kömür pahalı gaz pahalı.sonumuz hayrola gerçi hayırlık bişey görünmüyor.:46: :46: :46:
bu zam başka ürünlerede zamları tetikliyeçek yazık olan vatandaşa oluyor adamlar hala ihtilal yapmakla uraşıyor hala meyvelerinin olgunlaşması için bekliyorlar sonuçta ufak bir bölüm dışında yüzde doksan zarar görecek bakın kimsenin sesi çıkmıyor hergez memnun
Sabahattin Ayt
22-10-2008, 16:09
Bunu anlamak zor herkes zamlardan hükümetin yapmış olduğu uygulamadan rahatsız.Kime sorarsanız sorun herkes kızıyor.İyide adamlar seçim zamanı %50'ye yakın oyla geldiler şimdi isyan etmenin anlamı yok sandığa giderken yani seçim sandığında isyan etmek gerekmezmi diyorum.Dünyanın hiç bir yerinde böyle abuk sabuk şeyler yoktur.Siz bütçenizin açıklığını memur esnaf işçiylemi kapatmayı düşünüyorsunuz.Herşeye gelişigüzel zam yapıyorsunuz Çalışanlara gelince bütçe açık veriyor.Kısacası siyasilerin bu tür uygulamarına dur demek için,yetki seçim zamanı bzlerde değilmi? Ne olursa olsun yapılan yanlış ise yanlışa yanlışla gitmenin anlamı yok.Biraz duyarlı olmamız lazım diye düşünüyorum.
Bunu anlamak zor herkes zamlardan hükümetin yapmış olduğu uygulamadan rahatsız.Kime sorarsanız sorun herkes kızıyor.İyide adamlar seçim zamanı %50'ye yakın oyla geldiler şimdi isyan etmenin anlamı yok sandığa giderken yani seçim sandığında isyan etmek gerekmezmi diyorum.Dünyanın hiç bir yerinde böyle abuk sabuk şeyler yoktur.Siz bütçenizin açıklığını memur esnaf işçiylemi kapatmayı düşünüyorsunuz.Herşeye gelişigüzel zam yapıyorsunuz Çalışanlara gelince bütçe açık veriyor.Kısacası siyasilerin bu tür uygulamarına dur demek için,yetki seçim zamanı bzlerde değilmi? Ne olursa olsun yapılan yanlış ise yanlışa yanlışla gitmenin anlamı yok.Biraz duyarlı olmamız lazım diye düşünüyorum.
işte bizim milletimiz herşeyi iyi biliyor. her konuda uyanık ama bu konuda ne yazıkki anca 2 torba kömüre kanacak kadar bilinçsiz...
sarıkanarya_41
25-10-2008, 21:19
bu konu malesef yıne sıyası kısınlara sarknıştır.bızım işimiz bu forumda siyaset yapmak degıl.uydu ve teknolajı ıle alakalı bir şeyler yapmamız gerekıyor.konuyu hatalı cumleler kullanıldıgı ve sıyasetle karıştırıldıgı ıcın kapatıyorum.kımse bana kızmasın e_mail adresıme bır yıgın mesaj doldu bu konu ıle alakalı.saygı ve sevgılerımle esen kalın Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) dan ayrılmayın.