Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gel de bu adresi bul !

xhardlove
22-10-2008, 16:22
İŞTE SAHİBİNE ULAŞAMAYAN İLGİNÇ HESAP EKSTRESİ

Gel de bu adresi bul !

Only the registered members can see the link
Şanlıurfa’da bir bankanın müşterisine gönderdiği hesap ekstresinin üzerinde yazan adres kuryeye zor anlar yaşattı.

Bank Asya tarafından Şanlıurfa'daki müşterisine gönderilen hesap ekstresi zarfının adres bölümündeki 'İş yerinden ayrıldım o şimdi asker' yazısı kurye görevlisine zor anlar yaşattı“İŞ YERİNDEN AYRILDIM, O ŞİMDİ ASKER” şeklinde belirtilen adresi görünce kurye ne yapacağını şaşırdı. Banka tarafından, Aziz Çoban adlı müşteriye ulaştırılmak için Cihan Medya Dağıtım AŞ'ye teslim edilen zarfın üzerindeki adresi gören kurye görevlileri, aradıkları adresi bulamayınca zarfı Bank Asya Genel Müdürlüğü'ne göndermek zorunda kaldı. Muzip müşteri muhtemelen ekstresini “YURDUMDAN İNSAN MANZARALARI” konulu zincir maillerden birinde görecek artıK...

samanyolu haber

Faturadaki şaşırtan adres

Bakın üzerinde ne yazıyor...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan Kafur Ordu’ya abone olduğu bir GSM şirketi tarafından fatura gönderildi. Siverek Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı da olan Ordu’ya gelen faturanın adres kısmında “Adres madres yok kardeşim:)” yazısını gören PTT görevlileri gözlerine inanamadı.

Ordu’yu daha önceden tanıyan PTT görevlisi faturayı sahibine teslim ederken, fatura ilçede günün konusu oldu.

Habertürk (Only the registered members can see the link)