Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAŞ! Arageones istifa ediyor
FLAŞ! Luis Arageones istifa ediyor
Only the registered members can see the link
Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi. Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi. -hurriyet
senol_30
22-10-2008, 19:27
gitsede kurtulsak bizi rezil etti akşam bunun büyüklügü batsın
yargıç_1
22-10-2008, 19:27
bu adam istifa felan etmez
inşallah etmez böyle iyiydik
aragones bence devametmeli
:8[1]::8[1]::8[1]:
zabataygatör
22-10-2008, 19:29
yavv neguzel haber bu haberi senden duydum ellerin dert gormesin:clap2:: :8[1]:
aragones istifa etmez bence kariyerinin son takımı o sebeple iyi bir para koparmadan istifa etmez bence balon haber olabilir
selamwetle
yargıç_1
22-10-2008, 19:41
aman hocam duymasın belki gideceği vardır
ALLAH aragonesi başımızdan eksik etmesin:)
bizim maça kadar istifa etmesede baroş bikaç leblebi göndrse aragones e:)
hayatiki
22-10-2008, 20:01
darülacizede futbol takımı yönetecek teknik direktör lazım.nedersin aragones.ömrünü son yılında hayır yaparsın.
yaw birazda insaflı olalom arkadaşalr
bu begenmediğimiz adam bir şekilde ispanyayı avrupa şampiyonu yaptı havalara atıldı
ülkemize ve sistmeme alışamadı alıştıramadı aynen guizada dahil
fazla yuklenmeyin
yaw birazda insaflı olalom arkadaşalr
bu begenmediğimiz adam bir şekilde ispanyayı avrupa şampiyonu yaptı havalara atıldı
ülkemize ve sistmeme alışamadı alıştıramadı aynen guizada dahil
fazla yuklenmeyin
usta ağzımdan aldın.
avrupa şampiyonu bir takımın hocası değilmi bu.
fenerde iş yapmadı diye kötümü oldu. hiçte kötü değil.
Demekki fenere bu tarz bir hoca olmayacak..
ahmety1907
22-10-2008, 20:21
ister katılır ister katılmazsınız.rıdvan hoca gelirse düzeliriz...good bye aragones,ve josico ve maldonado ve carlos çokda zorlarsanız edu ve lugano..kocaelinden tutoriçi seyredinde defans görün...
usta ağzımdan aldın.
avrupa şampiyonu bir takımın hocası değilmi bu.
fenerde iş yapmadı diye kötümü oldu. hiçte kötü değil.
Demekki fenere bu tarz bir hoca olmayacak..
aynısını bizim fatih terimede yapmadıkmı?
adam uefa kupasını aldı geldi italyay gitti yerden yere vurup gönderdiler
avrupa 3. sü olduk adamı 2 maçtan sonra ipe aldılar
anlamak imkansız
demekki Türk milleti olarak böyleyiz
selametle
pencilvania
22-10-2008, 20:37
FLAŞ! Luis Arageones istifa ediyor
Only the registered members can see the link
Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi. Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi. -hurriyet
adam bizi batırdı birde üstüne üstlük bir yıllık ücretini istiyor.Adamda yüz olsa bırakıp gider o para mezarda bir işe yaramaz:smiles22: :mad2: :angry8: :bangin: :rtfm: :rockon: :devilprv: :46:
ibalaban
22-10-2008, 20:43
ALLAH aragonesi başımızdan eksik etmesin:)
Alın sizin olsun siz 70'likleri kovmada deneyimlisiniz.
türk futbolu ve seyircisi biraz farklı o yüzden gelen kişilerin buna hazırlıklı gelmesi lazım yani sabırsız bir camia var futbolda hele ki büyük maçlar tam bir psikolojik savaş oluyo o yüzden teknik heyet ve futbolcuların üzerinde ki yükü kimse tahmin edemez.ispanyayı şampiyon yapmıştır belki ama orda ki atmosfer farklı... yani bizde hep başarı isteniliri başarısızlığa tahammül edilemez nedense??
peki sorarım size ispanya hiç mi yenilgi görmedi??mutlaka görmüştür ama dediğim gibi sabır işi sonuçta neyse camia için hayırlısı olsun..pek futbolla aram yok ama yazmadan edemedim :D:)
beyler kendimize gelelim hatayı kendimizde arayalım fenerbahçe başarılı idi de aragones mi başarısız yaptı geçen yıl hangi kupayı aldı ne şampionu oldu elalem şampion takıma takviye yaparken bizim çok bilmiş başkanımız bu takım yürüyerek şampion olur dedi bence fazla ümitlenmemek lazım
fenerbahçenin şuanki halinin tek sorumlusu yönetiziler aragones falan değil bir kere takımın hangi oyuncular fazlaysa ona uygun teknik drektör getirisin geçen seneki fenerbahçenin başarılı olma neden birezilyalı futbolcular çoğunlukta oluşundadı zico çok iyi hoca olmayabilir ama takımın %60 ı birezilyalıydı aynı dili konuştukları birbirlerini çok iyi tanıdıkları için başarı geldi bu yıl ispanyol nere brezilyalılar nere başarının gelmesi mümkün değil madem zicoyu gönderdin yerine yine brezilyalı hoca getirceksin bence aziz yıldırım istifa etmeli
matrix1977
22-10-2008, 21:25
abi 1 nisan a çok daha nisan 1 şakası yapmayın:wave:
bie beşiktaş taraftarı olarak aragones istifa edice herşeyini düzeleceğini zanneden fenerbahçeli arkadaşlar,siz asıl brezilyalı futbolcularınızın kaptanınız dahil niye oynamadıklarına bakın hocanızı ve takımınızı asıl arkadan hançerleyen onlar yetkim olsa hepsinii
kolega20
22-10-2008, 22:14
bizim maça kadar istifa etmesede baroş bikaç leblebi göndrse aragones e:)
unutma en kötü zamanımızda bile sizin hakkınızdan gelmişizdir :) sene 2001 basketbol maçı olucak diyordunuz,basketi jhonson orta sagdan attı.. :):):):)
kanaryam1950
22-10-2008, 22:37
oleyyyyyyyyyyyyyyyy
zabataygatör
23-10-2008, 00:08
kucuk hedefleri az olan takimalr sabreder paralari ayaklarina dok tam yetki ver sonra sabret o biraz fazla .o parayi yetkiyi aliyorsa takimi oynaticak.ne kadar alismasada 5 tane gol yenmez.orta sahada rakip takim kamp kuruyor bizden cok pas yapiyor hermacta boyle..ziko varken bunlar yoktu .bu takim gecen sene interi eze eze yendi simdi azile ezile yenildik
odemisligurkan
23-10-2008, 01:34
önce aziz ve ...kaları gitmeli sonrada brezilyalıları ayıklamalı.aragones bunlardan sonra gelır bence.2 senedir transfer yapmıyoruz beyler.nasıl hedeflere ulasacaksın transfer olmadan aksıne gıden oyunculara bakın hepsı ılk 11 oyuncusu.bence aziz yıldırım ve yalakaları en buyuk kabahatlı.yazıklar olsun 30 bın kombıne alıyor mıllet onların hatırına barı 2-3 ıyı transfer yap be adam.sakat emre- ? burak-e hadı guıza.bumu transferler.gecen sene ali bilgin felan.gıdenleri yazsam o kadro suan lıder olurdu.
herşey para değil!!
fenerbahçede aç futbolcu yok hepside tok hepside parya oynuyor!!
eee başlarında aragonesde o yaşta hayrına takım yonetmiyor herhalde
şu fenerin karşısına kimi koyarsan koy adamlar arka gider bu kadar kötü bir fenerbahçe ben bu yaşıma kadar görmedim
veyselbakan
23-10-2008, 11:42
:praying: :praying: gitme gitmeeeeee böyle güzeeeeeeeeel:8[1]: :8[1]:
bu habere en cok galatasaraylı arkadaslar uzulecektirsanırım ama herguzel sey bir an gelir biter gitte kurtulalım dedem
sarıkanarya_41
30-10-2008, 20:26
bu forumda asılsız haberlerın yer almamasına gayret edılecektır.konu tarafımdan kapatılmıştır.