Orijinalini görmek için tıklayınız : gs olimpiakos macı
mehmet07
23-10-2008, 11:45
slm arkadaşlar aldığım bir duyuma göre gs olimpiyakos macı hordbird de netmed paketinde 11823H 27500 frekansında açık ve şifresiz verecek diye duydum
herkes bir duyum veriyor herkes ayrı bir *** veriyor ama geçerliliği yok malesef!!
en garanti yol maç saati arayp bulmk
selametle
donadotti
23-10-2008, 12:09
Al Jazeera Sport +1
Alfa TV Cyprus
DigitAlb SuperSport 2
Futbol Smart
Gol TV
MEGA Channel
Sport 2 (Ukr)
Macı veren kanalların listesi yukarıdaki gibidir.
İlk mesajda arkadaşın bahsettiği kanal MEGA Channel irdeto2 şifreleme sistemini kullanıyor.
Yukarıdaki kanallardan açılabilen şifresini girip te izleyebileceğimiz bi kanal varsa bu işi bilen arkadaşların bilmeyenlere yardım etmesini isterim.
birde şunu ekleyeyim ben feed yayını varsa lütfen yazalım ihmal etmeyelim bir f. bli olarak g.s başarılar
draculu45
23-10-2008, 13:22
arkadaslar ********** internet üzeri var gercek bu
evet arkadaşalr ***leri bilen varsa yazsında seyredelim
ultra-mehmet
23-10-2008, 14:17
Hangi Kanalların macı verdigi ve şifreleme sistemini ne oldugu ayrıca hangi uyduda yayın yaptıkları bulda yayınlandı...
Only the registered members can see the link
necatikasikci
23-10-2008, 14:19
teşekkürler
ultra-mehmet
23-10-2008, 14:25
Feed maci yayınlayan yayıncı olacagı sanmıyom sonucta maci D-smart'tan satın alıyorlar......
slm arkadaşlar aldığım bir duyuma göre gs olimpiyakos macı hordbird de netmed paketinde 11823H 27500 frekansında açık ve şifresiz verecek diye duydum
arkadasım sen duydugunu hic uygulama zahmetınde bulundunmu çünkü o pakettekı tum yayılar şifreli hangısı verıcekmıs
badtempered
23-10-2008, 16:13
Yerli kanalların yabancı uydularda da olsa yayınlarının açılması için verilen ke.yler ,card sharing bilgileri forum da yasaktır.
İkide bir isteyip durmayınız.
veyselbakan
23-10-2008, 17:11
Yerli kanalların yabancı uydularda da olsa yayınlarının açılması için verilen ke.yler ,card sharing bilgileri forum da yasaktır.
İkide bir isteyip durmayınız. ustam lütfen saygısızlık olarak algılamayınki zaten size olan saygım çok fazla ama merak ettiğim bir husus var lütfen cehaletime verin star tv bizim kanalımız değilmiki şifreleri verilirken yasak olmuyorda bahsettiğimiz kanalın bizle hiçbir alakası olmayan kanallarda izlenmesi için bilgi istenmesi yasak oluyor neticede arkadaşlar bahsedilen kanalla ilgili her hangi ilegal bir talepte bulunmuyorlarki eğer aydınlatırsanız gerçekten çok memnun olurum saygılar!:49:
badtempered
23-10-2008, 17:30
ustam lütfen saygısızlık olarak algılamayınki zaten size olan saygım çok fazla ama merak ettiğim bir husus var lütfen cehaletime verin star tv bizim kanalımız değilmiki şifreleri verilirken yasak olmuyorda bahsettiğimiz kanalın bizle hiçbir alakası olmayan kanallarda izlenmesi için bilgi istenmesi yasak oluyor neticede arkadaşlar bahsedilen kanalla ilgili her hangi ilegal bir talepte bulunmuyorlarki eğer aydınlatırsanız gerçekten çok memnun olurum saygılar!:49:
Bana Forum sahibinin yaptıgı açıklama geregi gerekeni yapmamdır.Ben sadece uyardım sizi
Forum da star tv ke.y başta yasak degildi çünkü ilk iki maç izlendi ve bir sorun yoktu ama daha sonra başka ke.ye geçtiler ve kanalın yayınlarını izletirmeme cabası oldugu için forum da yasaklandı ve hala yasaktır.
Ntv gibi yayıncı kuruluş ke.yleri resmi sitesinde açıklaması v.s üzerine forumda ona yasak yoktur.
Ama bir yayıncı kuruluş yayınlarını izlettirmek istemiyorsa bizde ona uymamız lazım.Bu maç D-Smart bünyesindeki Futbolsmart kanalı tarafından yayınlanıcak
Ve bu maçı yabancı kanallar veriyor ise yabancı kanalın açılmasına dair verilen ke.yler,card sharing bilgileri forum da yasak etmiştir.
Aynı şekilde Digitürk ün yayınladıgı lig maçlarının bazılarını Jsc veriyor aynı şekilde onun ke.yleri v.s de yasak
Bana yapılan açıklama bu yöndedir.:wave:
veyselbakan
23-10-2008, 17:36
teşekkür ederim ustam vermiş olduğun bu değerli bilgi için hayırlı akşamlar ve tekrar sonsuz saygılarımı ifade ederim!
airman06
23-10-2008, 17:41
forum un sıkıntıya girmemesi ni elbette anlayışla karşılıyorum.ancak varolan bir bilgiyi linkle verilmesinde ne sakınca olabilirki?
o zaman forum un ne anlamı kaldı?