Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Fenerbahçe Başkanı olsaydım eğer
pencere77
23-10-2008, 20:00
kulubun başında olsaydım.önce aragones ve guiza yı gönderirdim.defansı genç yerli tecrübeli futbolculardan kurardım.orta sahayı aurelio gibi genç dinamik hareketli press yapan 2 futbolcu alırdım.(yerli de olabilir yabancıda) forvette de semihin yanına semih gibi(fakat boyu uzun) bir futbolcu alırdım.
teknik direktör olarak ertuğrul sağlamı alırdım.
forvete sehevcenko tipinde biri veya brezilyadan gelecek vadeden yetenekli biri alırdım.
hocam herkes bu konuda uzman
o kadar çok mahalle muhabbeti varki yalnış anlama ama bu işler bizim atıp tuttugumuz gibi olmuyor herkes cebine bakıyor bu işi futbol zevki içi değilde ticari yapıyorlar o zaman ip kopuyor
selametle
pencere77
23-10-2008, 20:54
hocam herkes bu konuda uzman
o kadar çok mahalle muhabbeti varki yalnış anlama ama bu işler bizim atıp tuttugumuz gibi olmuyor herkes cebine bakıyor bu işi futbol zevki içi değilde ticari yapıyorlar o zaman ip kopuyor
selametle
biliyorum zaten bizim ülkemizde hepimiz teknik direktörüz maç izlerlken.
bende buradan kulubun genel başkanlığını yapayım azıcık:)
@pencere77 herkes en iyisini olmayı ister ama malesef bu planlar olmuyor.Nasıl evinizin gelecek ayki ev mutfak masrafını yada ihtiyaclarınızı karşılayabilmek için ayırdıgınız paranın yetip yetmeyecegini bilmesi gibi.
Fener su anda arogones gibi takımı bilmeyen birinin elinin altında.Ben isterimki fenerin basına eski hocası gelsin zico veya daumda olabilir. Daumu herkes eleştiriyor ama daum köln gibi takımı 2 ligden 1 ci lige tasıdı.Leverkuseni şampiyon yapmış bir teknik direktör.
Zamanında ümit özat gibi tuncay sanlı gibi oyuncuları vermeseydik fenerin su anki durumu çok iyi olurdu.
pencere77
23-10-2008, 21:02
@pencere77 herkes en iyisini olmayı ister ama malesef bu planlar olmuyor.Nasıl evinizin gelecek ayki ev mutfak masrafını yada ihtiyaclarınızı karşılayabilmek için ayırdıgınız paranın yetip yetmeyecegini bilmesi gibi.
Fener su anda arogones gibi takımı bilmeyen birinin elinin altında.Ben isterimki fenerin basına eski hocası gelsin zico veya daumda olabilir. Daumu herkes eleştiriyor ama daum köln gibi takımı 2 ligden 1 ci lige tasıdı.Leverkuseni şampiyon yapmış bir teknik direktör.
Zamanında ümit özat gibi tuncay sanlı gibi oyuncuları vermeseydik fenerin su anki durumu çok iyi olurdu.
bende klasik olacak ama "I LOVE YOU ZİCO" diyorum.yani zico bu işi biliyordu.
ayrıca gelen gideni aratırmış derler.aragones te zico yu mumla aratıyor.bu sene resmen ilk 10 mücadelesi verecez:wave:
ooooofff!!!
şimdi aragones futbola yıllaları vermiş avrupada profösör dede lakaplı bir teknik adam!!
iddia ederim her bahsinede varım fenerbahçeden ayrılsın başka bir takıma geçsin o takımı ihya eder...
fenerbahçede aziz yıldırım durdugu sürece bu böyle olacaktır tok futbolcuyla bu iş olmaz aç olacak açç
selametle
işin iç yüzü burada
2 sene önceki kadronun orta sahası: Tuncay şanlı,Appiah,Aurelio,Anelka
bu seneki orta saha:Uğur Boral,Selçuk,Maldonado,Colin Kazım
işin iç yüzü burada
2 sene önceki kadronun orta sahası: Tuncay şanlı,Appiah,Aurelio,Anelka
bu seneki orta saha:Uğur Boral,Selçuk,Maldonado,Colin Kazım
arkadaşım hiç bir takım isimlere oyunculara takılı kalamaz. dun tuncay bugun colın kazım bu böle olmak zorunda. zamanında galatasarayda bazı oyuncularına takılı kaldı baktı olmuyor gönderdı.
her zaman tok futbolcudan korkacan. fenerde tok futbolcudan cok artık obez futbolcular var. adamlar paraya para demıolar artık. napsınlar delı gibi topun peşinde koşmayı. bunlara vermıyecektın öle her prımı bakalaım neler yapıolardı.
yıllardır şu alex e tahhammul edıolar ya bundan bıktım iyi oynayabilir çok zekı bir futbolcudur. ama işine gelince oynuyoır işine gelmeyınce sahada aheste aheste dolaşıyor böle olacaksa bu adam hiç olması onun yapacağının 10 kat daha iyisini yapacak yerlı oyuncuda var.
kim ne derse desın per vanhoydonk bile yaşına rağmen fenerde hem çok başarılı futbol oynadı hemde sahanın her tarafındaydı. ama bu alex ölemı. işine gelirse tam bir memur.
,
daha çok veryansın etmek lazım aslında gerçekten bu takım yuzunden bu sene hasta olacam.
Ben oyuncuların ismini değil kalitesini tartışıyorum.
Giden kalitelilerin yerine gelenler onlardan daha kötü olmamalıydı.
Yukarda bahsettiğim her iki kadrodaki adamları bir tutabilirmisin birbirleriyle.
Arada kocaman bir uçurum var.
Buda yönetimin transfer politikasından kaynaklanıyor suç Aragones ve Guiza da değil yani.
ALEX te hiç değil.
şimdi kolin kazımda yok
adam pılını pırtını toplamaya başlamış
ingiltereye dönecek bu adam
artık çoluk çocuga kaldı fenerbahçe orta sahası
aziz aganın yıldız sevdası fenerbahçenin başına büyük hüsran açıyor
selametle
iyiki değilim.
kalpten giderdim.... :)
tmam aragones igönderelim takımla uyuşmadı ama yazıktır guıza yı göndermek bu zamana kadar fenere guıza gibi canla başla calışan bir satrofor gelmedi gol kacıracilir ama yürekten oynayantek futbolcu GUIZA
abi ben olsam takımda semih .guiza. bırakır 1 sene içinde hepsini alex dahil hepsini hiç biri yaramaz anında satarım 3 5 allah ne verdiyse böyle olmaz ki abi yaa nasıl bir takım bu ruh yok adamlarda ruh ruh ruhsuz herifler
kınık sana katılıyorum
guiza gerçekten çok çalışkan bir futbolcu tek aksigi atamamak
bence dedeye hemen yol verilip guiza ilede duruma göre sezon ortasına kadar devam edilmelidir şayet guizaya iyi bir teklif gelirse hemen satılması kanaatındeyim yoksa hasan şaş gibi elde kalır
selmaetle
abi ben olsam takımda semih .guiza. bırakır 1 sene içinde hepsini alex dahil hepsini hiç biri yaramaz anında satarım 3 5 allah ne verdiyse böyle olmaz ki abi yaa nasıl bir takım bu ruh yok adamlarda ruh ruh ruhsuz herifler
serbest dediysek o kadarda serbest demedik mesajlarımıza dikkat edelim
selametle
gelen gideni her zaman aratır. zico geldi daum arandı. aragones geldi zico arandı.
samedemre
16-12-2008, 16:54
keşke bu kadar basit olsaydı herşey