Orijinalini görmek için tıklayınız : Prog DVB Soru ve Sorunlar..!
SKAYJACKER
10-02-2007, 01:44
Prog Dvb YaptiĞimiz Kayitlardan Sanal Reklamlari Çikarmanin Bİr Yolu Varmi
iyi aksamlar ProgDVB Channel Editor 1.107 nerede bula bilirim :wave: :wave:
trilobid
20-10-2007, 19:27
arkadaslar skystar2 kullanıyorum forumda gbox die bişi okudum ben sadece pluginleri kullanıyorum.bu gbox nedir acaba ne işe yarar nasıl kullanılır.progdvb ye pluginlerden baska bir sey yüklemiyorum.skystardan daha fazla faydalanabileceğim bir seçenek varmı acaba.
Özgür Erge
20-10-2007, 19:30
gbox kart paylaşım programıdır ücretli serverdan tüm kanalları izleyebilmeni saglar bedava gbox serverı bulamazsın genelde hepsi paralıdır saygılarımla
trilobid
20-10-2007, 19:39
tesekkürler
mustimusty
25-10-2007, 13:26
iyi günler ben 7.7.2 yükledim fakat c klasöründe iki tana ana klasör oldu birinde ProgDVBStd bu şekilde diğeride ProgDVB bu şekilde iki ana klasör oldu ve ikisinin içeriğide hemen hemen ayın ben aceba hangisi kullanmam gerekiyor yani Softcam yüklemek istediğim zaman hangisinin içine atacam teşekkürler..... yardımçı olursanız sevinirimmm ...
Özgür Erge
25-10-2007, 13:28
arkadaşım progdvb olanı kullanacaksın forumda hazır plugins var onu da progdvbnin içine koy kanalları izlemeye başla yeni kanal listesi güncellendi tüm herşey dvbs plugins bölümündedir..
mustimusty
25-10-2007, 13:59
teşekkürler...
mustimusty
26-10-2007, 14:25
peki önetdiğiniz bii server var mı ücretsizzz tşklerrr
Özgür Erge
26-10-2007, 14:32
keşke olsa ücretsiz server da izlesek ama yok arkadaşlarınız izliyosa gboxtan ondan alabilirsiniz server ama normalde yok
gacvokem
25-11-2007, 16:20
Arkadaşlar makinama format attım prog dvb silindi şu an yeniden sistemi oluşturuyorum prog dvb nin hangi surumunu kurmalıyım full sürüm varmı kart sky star2 şimdiden teşekkürler
gacvokem
25-11-2007, 17:48
ya kimse tavsiyede bununmuyormu yokmu sky star 2 kulllanan prog dvb ile tv izleyenler
f47xfenerli
25-11-2007, 17:55
DVBDREAM TAVSİYE EDERİM BENCE HARİKA
DVBDREAM TAVSİYE EDERİM BENCE HARİKA
Usta varsa linki falan arkadaşa verin bence
f47xfenerli
25-11-2007, 18:03
Usta varsa linki falan arkadaşa verin bence
ok hemen verelim buradan baksın arkadaşım açıklamalı
Only the registered members can see the link
ProgDVB PowerInstall 7.7.2
ProgDVB PowerInstall 7.7.2 (Only the registered members can see the link)
* ProgDVB 4.85.1
* Channels List
* ProgEdit 2.00 Beta
* Gom Player Turkçe dil
* vplug 1.7.1.1
* Bazı düzeltmeler yapılmıştır
bu programı yükle dostum hepsi full var içinde progdvb için
gacvokem
25-11-2007, 18:20
arkadaşlar teşekkür ederim öneriler için prog dvb ye devam diğerine yabancıyım çok sağolun
classnadir
02-02-2008, 22:29
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bu hatayı nasl düzeltebilirim ilk başta açılıor du fakat şu an böle bir hata ile karşılaşıorum bilginiz varsa yardımlarınızı bekliorum teşekkürler
classnadir
02-02-2008, 22:39
yoq mu yardım edebilecek lütfen yardımlarınızı bekliorum
Ayarlar bölümünden aygıtlistesi den skystar2 yi seçtiğiniz zaman tamam tabi skystar2 kartını kullanıyorsanız kolay gelsin.
happysword
04-02-2008, 00:51
Merhaba arkadaşım öncelikle hangi programı kullanıyorsun eğer prog dvb programını kullanıyorsa sana şunları önerebilirim sky star tv kartını sisteme tanıtmışsındır muhakkak eğer tanıttıysan ve kurulum aşamasında kartının bulunduğu model seçeneklerde mevcut değilse o seçeneklerin içinde BDA Compatible Card seçeneği var ona çift tıkla bu şekilde kartını tanıyacak ve daha sonrada program seni yönlendirir. Kullandığın uyduyu tanımlıyorsun netten bikaç program iniyor onları kur ve kurulumu tamamla daha sonra kanal taratmasını yap. Böylece inşallah halledersin. Benim bu söylediklerim tabiki prog dvb 7.7.3 programı için geçerli ayrıca bu versiyonu kullanmıyorsan mutlaka indir derim. Takıldığın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin...
classnadir
26-03-2008, 01:22
progdvb 5,13 kullanıorum güncel kanal listesi nerden bulabilirim teşekkürler özellikle TNT kanalının olmasını istiorum sonradan ekliorum fakat olmuor
canseven67
21-07-2008, 22:43
bu mesajı bi allahın kulu görmemiş
ŞAVKÇI09
07-09-2008, 21:50
Arkadaşlar prog dvb yi kurarken devamlı hata veriyor 2 gündür çözemedim yardım lütfen verdiği hatalar sırasıyla şunlar:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bu na evet dedik mi de şu hatayı veriyor:
Googledan arattım verdiği hatayı ama türkçe olmadığı için bir sonuca varamadım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
7.7.3 sürümünde windows dosyalarında eksik olan bir dll dosyasından
dolayı kurmuyor.Sistemini windows up-date sitesinden güncelle yada
7.7.2 sürümü dene sorunsuz çalışıyor ( ProgDVBPowerInstall7.7.2 )
EKteki dosyaları kur sistemi yeniden başlat tekrar kur
Bu sorun sadece 7.7.3 sürümünde var
ŞAVKÇI09
07-09-2008, 22:04
Sabahtan beri dört güncelleme indirdim kurdum olmadı bir de bunu deneyeyim üstad.Cevabı söylerim birazdan...
ŞAVKÇI09
07-09-2008, 22:14
üstad verdiğiniz güncellemeleri kurdum ama sorunum dewam ediyor .Dediğiniz gibi elimdeki7,7,3 sürümü var şu anda 7,7,2 sürümünü nerden temin edebilirim foruma göz attım bu wardı bunu indirdim.
ŞAVKÇI09
07-09-2008, 22:17
teşekkür ederim üstad.Bir de bunu deneyelim bakalım inşallah sorun dediğiniz gibi sürümden kaynaklanıyordur.
bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra kurulumu yap ve başka program
varsa çalışan kapat
ŞAVKÇI09
07-09-2008, 22:39
Maalesef üstad tahmin ettiğim gibi çıktı sorun sürümden kaynaklanmıyor aynı hatayı weriyor gene.Yardımların için teşekkür ederim...
İlk resimde yazan uyarıdaki talimatı uygula
bu power install da artık geli,şme olmuyor nerdeler sayın ustalarımız emeklerine sağlık
C:\Program Files\TechniSat DVB\bin\sky2pcavsrc.ax
ŞAVKÇI09
07-09-2008, 23:17
Üstad bu ekteki dosyayı ne yapmam lazım?
Oraya belirtmişim nereye atacağını
ŞAVKÇI09
07-09-2008, 23:28
Oraya belirtmişim nereye atacağını
program files ta öle bi klasör yok dvb ile ilgili şunlar var:
1)-DVBViewerTE-Images-Plugins-Language-Skins
2)-DVB-S PowerInstall-driver-Video Source (2. klasördeki drıver ın içi boş ama) nereye atmam lazım şimdi onu yoksa 7.7.2 yi kurduktan sonra mı atmalıyım?
melihgenç
08-09-2008, 01:25
Arkadaşım öncelikle ss2 nin 4.4.3.0 sürümünü netten indir.daha sonra ss2 tv kartını bu sürüm üzerinden pc ye tanıt.yani pc kartı görsün.daha sonra indirdiğin sürüm içerisinde start ı çift tıkla ve ss2 gürümünü pc ye kur.daha sonra progdvb nin 7.7.3 sürümünü kur.sanırım sen ss2 4.4.3.0 sürümünü kurmadan progdvb yi kurmaya çalışıyorsun.dolayısıyle kurulum esnasında hata veriyor.kolay gelsin.
program files ta öle bi klasör yok dvb ile ilgili şunlar var:
1)-DVBViewerTE-Images-Plugins-Language-Skins
2)-DVB-S PowerInstall-driver-Video Source (2. klasördeki drıver ın içi boş ama) nereye atmam lazım şimdi onu yoksa 7.7.2 yi kurduktan sonra mı atmalıyım?
Sen daha TV kartını kurmamışsın o yüzden dosya yok
Arkadaşım öncelikle ss2 nin 4.4.3.0 sürümünü netten indir.daha sonra ss2 tv kartını bu sürüm üzerinden pc ye tanıt.yani pc kartı görsün.daha sonra indirdiğin sürüm içerisinde start ı çift tıkla ve ss2 gürümünü pc ye kur.daha sonra progdvb nin 7.7.3 sürümünü kur.sanırım sen ss2 4.4.3.0 sürümünü kurmadan progdvb yi kurmaya çalışıyorsun.dolayısıyle kurulum esnasında hata veriyor.kolay gelsin.
Sanırım elinde kurulum CD vardır.Kurulu yap aşağıdaki resimlere bakarak
kartını PC tanıt
Bilgisayarım sağ tıkla-yönet-aygıt yöneticisine tıkla
Aşağıda verdiğim linki incele
zafer1968
26-10-2008, 17:35
arakadaşlar disecq ayarlarını yapamıyorum yardım edrseniz sevinirim:praying: :praying: :praying:
hatkenli84
27-10-2008, 14:19
yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkurler
ŞAVKÇI09
28-10-2008, 00:23
yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkurler
arkadaş haklı Progdvb yi nasıl yapacağız Ben soracaktım bizden önce davranmış arkadaşımız..
arkadaş haklı Progdvb yi nasıl yapacağız Ben soracaktım bizden önce davranmış arkadaşımız..
Siteye girebilsek yardım edecezde giremiyoruz anlık girişler 2 dk olarak belirledik yine cok giriş var malesef.Turksat olayı bomba yarattı sanırım site 3-4 gun kapalıda kalabilir.
Siteye girebilsek yardım edecezde giremiyoruz anlık girişler 2 dk olarak belirledik yine cok giriş var malesef.Turksat olayı bomba yarattı sanırım site 3-4 gun kapalıda kalabilir.
Gündüz hiç giremedim.
anca gece girebildim...
Offf kötü oldu böle...
yargıç_1
28-10-2008, 07:35
şimdilik bununla idare edin içinde 27.10.2008 tarihli güncel 69 tp bulunmaktadır.
indireceğiniz dosyayı C:\ProgDVB\Transponders klasörünün içine atıyorsunuz.
sonra progDVB yi çalıştırıyorsunuz türksat uydusunda tarama yaptırıyorsunuz, taramaya başlamadan önce eski kanal listenizi siliniz mükerrer sinyalsiz kanallar sisteminizde kalmasın.
kolay gelsin iyi seyirler.
türksat 2A. 3A
pc.formatladığım için benim kart şuanda çalışmıyor deneyemedim işinizi görecekmi bakın isteseniz
badtempered
28-10-2008, 07:44
ben sana söyledim usta :D:D
yargıç_1
usta işe yarar tp listesini vermişsin prog dvd de tarattıklarında o tp leri yoklucak varsa sinyal makina alır.
Ama hep derler tv kartında frekansları elle girmek makbul diye
yargıç_1
28-10-2008, 07:52
160 civarında kanal bulduğu yazıyor yorumlarda
badtempered
28-10-2008, 07:54
160 civarında kanal bulduğu yazıyor yorumlarda
270 kanal bulması gerekiyor.
69 tp bulunmaktadır diyor.Normal de uyduda 74 tp faliyette şuan
ŞAVKÇI09
13-11-2008, 20:44
arkadaşlar bu sky star 2 ye türksat 3a daki yeni kanalları nasıl yükleyeceğiz progdvb yi şimdi kurdum ama bi sadece trt 1 ve eski geriye kalan tpler var diğerleri çekmiyor yeni kanalları ekleminin bi çaresi yok mu?teşekkürler
hayrisezer67
13-11-2008, 21:33
türkat 3A listesini progdvb de Channels klasörü içine yükle
arkadaşlar burada en günceli var (Uydu Rehberi KingOfsat) bu gün güncellenmiş
progdvb 5,13 kullanıorum güncel kanal listesi nerden bulabilirim teşekkürler özellikle TNT kanalının olmasını istiorum sonradan ekliorum fakat olmuor
Kanal listeleri için TIKLAYIN (Only the registered members can see the link)
bu mesajı bi allahın kulu görmemiş
Bir Allah'ın kulu görmemis.. Only the registered members can see the link
ProgDVB ile ilgili soru ve sorunlarımıza bu baslık altında devam edelim..Daha düzenli bir DVB-S bölümü ortaya cıkacaktır..
Tesekkurler..
arkadaşlar progdvb den bir kanal açtığımda '' pin bağlantı hatası , source AC3 filter! in diye bir hata veriyor...tamamı tıkladığımda kanal açılıyor ama devamlı bir takılma sorunu oluyor...bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim...
Özgür Erge
06-03-2009, 01:42
arkadaşım pcde codec yok ondan olabilir codec yükleyin düzelir..
bunu hallettim...fakat şimdi ne zaman bi kanal açsam 5 6 saniye sonra takılmalar meydana geliyor...tekrar tekrar kurmama rağmen sorunu halledemedim...bunun bir çözümü varmı...
Özgür Erge
07-03-2009, 00:54
sinyallerde gidip gelme oluyosa yapar bide codeclerde yapar
nurolavci
21-03-2009, 18:00
slm arkadaslar rormattan sonra aver tv kartımı kurdum ancak ***li kanalları acmıyor inatediyo bende v pulugın & my teahtrayı kurdum sınyal almıyor 3-6 pur dvb ındırdım arap corbasıgibi olduya bır yardım eden varmı ?
Özgür Erge
21-03-2009, 22:04
slm arkadaslar rormattan sonra aver tv kartımı kurdum ancak ***li kanalları acmıyor inatediyo bende v pulugın & my teahtrayı kurdum sınyal almıyor 3-6 pur dvb ındırdım arap corbasıgibi olduya bır yardım eden varmı ?
burayı incele arkadaşım verdigim linkteki programı yükleyin avermeida için en uygun programdır..
selam win 7 64 bit işlletim sisteminde son çıkan 64 bit prog dvb6.31.1 versiyonunda plugins klasörüne pluginleri attığım halde görmedi vplug da denedim ama olmadı bu konuda yardımlarınız bekliyorum teşekkürler
Özgür Erge
19-01-2010, 00:23
arkadaşım elinizdeki plugins kalsörünü upload edip buraya veririmsiniz bi bakmak istiyorum plugins klasörünü içinde neler var ayrıca server varsa eger serverı o klasörden alın yada bi ekran yakalayıcıdan resim çeksenizde olur..
bir arkadaş bunu dnemiş olmuş bende olmadı
pip kılasörlerine dokunmadan direk plugins dosyasının içine atın arkadaşlar
vplug installe olan 242 versiyonunu proğram yolunu göstererek yükleyin
C:\Program Files\ProgDVB/plugins ++readme dosyasını değiştirmeden olduğu gibi bırak deyin yoksa hata veriyor
adımlarını kullanarak yükleyin
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Only the registered members can see the link)
232 sürümü plugins bunda çalıştı
----------------
bir arkadaş bunu dnemiş gene bende olmadı
ben başardım. en sonunda yaptım.
DVBDream programının plugins klasörünü olduğu gibi kopyalayıp Pro DVB içindeki ile değiştirdim ama pip00 gibi klasörleri tamamen sildim. ve çalıştı.
--------------------
ilgin için teşekkürler usta plugin klasörünü aşağıda verdim inşallah sonuca ulaşırsın haberini bekliyorum teşekkürler
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (Only the registered members can see the link)
MD5: 7823A7C6FD46798687EE47F85C86E0B0
plugin olarak hepsini denedim ama görmedi (hadu, flaycam (lisanslı). acamd.
64 bit
vplugun çalışması için bunuda yükledim ama sonuç yok
Özgür Erge
21-01-2010, 01:47
şimdi plugins teki pıpleri silmenize gerek yoktu bence çünkü pıp kanlında şifreli kanal izleyemeyeceksiniz.. bence dvbdreamı tekrar kurun ve daha sonra
Only the registered members can see the link bu linkteki dosyayı indirin pıp00 a yükleyin plugins klasörünün en sonunda copy ms dos uygulamsı var ona tıklayın tüm pıplere yüklenecektir..
Rapıd hata veriyo benim verdigim pluginsi deneyin..
bendeki
sorun dvb dremde değil win7 de yani çıkan prog dvb 6.31.1 64 bit olanı da plugin eklentisini göremiyorum sorunum bu usta teşekkürler
bu sorun hakkında bilgisi olan yokmu acaba deneyen ve yapan arkadaşlardan cevap bekliyorum teşekkürrler
Özgür Erge
23-01-2010, 00:51
Vplug 2.4.2 yii setup olarak mi yüklediniz yoksa direk olarak pluginsin i.ine mi attiniz..
progdvb plugins klasörünü göstererek setup olarak yükledim içine hduyuda attım ama olmadı
MRB. ProgDVB programında yeni tps ekleme nasıl yapılıyor acaba? tarmada bazı kanallar cıkmıyor. transponder'de tps uzerıne gelerek arama yaptıgımda olmayan kanalları buluyor. ancak örneğin show tv gibi bazı kanalların tps'si mevcut değıl ( 11964 H 5925 ) ve aratamıyorum. yanı show tv'yi seyredemıyorum.. :(
alınganlıgımı bagıslayın ama nedense sorularım cevap alamıyorum. ben mi cok fazla soru soruyorum acaba..? tabı kı kımsenın cevap yazmak gıbı zorunlulugu yok ama konu hakkında bılgı sahıbı olan bırılerı vardır mutlaka dıye dusunuyorum
MRB. ProgDVB programında yeni tps ekleme nasıl yapılıyor acaba? tarmada bazı kanallar cıkmıyor. transponder'de tps uzerıne gelerek arama yaptıgımda olmayan kanalları buluyor. ancak örneğin show tv gibi bazı kanalların tps'si mevcut değıl ( 11964 H 5925 ) ve aratamıyorum. yanı show tv'yi seyredemıyorum.. :(
alınganlıgımı bagıslayın ama nedense sorularım cevap alamıyorum. ben mi cok fazla soru soruyorum acaba..? tabı kı kımsenın cevap yazmak gıbı zorunlulugu yok ama konu hakkında bılgı sahıbı olan bırılerı vardır mutlaka dıye dusunuyorum
Türksat şebeke tarama frekansını denediniz mi ?(11962 v 3333)
hatırlayamıyorum..bır denıyeyım bakaıım.
sagol HCakır
123wampir
04-02-2010, 22:42
teşekkürler
bu frekansta sinyal yok gösterıyor.n ya herhalde ben bu prog dvb 'yi kullanamıyorum. diğer butun kanallar var birtek show tv yok.
tanersimsek
15-06-2010, 09:09
prodvd hotbirt nasıl cözecem yardım edermisiniz
mertilus
04-08-2010, 18:20
transp.ekleyerek kanal taraması yapmak için; Menüden transp. taramayı seçip gelen pencerede LOCK sekmesine basın. girmek istediğiniz frekans bilgilerini ilgili yerlere girin. bilgileri doğru girdiyseniz üstteki sinyal göstergeleri + ya geçer . ve taramayı yapıp OK(tamam) ile çıkın. Kanallar listenin en sonuna eklenmiş olarak çıkar.
Not: kanal liste özelliklerinden ,Caption/Numbers ve Transp. seçeneklerini seçerek listeleme yapmış olmanız halinde bu şekilde tek tek tüm frekansları kontrol edebilir(Skyİtalia gibi gereksiz olanları silebilir/Ya da DVBS-2 -TvKartınız desteklemiyorsa-) ve kanal listesini daha verimli hale getirebilirsiniz...
Listede ismi hatalı olan kanala sağ tıklayıp chnl.propt.-özellkl.nden update e tıklayın isim düzelir.OK.ile çıkın.yine burada birden fazla dilde yayın yapılıyorsa istediğiniz dili seçip diğerlerini silerek(edit) ve auto update kısmındaki tık ı da kaldırarak sabit bir hale getirebilirsiniz.(bunun faydası bazı yayınları kaydettiğinizde ve hacim çok büyük olduğundan convert yada edit etmeniz gereken durumlarda bazı programlar 2.-3. sıradaki dilleri görmüyor ve sessiz film gibi işlem!yapıyor(ilk sıradaki dil ise problem olmuyor)ya da tek dil ise... ayrıca şebeke frekansı olarak bazen 11962 yerine 11963 girmek gerekiyor...
mertilus
26-12-2010, 02:54
prgdvb nin 6.49.9 sürümü black osd skin seçeneğiyle çok hızlı donmasız ve bloke olmadan çalışıyor...(Nihayet..!) fakat 6.50 sürümü sürekli hata verip kapanıyor... yükleyeceklere ek bir bilgi olsun... kanal isimleri ve yanlış kanalların yanlış frkns.da olma problemi maalesef devam ediyor!.. benim deneyerek bulduğum son çözüm ise; prog.ı kurup disekleri-uyduları tanıttıktan sonra hazır gelen kanal listelerini her uyduya girerek proprt.den veri tabanından kaldırın .ve yine herhangi bir uydusat sitesinden o uydu için son güncel transpordrleri sırayla tek tek kanal taramaya girerek taratın ok ile çıkın . hiç hatasız ve en güncel kanallara sahip olursunuz...( hazır kanal listesindeki bazı kanalları sildiğinizde yada adlarını değiştirdiğinizde -sebebi meçhul!- yine programda daha sonra hatalara neden oluyor ve bloke oluyor) bu dediğim yolu izlerseniz bu bloke olma probleminden de kurtulursunuz...
kaptan2016
13-04-2011, 02:53
tşklerrr kardeş