Orijinalini görmek için tıklayınız : Bomba; Hakan Şükür Trabzonspor'da
Sadri Şener, Türk futbolunun kralı Hakan Şükür ile el sıkıştı. Hakan, takımda en yüksek ücretle oynayacak. Gözler Hakan'ı Milli Takıma almayan Yanal'da..
Only the registered members can see the link
Fotomaçın Yılmaz Şenol imzalı haberinde Trabzonspor, ara transfer dönemi için bombayı şimdiden patlattı... G.Saray'dan ayrılan Hakan Şükür, son anda pürüz çıkmazsa ocak ayındaki ara transfer döneminden sonra bordo-mavili formayı giyecek. Katar takımları ve Steaua Bükreş'ten teklif alan Hakan'ı başkan Sadri Şener'in ikna etmeyi başardığı belirtiliyor. Kral'ı takımda görmeyi çok isteyen Şener, işi bitirmek için bizzat devreye girdi.
En yüksek ücret
Hakan ile İstanbul'daki ofisinde buluşan Şener'in, "Bizde oynamanı çok istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hatta senin takımdaki en yüksek parayı alacağını söyleyebilirim" dediği dile getirildi. Daha önce yurt dışında oynamak istediği açıklayan Hakan'ın bu kararlı teklif karşısında yumuşayarak öneriye sıcak baktığı ve prensipte "Evet" dediği belirtildi. Transferde sadece detayların kaldığı öğrenildi.
İstemeden ayrıldı
Geçtiğimiz sezon sonunda G.Saray'dan gönderilen Hakan, futbol hayatına yurt dışında devam etmek istediğini açıklamıştı. TV yorumcusu olacağı, hatta siyasete gireceği belirtilen Hakan, başkan Şener'i kıramadı ve Trabzonspor'da oynamayı kabul etti.
Takıma almamıştı
Hakan Şükür'ün Trabzon'a gitmesi durumunda teknik patron Ersun Yanal'ın tavrı merak konusu. Yanal Milli Takım'ı çalıştırırken, Hakan'ı "Sistemime uymuyor" diyerek takıma almayan Yanal ile Hakan arasında uzun süren polemikler yaşanmıştı. Başkanın bu Hakan operasyonundan, Yanal'ın haberinin olmadığı iddia ediliyor.
airman06
31-10-2008, 10:14
ersun yanal dan dolayı bu transferin gercekleşebileceğini düşünmüyorum
ayhankeskin
31-10-2008, 12:46
Olmaz kardeşim, olmaz. GS ın simgesi olmuş bir oyuncunun başka bir takıma gitmesi uygun olmaz, bu oyuncunun da TS ye bir katkısı olmaz. Yanlış anlamayın, bu sözüm sadece Hakan Şükür gibi büyük oyuncular içindir. Örneğin, bir zamanlar TS de oynayıp da başka takıma giden büyük oyuncular gibi.
Resmen Komedi
Yapmayın Arkadaşalr Kıymayın şu Krala Düşürmeyin Bu Kadar!!!
ayhankeskin
31-10-2008, 13:00
Resmen Komedi
Yapmayın Arkadaşalr Kıymayın şu Krala Düşürmeyin Bu Kadar!!!
Komedi olan ney, TS gidince düşmüş mü olacak, TS küçük takım mı, yanlış düşünüyorsun. Kendinizi bu kadar yüksekte görmeyiniz lütfen. :mad2:
süleyman09
31-10-2008, 14:09
karar versin artık katara gitmişti hakan şimdi de trabzon derken bundan sonra hangitakımı gidecek
Komedi olan ney, TS gidince düşmüş mü olacak, TS küçük takım mı, yanlış düşünüyorsun. Kendinizi bu kadar yüksekte görmeyiniz lütfen. :mad2:
ben onu kast etmedim oraya çekmeyiniz!!!
hakanın zamanı geldi başka takımda oynaması kendini küçültür bu illaki trabzonspor değil her takım için gecerlidir
selametle
ayhankeskin
31-10-2008, 16:29
ben onu kast etmedim oraya çekmeyiniz!!!
hakanın zamanı geldi başka takımda oynaması kendini küçültür bu illaki trabzonspor değil her takım için gecerlidir
selametle
Nereye çekmem gerekirdi ya, soruya yada yanlış anlaşılmaya mahal verecek sözler yazmayınız o zaman. Belki daha iyi olur, hepimiz yanılırız. Ben şahsen takımım TS ye yakıştırmam, Sergen örneğinde olduğu gibi, sadece paramız ziyan olur. Ben ona yanarım.
Nereye çekmem gerekirdi ya, soruya yada yanlış anlaşılmaya mahal verecek sözler yazmayınız o zaman. Belki daha iyi olur, hepimiz yanılırız. Ben şahsen takımım TS ye yakıştırmam, Sergen örneğinde olduğu gibi, sadece paramız ziyan olur. Ben ona yanarım.
senin diğer yazılarınıda inceledim herşeye muhalif ve sert tavrın var bence bir kaç gün dinlen
selametle
firelove
31-10-2008, 19:08
bence hiç gerek yok.bu yaştan sonra ne kadar futbol oynayabilecek ki.gs de bir birimde yöneticilik yap bir şey yap daha iyi ya.
bence hiç gerek yok.bu yaştan sonra ne kadar futbol oynayabilecek ki.gs de bir birimde yöneticilik yap bir şey yap daha iyi ya.
bir rivayete göre trt de stadyum programında yorumcu olacaktı oda foss çıktı o zaman
selamele
alpdemet
31-10-2008, 22:12
Trabzon'dan Hakan Şükür açıklaması HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ
A.A. 31 Ekim 2008
Trabzon'dan Hakan Şükür açıklaması
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, bordo-mavili kulübün, Hakan Şükür'ün transferini düşündüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hakan Şükür'ün transferi konusunda bir görüşmenin veya düşüncenin söz konusu olmadığı belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bugün bazı medya organlarında kulübümüzün Galatasaraylı eski oyuncu Hakan Şükür'ün transferini düşündüğü yönünde yer alan haberler gerçek dışıdır. Böyle bir transfer girişimi olmadığı gibi düşüncesi dahi söz konusu değildir. Kaldı ki takımımızın Hakan Şükür'ün oynadığı mevkiye bakıldığında bu bölgede Türkiye'nin en iyi forvetlerine sahip olduğu gerçeği ortadadır. Sayısal anlamda da takımımızın en zengin hattı hücum bölgesidir. Bu gerçekler ortadayken kamuoyunun gündemini meşgul eden böylesi haberlerin gerçek ve mantıkla bağdaşmadığını belirtir, konuyu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”
türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük futbulcusu böyle dedikodu malzemesi yapılacak hale gelmemeliydi. okudukça içim cız ediyor bu haberleri. önce dubaiye gönderdiler sonra milletvekili yaptılar o da kesmedi futbol yorumcusu oldu şimdi de trabzonsporla el sıkıştırdılar... ne olursa olsun ben onu hep kral olarak hatırlayacağım. inşallah o da öyle olduğunun farkına varır ve en kısa sürede geleceğiyle ilgili bi karar verir...
Trabzon'dan Hakan Şükür açıklaması HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ
A.A. 31 Ekim 2008
Trabzon'dan Hakan Şükür açıklaması
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, bordo-mavili kulübün, Hakan Şükür'ün transferini düşündüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hakan Şükür'ün transferi konusunda bir görüşmenin veya düşüncenin söz konusu olmadığı belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bugün bazı medya organlarında kulübümüzün Galatasaraylı eski oyuncu Hakan Şükür'ün transferini düşündüğü yönünde yer alan haberler gerçek dışıdır. Böyle bir transfer girişimi olmadığı gibi düşüncesi dahi söz konusu değildir. Kaldı ki takımımızın Hakan Şükür'ün oynadığı mevkiye bakıldığında bu bölgede Türkiye'nin en iyi forvetlerine sahip olduğu gerçeği ortadadır. Sayısal anlamda da takımımızın en zengin hattı hücum bölgesidir. Bu gerçekler ortadayken kamuoyunun gündemini meşgul eden böylesi haberlerin gerçek ve mantıkla bağdaşmadığını belirtir, konuyu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”
:8[1]: Ya buna ne diyeceksiniz.
Bir sözümde cabbari moda.!Eleştiri cubukları siz modların üstüne geldiği zaman [ iste haklı ister haksız]ne böyle hemen geçmiş araştırması ceza falan.?Yanlışta olsa sizin hakkınızda bir eleştiri yapamayacakmıyız.?
Şimdi benim geçmişimide bi araştırın. Bakın bende muhalafet olmuşum çoğu zaman burada yazılanlara.Benide dinlendirirsiniz şimdi.Sanki o kişi size, kötü söz söyledi.
Lütfen biraz hoşgörülü olun.O insanda yaptığının yanlış olduğunu belki anlar o zaman...