Orijinalini görmek için tıklayınız : stream ..acil yardıma ıhtıyacım var
arkadaslar kolay gelsın..
yenı frekanslar ıcın sıstemde taratma yaptım..kanalları buldu fakat kanallarda atlama yapıyor sanırım net frekans degıl...sonra makıne ekranında acılıyor (tv ye goruntu gelmıyor) makıne kapanıyor..bunun ıcın bana yardımcı olabılecekmısınız...
sunny marka..ıcınde steram system BM 8300 CI VAR...
ACIL YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..SIMDIDEN TESEKKURLER..
yargıç_1
03-11-2008, 13:56
BURDAKİ (Only the registered members can see the link) hazır kanal dosyasını yükleyip denedinizmi
deneme ımkanım olmadı cunku su an ıcın cıhaz acılıyor arkasından kapanıyor ..acıldı bır sefer ekran sıyah arkasından beyaz goruntu geldı bır daha acılmadı sızce neden yapar bunu yazılım yukselesek duzelırmı? yenı yazılımı varmı pekı..yazılımdan once yuklemem gereken bır seyler varmı?
deneme ımkanım olmadı cunku su an ıcın cıhaz acılıyor arkasından kapanıyor ..acıldı bır sefer ekran sıyah arkasından beyaz goruntu geldı bır daha acılmadı sızce neden yapar bunu yazılım yukselesek duzelırmı? yenı yazılımı varmı pekı..yazılımdan once yuklemem gereken bır seyler varmı?
arkadaşım açılıp kapanma soruu için softcam veya KK+ dosyası yukleyın. kanllardakı donma meslesıne gelınce kaon boardlarda şu an bu mevcut.
hallederiz
03-11-2008, 15:32
arkadaşım açılıp kapanma sorunu için önce güncel bir softcam yükle daha sonra verdiğim linkten kanal listesi yükle tamam dır
Only the registered members can see the link
arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar benim sorunum şu kaon ksc 511 hw 12 01 a5 stream yazılım attım fakat no signal diyor ve menüye girmek istiyorum şifre load default falan ne yaptımsa olmadı nedeni nedir acaba??
arkadaşı şifreyımı açamadın menu sıstem ayarları uzerıne gel ordan ok tuşuna bas şifre olarak kumnadadankırmızı-yeşil-sarı-mavi tuşlarına bas. menuye girersın oradanda şifrenı resetlersın. ayroca cihazına hazır kanal listesi yukle duzelir.