Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sunucumuz Hakkında Açıklama

Dali
05-11-2008, 06:33
Merhaba Arkadaşlar ;
Son zamanlarda sunucu kesintileri yaşadık yada STAR TV ve TURKSAT 3A nedeni diyelim. Bu anlık girişlerimizi epeyce etkiledi ve çoğu arkadaşımız şunuda düşünebilir neden SUPERSATFORUM kapanıyor... Bu geceden itibaren bazı optimizasyonlar yaptık örneğin sunucumuzu anlık 3000 iken 5000 girişe açtık GÜNLÜK yedek alma işlemimizi HAFTALIK olarak değiştirdik gereksiz MYSQL harcamalarını düşürdük ve bunları neden yaptınız diye soracak olursanız yakında gelecek veya değişecek olan UYDU sistemlerinde sorun yaşamamanız için bunları yaptık.

Şuandan itibaren siteler daha hızlı ( HIZ derken 3 sn.de açılıyorsa 2 sn.de ) açılacak. Bu ay veya bu sene sonunda ise Sunucu Ram kapasitemiz x2 katına çıkarılacaktır. İnşallah bundan sonra kesinti veya sorun yaşamayız. Herkezin anlayışı ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.

Dijitalci
05-11-2008, 09:07
Forumumuza HAYIRLI olsun.

umuter
05-11-2008, 09:35
teşekkürler bilgilendirme için DALİ ...anlık girişler zaten sekteye uğratıyor forumları ...ani yığılmalar ve yüklenmeler yüzünden her gün giren üyelerde giremez oluyor..ama bu haber sevindirici bizim için hem hız yönünden hem de giriş sayısının artması yönünden..
forumumuza hayırlı olsun...

pencere77
05-11-2008, 10:07
hayırlı olsun

kenan27
05-11-2008, 10:11
hayırlı olsun.

hallederiz
05-11-2008, 12:07
Forumumuza HAYIRLI olsun

Admin
05-11-2008, 20:44
Merhaba Arkadaşlar ;
Son zamanlarda sunucu kesintileri yaşadık yada STAR TV ve TURKSAT 3A nedeni diyelim. Bu anlık girişlerimizi epeyce etkiledi ve çoğu arkadaşımız şunuda düşünebilir neden SUPERSATFORUM kapanıyor... Bu geceden itibaren bazı optimizasyonlar yaptık örneğin sunucumuzu anlık 3000 iken 5000 girişe açtık GÜNLÜK yedek alma işlemimizi HAFTALIK olarak değiştirdik gereksiz MYSQL harcamalarını düşürdük ve bunları neden yaptınız diye soracak olursanız yakında gelecek veya değişecek olan UYDU sistemlerinde sorun yaşamamanız için bunları yaptık.

Şuandan itibaren siteler daha hızlı ( HIZ derken 3 sn.de açılıyorsa 2 sn.de ) açılacak. Bu ay veya bu sene sonunda ise Sunucu Ram kapasitemiz x2 katına çıkarılacaktır. İnşallah bundan sonra kesinti veya sorun yaşamayız. Herkezin anlayışı ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.
Teşekkurler bakalım startv bu akşam siteleri kapatacakmı:)

yargıç_1
05-11-2008, 20:51
ara sıra bende kesiklik oluyor giremiyorum bugünde oldu

benim pc.denmi kaynaklanıyor acaba

kucer06
05-11-2008, 21:12
Hayırlısı olsun.

ultra-mehmet
05-11-2008, 22:19
Hayırlı Olsun....:45: