Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Hangi Kanal verecek Diye Artık Sormayın!!!
hata1500
06-11-2008, 23:00
Arkadaşlar bu maçlar 2 yıl önce oynanmıyormuydu Şampiyonlar ligi Uefa kupası Türkiye kupası Türkiye Milli takımının Maçları yokmuydu Ve Biz Bu Maçları izlemiyormuyduk. O zaman Niye Satın almıyolardı Maçları. fazla uzatmadan Birilerinin elinde Birtakım kozlar var Parayı BAstırıp İstedikleri Gibi At koşturabiliyorlar.
Bu işe Bi çözüm Bulmak gerekiyor. Nedir Bu Ya Şampiyonlar Ligi Olur Şu makinayı alacan Türkiye Ligi olur Bu Makinayı alacan Şunu Sormakİstiyorum Biz Bu Koşullara paramı Yetirelim Yoksa recevier ları koyacak yermi yetirelim
Bunun Çözümü Kaç tane yayın kuruluşu varsa hepsine maçlar satılsın 1 yıllığına yada daha fazla bir süreyle. En kalitelisi En ucuzu Hangi Yayın Kuruluşu ise İnsanlar Ona Yönelsin.
çak haklısın arkadasım enguzelı bu yayın kuruluslarının sattıgı hıcbırseyı almamak. bızler almayınca nasıl da ee duser hepsi. buunlar resmen halkı koyun yerıne koyuyor. topluca tepkı gostermek gerekır
bu senin bahsettiğin şey gelişmiş ülkelerde olur
oxijen75
07-11-2008, 10:12
herkes birlik olmazsa hiç bir işe yaramaz
illegal izleyince suç olur!!!
o zaman vatandaşın önüne koy saglam bir paket tamam alalım reciveri ama her ayrı maç için ayrı reciver almamız çok saçma
bana göre buraada altyapı itibariyle en iyisi digiturk
selametle
artık herşey para oldu kardeşim maçları bedava izlemek istersen anca yayıncı kuruluşta çalışman lazım işte o zaman bedava izlersin yayınları
dadas_25
19-01-2009, 17:30
birlik ten kuveet doğğar birlik olursak ücretsiz bile yaptırırız
ds mart a mesaj yağmuruna tutalım dsmart kanalları günde en az 2 3 saat turksatta şifresiz olsun katılan cevap yazar
dursun66
19-01-2009, 19:07
arkadaşlar katılıyorum böyle gitmez
yakında başka dijital platformlarda çıkacakmış.onlarda ayrı bir lig alsa evimiz abonelikli cihazlardan geçilmez.artık bu işin suyu çıktı...:8[1]:
akharman
04-03-2009, 13:41
Fb-sivasspor Fortis Kupa Maçı Bu Akşam Eljezirespor 1 De Izleyebilirsiniz.
Özgür Erge
04-03-2009, 16:07
bu konuda haklısınızda türk milleti olarak birbirimiz tutmayan bir ül***iz çok zor bence ama yaparsanız katkımızda olur tabe
uydufaresi
04-03-2009, 17:25
arkadaşlar araplarda uyanmış artık bu kanalın kartını satıyorlar karabalık diye bir satıcı buldum istanbulda onda var en son 83 euroydu şimdi bilmeme 1 senelik aboneliği
f47xfenerli
04-03-2009, 20:42
Fb-sivasspor Fortis Kupa Maçı Bu Akşam Eljezirespor 1 De Izleyebilirsiniz.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)