Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Tv Ve Galatasaray Tv Rtük Tarafından Kapatıldı...
Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı az önce CNN TÜRK'te Full Ekran programında açıkladı. İşte sebebi...
Şu an CNN TÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun konuğu olan Murat Saygı, akşam üzeri RTÜK'ten bir tebligat aldıklarını ve RTÜK lisans vermediği için D-Smart platformundan yayın yapan Beşiktaş TV ile Galatasaray TV'nin kapatılacağını açıkladı.
Fenerbahçe TV'nin lisansını daha önce kulüp kendi aldığı için kanal yayına devam edecek.
Only the registered members can see the link
kanaryam1950
14-11-2008, 22:16
eee fenerbahçe bu!!!:tongue:
ultra-mehmet
14-11-2008, 22:17
Galatasaray TV'nin lisansı var ayrıca Galatasaray TV kulubün malı Dogan Yayın Grubunun degil aynı zamanda Galatasaray kulubü Gs Tv'ye cok para harcadı kabloya gecmesinde kapanacagı konusu itibar etmeyin selametle....
ultra-mehmet
14-11-2008, 22:28
D-Smart dijital platformunda bulunan Moviesmart, D Çocuk, Comedy Smart, Passion Tv, Fanstasy, Loca 2, Luli, D Spor, HD Tv Smart, Coolsmart, D Shopping, Beyazperde, Pembesmart, T.A.Y Tv, Cartoon Network ve Yeşilçam kanallarının lisanslarının olmadığı bildirildi....Bunların içinde Gs TV ve Bjk TV yoktur.... :nono:
Gs Tv suan Fb Tv Bjk Tv arasında en cok yerde ceken kanaldır....
Baldemir
14-11-2008, 23:38
D-Smart dijital platformunda bulunan Moviesmart, D Çocuk, Comedy Smart, Passion Tv, Fanstasy, Loca 2, Luli, D Spor, HD Tv Smart, Coolsmart, D Shopping, Beyazperde, Pembesmart, T.A.Y Tv, Cartoon Network ve Yeşilçam kanallarının lisanslarının olmadığı bildirildi....Bunların içinde Gs TV ve Bjk TV yoktur.... :nono:
teşekkürler bilgi için :present:
kanberoğlu
15-11-2008, 00:51
bilgi ve paylaşım için teşekkürler arkadaşım.
ŞRARSKOZ
15-11-2008, 01:23
şu anda galatasaray tv de yayın yok durdurulmuş rtük tarafından
yargıç_1
15-11-2008, 01:34
BJK TV ve GS TV ikisininde yayını ( RTÜK ) tarafından durdurulmuş bulunmakta şuanda
süleyman09
15-11-2008, 12:42
gs bjk tv kapatıldı diye duyum aldım acaba nekadar dogru bilgisiolan varmı???????:bowl:
Seferihisarlı
15-11-2008, 12:43
Evet bu sabah baktığımda kapandığını gördüm.
süleyman09
15-11-2008, 12:52
sebeb ne acaba kapandı ?????
yargıç_1
15-11-2008, 12:59
konuya BURDAN (Only the registered members can see the link) devam edelim
süleyman09
15-11-2008, 13:02
yargıç teşekürler
Bjk ve Gs Tvde varmış arasında.
badtempered
15-11-2008, 13:07
ultra-mehmet
15-11-2008, 13:10
Serkan Yılmaz usta Rtük'ün yayınladıgı ve televizyon kanallarında yayınlanan kanal listesinde Gs Tv ve Bjk Tv yoktur Galatasaray Kulubü acıklamadada bulunmadı bence bu Bjk Tv'yi bilmem ama Gs Tv acilir bugün yarın daha önce aktardıgım gibi Galatasaray kanalla cok para harcadı Kabloya gecisinde izinsiz olsadı Kabloya gecisine izin vermezlerdi sellametle.....
süleyman09
15-11-2008, 13:14
GS TV ve BJK TV'ye kapatma kararı
Galatasaray ve Beşiktaş camiası bu karara çok üzülecek. Bakın RTÜK nasıl bir karar aldı?
Reklam
D-Smart platformunda yayın yapan Beşiktaş ve Galatasaray TV kapanacak. Nedeni ise RTÜK'ün lisans vermemesi...
CNN Türk'te Full Ekran programına konuk olan Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı Beşiktaş ve Galatasaraylılar'ı üzecek bu gerçeği açıkladı.
BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY TV KAPANACAK
RTÜK'ün akşam üstü kendilerine bir tebligat göndererek "11 kanallarına lisans vermediklerini duyurduklarını" söyledi. Saygı bu 11 kanal içinde bulunan Beşiktaş ve Galatasaray TV'nin kapanacağını söyledi.
FENERBAHÇE TV KAPANMIYOR
Yine aynı platform içinde yayın yapan Fenerbahçe TV kapanmayacak. Saygı bunun nedenini ise şöyle açıkladı: "Fenerbahçe TV için daha önce lisans başvurusu yapılmış ve lisans alınmış. Bu yüzden o kapanmayacak."
Saygı birçok kanallarının yurtdışı içerik taşığınını söyleyerek, RTÜK'ün bu kararından sonra izleyicileri mağdur etmemek için o kanalların yurtdışından yayın yapacağını ve böylece kapanmayacağını belirtti. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe için böyle bir imkan olmadığını sözlerine ekledi.
INTERNETHABER
kulupler kendi lisanssını kendileri alırsa heralde gene yayın yaparlar bence buyutulecek bir sorun gibi gorunmuyor
bana kalırsa siyasi alınmış bir karar ve hem futbol seyircisine hemde kanal sahiplerine atılmış birer tokat
badtempered
15-11-2008, 15:51
internette kanalların lisansı olduguna dair bilgiler var.
badtempered
15-11-2008, 17:17
Açıklama: Galatasaray TV
Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun 27.10.2008 tarih ve 2008/51 sayılı toplantısında alınan 1 No’lu karar uyarınca Galatasaray Televizyonu’nun yayınları durdurulmuştur.
Yönetim Kurulumuz bu ani karar ve gelişme doğrultusunda gereken temas ve girişimlerde bulunmaktadır.
Galatasaray Televizyonu, en kısa süre içinde tekrar yayın hayatına başlayacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
ultra-mehmet
15-11-2008, 17:21
Açıklama: Galatasaray TV
Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun 27.10.2008 tarih ve 2008/51 sayılı toplantısında alınan 1 No’lu karar uyarınca Galatasaray Televizyonu’nun yayınları durdurulmuştur.
Yönetim Kurulumuz bu ani karar ve gelişme doğrultusunda gereken temas ve girişimlerde bulunmaktadır.
Galatasaray Televizyonu, en kısa süre içinde tekrar yayın hayatına başlayacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
teşekküller bilgi için kablo'da Gs Tv Kapanmamıs diye duydum....:45: :wave:
bir türlü haledemediler şu yayınları kanlların frenkası değişir
şifrelenir...vs...:tsk: raydan çıkmış tren gibi...:tsk:
süleyman09
15-11-2008, 18:08
yap boz tahtası gibi degiştiriyorlar yok firekans yok pidler degişiyor almış başını gidiyor
Arkadaşlar GS TV ve BJK TV'ye girdiğiniz zaman kanalın kapanıp kapanmadığını görürsünüz. Ancak fb tv yayına devam ederken diğerlerinin kapanmasının altında bir çapanoğlu yatıyor bence. Yinede ben bu işin altında başka bir iş olduğunu savunuyorum. D-smart ın kanallarının birçoğu lisanssız yayındalar ama GS TV ve BJK TV lisanssızlar diye hemen kapatıldı. Bu işin altından AZİZ YILDIRIM çıkabilir. Dikkatli olun
Baldemir
15-11-2008, 20:27
umarım kısa zamanda tekrar açılır.
fb tv kendi frekansina sahiptir kapatilmasi soz konus degildir parasina da odemis okuz altinda buzagi aramayiniz
f47xfenerli
16-11-2008, 01:28
bana kalırsa siyasi alınmış bir karar ve hem futbol seyircisine hemde kanal sahiplerine atılmış birer tokat
olay öyle değil usta bizim için iyi olmasada doğru karar adam ilegal yayın yapıyor kendini türkiyenin hakimi sanıyor anlayacağın lisansı olmayan
kanalın devlete vergiside olmaz.
kanun neyse o olması uygundur.
bu hangi kanal olursa olsun. Farketmez...
badtempered
16-11-2008, 14:48
olay öyle değil usta bizim için iyi olmasada doğru karar adam ilegal yayın yapıyor kendini türkiyenin hakimi sanıyor anlayacağın lisansı olmayan
Sayın fenerli hocam bu kanallar kapanmadan bir gün öncesi gecesi (türkçeye bak öff :D ) D-Smart Ceo su Murat Saygı Cnn Türk te full ekran (öyle hatırlıyorum) adlı program da açıklama yaptı ve gs ve bjk tv nin kapatılcagını söyledi.
Yanlız ne kadar dogrudur bilemem ama star,kanal d,show tv gibi kanallarında yok demiş
ultra-mehmet
16-11-2008, 15:11
aynen katılıyom...........
Bilgi ve paylaşım için teşekkürler
badtempered
17-11-2008, 20:44
ekrandaki resimdeki yazı kaldırılmış
Yayın yok fakat epg bilgisi gelmiş yine aynı frekanslarında
badtempered
17-11-2008, 20:49
RTÜK'ün kendinden haberi yok!!!" Murat Saygı'dan sert açıklama!
RTÜK'ün kararıyla Beşiktaş ve Galatasaray TV'nin yayınları durdurulmuştu. Ancak RTÜk bu olayın kendileriyle ilgisi olmadığını iddia etti. Murat Saygı işte bu açıklamaya tepki gösterdi.
Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun bugün yapmış olduğu Basın Bülteni gerçeği yansıtmamaktadır ve bunun ötesinde kurul kendi yapmış olduğu değişiklik kayıtlarından haberdar olmadığını yaptığı açıklamayla göstermiştir.
Şöyle ki; 3 Kasım 2008 tarihinde RTÜK ‘ e başvuru ile GSTV logolu kanalın Dönence TV ve Radyo Yay. A.Ş. ile, BJKTV logolu kanalın da Deniz Tv ve Yay. A.Ş. ile yayın yapması konusunda RTÜK'e başvurulmuş ve bu başvuru uygun görülerek 11 Kasım 2008 tarihinde Üst Kurul kayıtlarına tescil edilmiş ve tarafımıza bildirilmiştir.
Bu bildirimler doğrultusunda GSTV ve BJK TV, Dönence A.Ş. ve Deniz A.Ş. bünyesinde yayın faaliyetlerini sürdürmekte iken RTÜK ‘ün 14.Kasım 2008 tarihinde tarafımıza tebliğ edilen 12 Kasım 2008 tarihli yazıları ile anılan şirket ve kanalların yayın faaliyetlerinin durdurulması istenmiştir.
Dolayisiyle, gerek RTÜK bildirimlerinin yazım tarihleri ve tebligat tarihleri dikkate alındığında tüm bu hususların RTÜK ‘ün bilgisi dahilinde olduğu anlaşılmaktadır.
RTÜK'ün almış olduğu bu karar ve yasal zorunluluklar doğrultusunda anılan kanalların yayın faaliyetleri durdurulmuştur. Hal böyle iken, RTÜK'ün hangi şirketler ve kanalların yayın faaliyetleri konusunda bilgisiz olduğu görülmektedir.
RTÜK ün bugün tarihli basın bültenin de belirttiği ve kendi kayıtlarına ters düşen ve açıklamaları ve gerçeğe aykırı isnatları hakkında gerekli tüm yasal haklar kullanılacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur
Murat Saygı
Doğan TV Yayın Grup Bşk
cenk35cenk
17-11-2008, 20:56
Kamuoyuna Duyuru: Galatasaray Televizyonu
Galatasaray Televizyonu bugün saat 18.00 itibarıyla tekrar yayın hayatına başlamıştır.
Yaklaşık 2 gün boyunca yayınlarına ara veren GS TV’nin yeniden faaliyete geçmesinde rol oynayan başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere, Türksat yetkilileri ve Radyo Televizyon Üst Kurulu yönetimine anlayış ve desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, yaşanan bu kesintinin tekerrür etmemesi doğrultusunda her türlü tedbirin alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
senolusta
17-11-2008, 21:12
6s Ile Bjk Tv Test Yayınına Baslamıştır Isimleri Ise Null ::)))) Gercekten
badtempered
17-11-2008, 21:19
6s Ile Bjk Tv Test Yayınına Baslamıştır Isimleri Ise Null ::)))) Gercekten
D-Smart için söylüyorsunuz sanırsam.
ben normal uydu alıcısı ile yayınları alamadım.
11804 v 24444 te (eski yerlerinde var ama görüntü yok epg filan da var.
Anlıyamadım tuhaf
senolusta
17-11-2008, 21:23
varrr turksat uydusunda yeni yayına basladıı
cenk35cenk
17-11-2008, 21:25
eski frekansında cıkmıyo baska frekans blılen varmı arkadaslar
ultra-mehmet
17-11-2008, 21:26
Serkan usta ben demiştin içlerinde Bjk ve Gs Tv yok diye sellametle........
senolusta
17-11-2008, 22:00
10970 V 30000
senolusta
17-11-2008, 22:02
yanlız ismi yokkk:))) Lütfen Ark her modelde farklı isim adı altında cıkmakta bazılarında nulll ::))) 6G1817,6G1818 cıkmakta :)) bazılarında cıkan ismi yazamıyorum lütfen sizlerin uydu alıcısında ne isim adı altında cıkmakta bunu belirtirseniz sevinirim
badtempered
17-11-2008, 22:10
10970 V 30000
dogrudur bende şimdi aratınca buldum.
Yayınlar inanılmaz güzel :D:D:D:D:D
Ve logo lar degişmiş
cenk35cenk
17-11-2008, 22:27
10970 V 30000
burdan cıkmıyor arkadaslar
:(
Evet Null adı altında geliyor ismini değiştirmek çok basit.
zxcvbn10250
17-11-2008, 22:30
burdan cıkmıyor arkadaslar
:(
kutun nedir acaba
kutun nedir acaba
Üstat çok varmısın yokmusun seyrediyorsun galiba:8[1]:
cenk35cenk
17-11-2008, 22:36
kutun nedir acaba
nextye2000cıs super plus
zxcvbn10250
17-11-2008, 22:54
nextye2000cıs super plus
bu makinalarda belirgin bir sorun yok bahsi geçen tpyi silip tekrar girip tarat kolay gelsin...
Ya Arkadaşlar Iki Kanalda Yayındalar Yeni Tarattım Test Yayını Diye Bjk Gs Tv Ler Olarak Yayındalar 11804 24444 V Olarak Taratın Seyredin
cenk35cenk
17-11-2008, 23:11
bu makinalarda belirgin bir sorun yok bahsi geçen tpyi silip tekrar girip tarat kolay gelsin...
ilginiz için çok sağolun fakatdeniyorum tekrar tekrar deniyorum bahsedilen frekansı giriyorum birkac kanal buluyo fakat içlerinde bu kanallar yok daha sonra başka tp den aramaya devam ediyor:( :(
dogan gurubunun neyi dogru zaten doganın isi gucu uckagıtcılık milleti dolandırmak
cenk35cenk
17-11-2008, 23:32
Ya Arkadaşlar Iki Kanalda Yayındalar Yeni Tarattım Test Yayını Diye Bjk Gs Tv Ler Olarak Yayındalar 11804 24444 V Olarak Taratın Seyredin
dostum aynen tarattım buldu fakat yayın yok
ultra-mehmet
18-11-2008, 01:01
Üstat çok varmısın yokmusun seyrediyorsun galiba:8[1]:
alemsin kucer06 :8[1]: :sunglasses2:
d smartta galatasaray ve beşiktaş tv ler dün akşam yayındaydı yalnız sağ üst köşede test yayını ibaresi vardı.
akharman
18-11-2008, 12:40
degerli dostlar doğan gurubu aydın doğan yaptı yine yapacağını zalim adam hiç doymadı lisanssız olarak spor üzerinden güya aklınca hükumetten spor yayınlarını alacak spor severlerin güzel duygularını istismar ediyor.bizide aldatıyor.korsan yayına soktu şimdide rtük işin farkına vardı durdurdu üçkayıt tutmadı yaptı yine aydın doğan yapacağını bu milletin bu adamdan yeter çektiği diyelim .yeter çek elini milletin kesesinden d-smartınnı başına koy senin olsun fırsatcı adam.
badtempered
18-11-2008, 17:25
dostum aynen tarattım buldu fakat yayın yok
dogrudur bizde ordan izlemiyoruz zaten 10970 v 30000 Frekansında
ugur242424
18-11-2008, 17:28
Kanallar açık
sarıkanarya_41
18-11-2008, 18:47
fenerbahce tv de boyle sorunların olmaması kurumsallaşmanın buyuklugunu ıspatlamaktadır.
süleyman09
18-11-2008, 20:48
arkadaşlar kimi arkadaş bende var gs tv diyor amabende yok ekran karartmışlar
efsane_26
18-11-2008, 21:12
ferkansı geldi bjk gs tv :wave: 10970 / 30000 HOR TEST yayına başladı
badtempered
18-11-2008, 21:45
arkadaşlar kimi arkadaş bende var gs tv diyor amabende yok ekran karartmışlar
Eski bulundugu frekanslarda epg var , ekran siyah ,Yeni frekansı 10970 V 30000 da isimsiz,logosu başka ve test yayın adı altında yayındalar
:devilprv:
süleyman09
18-11-2008, 22:03
teşekürler usta ama h deyil v olacak
badtempered
18-11-2008, 22:19
teşekürler usta ama h deyil v olacak
Haklısınız konu içinde 3 - 4 kere yazmasına ragmen yazdıgınız için eski polariteli frekanslar karıştırdım.