Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım Lütfen Acil Yardım
bu pc beni deli edecek format atıyorum olmuyor antivirus birşey bulamıyor
temiz her nevi antivirus programı denedim ama nedense tüm yüklemiş olduğum ve normal programler,Oyun simge resimleri bozuluyor beyaz bir pencere oluyor lütfen yardım edin nasıl cözecem ben bunu.
Biraz daha açıklayıcı bilgiler,sisteminiz ve kullandığınız donanım vs vs gibi
gacvokem
15-11-2008, 23:12
ekran kartının driverlerini suruculerını yukle
temiz her nevi antivirus programı denedim ama nedense tüm yüklemiş olduğum ve normal programler,Oyun simge resimleri bozuluyor beyaz bir pencere oluyor lütfen yardım edin nasıl cözecem ben bunu.
Sistemi değiş:45:
Daha önce kurallarda belirttik yardım başlıklı konular tarafımızda degerlendirmeye alınmıyor konu başlıgınız mesajınızla uyumlu olursa ne siz sıkıntı yasarsınız nede biz sıkıntı yasarız..
cetindeniz
16-11-2008, 10:28
Forum kuralları acil yardımları içermiyor dediğin hataları yapıyorsa bilgisayrı olduğu gibi biçimlendirip yeniden formatlayacaksın hata devam ederse ekran kartın arızalı demektir cem kardeşim