PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kumanda sorunu

Hilmi
18-11-2008, 13:50
arkadaşlar 500s cihazın kumandası şaşırdı!! sesi kontrol edemiyorum üzerindeki tuşlar sanki karışmış gibi farlı şeyler yapıyor menü basıyorum başka birşey yapıyor bütün tuşlar farklı komutlar veriyor ne yapıcağımı şaşırdım üstadlardan yardım bekliyorum....

Volkan
18-11-2008, 13:57
arkadaşım cihazına vırus te bulaşmış olabilir yada menu kuruluma gir ordan uzman kuruluma gir orda kumanda ayarı var ona gir orda default enıgma seçeneği olacak ona bir bak bakalım o mu seçili yada başka bişimi.

eğer paylaşım kullanmıyorsan cihazını resetle.

Hilmi
18-11-2008, 14:04
baktım üstadım default enıgma seçili yaw alalı daha iki gün oldu 1 yıllık serverim var nası resetliym ben şimdi???

Volkan
18-11-2008, 14:13
arkadaşım benım bildiğim kadarı belki yanlış bilgi veriyor olabilirim ama cihazına temız bir image yuklenmesı lazım. aldığın yere götur hallederler.

Hilmi
18-11-2008, 14:16
yandık desene arkadaşım şimdi çınarcıktan al makineyi karaköye götür hay allah olacak şey değil birde drambox aldık !!!.alakan için teşekkürler üstadım...

Volkan
18-11-2008, 14:19
arkadaşım hemen hareket etme ben bu şekilde biliyorum ama arkadaşlrda mesaj yazar biraz bekle. birde hangi cihazı alırsan al arkadaşım bu iş böle eğer kendın ayarlamayı bilmiyorsan mutlaka bu tıp sorunlarla karşı karşıya kalırsın bu hemen olmaz ama mutlaka olur.

Hilmi
18-11-2008, 14:27
anlaşıldı arkadaşım tekrar teşekkürler...

Hilmi
18-11-2008, 14:56
Sırası ile: mavi tuş, Extras/Kurulum, OK, ve orada en alt sırada Use 70xx Uzaktan kumanda ayarları diye bir sıra var. çentikli ise çentiği kaldırın..bu şekilde sorun çözüldü benim gibi problem yaşayanlar olursa bilginiz olsun arkadaşlar...