Orijinalini görmek için tıklayınız : sunny AT-9050CI MR YARDIM
sunny AT-9050CI MR çihaz için yazılım arıyorum varmı yoksa hangi yazılımı atabilirim yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
yargıç_1
20-11-2008, 20:02
AT-9050CI MR yazılımını ne için arıyorsunuz ?
makinam AT-9050CI MR oldugu için ve üzerindeki yazılım o
yargıç_1
20-11-2008, 20:20
Yazılım emu Yazılımı Değildir.Yazılım enson Çıkan Yazılımdır Kumanda Yavaş Çalışma Sorunu Giderilmiş Olup Eskisine Oranla Daha Hızlı Çalışmaktadır.
yazılımı ekledim BURDAN (Only the registered members can see the link) alabilirsin
başka uyan yazılımı varmıdır acaba arkadaşım
Biraz zor bulursun gibi geliyor.Zannederim hw bilgileri 12 01 A1'dir.
yargıç_1
20-11-2008, 20:36
Biraz zor bulursun gibi geliyor.Zannederim hw bilgileri 12 01 A1'dir.
doğrudur ustam
yargıç_1
20-11-2008, 20:38
başka uyan yazılımı varmıdır acaba arkadaşım
şuanda bu cihaza uyacak başka yazılım olduğunu sanmıyorum özelliklerini biliyorsundur sende
doğrudur ustam
teşekkür ederim yazılımı attım ok ama şifre ekranını çıkaramıyorum onu nasıl yapabilirim .
acaba başka yazılım atılırmı buna
şifre ekranını çıkaramıyorum onu nasıl yapabilirim
Başka yazılım atamazsınız arkadaşım,multiroom özelliğini kullanmak istiyorsanız birtek bu yazılım vardır..
Emu'yu yani "şifre ekranı" nı açamamanız normaldir çünkü yazılım emusuzdur..bu cihazda şifreli kanallara bakabilmek için sağlam bir modül şart arkadaşım..Yazılımla olacak iş değil..
Saygılar
yargıç_1
20-11-2008, 20:56
malesef bu cihazlarda emu bölümü yok şuanda yapıla bilecek bişey yok
HCakir arkadaşımında dediği gibi modül alırsan modülle şifreli kanalları izleye bilirsin
yinede çok teşekkür ederim
ha-ka-79
25-11-2008, 16:16
9050mr cı kurulumu yaptık ikinci odada kumanda çalışmıyor problem ne olabiliir menude rf amp diye bi seçenek yok
9050mr cı kurulumu yaptık ikinci odada kumanda çalışmıyor problem ne olabiliir menude rf amp diye bi seçenek yok
Arkadaşım bu resimli anlatım size yardımcı olacaktır..
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
ha-ka-79
26-11-2008, 10:05
tşk ederim ustam sorunu hallettik diger tv ye giden kabloya taktıgımız anten fişindenmiş ilginiz için çok tşk
tşk ederim ustam sorunu hallettik diger tv ye giden kabloya taktıgımız anten fişindenmiş ilginiz için çok tşk
Sorunu hallettiğinize sevindim..
levent45
18-04-2009, 16:17
selam arkadaşlar 9050cı mr 12.01.a1 yazılımı vardı 12.01.a5 yazılımına uygun diye yazıyorlar denedim şimdi 12.01.a1 yazılımına nasıl döneceğim kuplar tanımıyor hangi loaderle atıyoruz
selam arkadaşlar 9050cı mr 12.01.a1 yazılımı vardı 12.01.a5 yazılımına uygun diye yazıyorlar denedim şimdi 12.01.a1 yazılımına nasıl döneceğim kuplar tanımıyor hangi loaderle atıyoruz
peki cihaz şu an normal çalışıyormu.
yargıç_1
18-04-2009, 17:18
hangi loaderle yüklemeyi denediniz
ha-ka-79
20-04-2009, 16:06
ustam 9050 mrcı sorun kumanda yavaşlama yazılımı verdiginiz linkte göremedim kaldırıldımı acaba bi yardımcı olabilirmisiniz
yargıç_1
20-04-2009, 17:02
ustam 9050 mrcı sorun kumanda yavaşlama yazılımı verdiginiz linkte göremedim kaldırıldımı acaba bi yardımcı olabilirmisiniz
yazılım eklenmiiştir
ha-ka-79
21-04-2009, 10:36
tşk ederim usta yazılımı attım fakat aynı problem devam ediyo yapacak başka bi şey varmı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
tşk ederim usta yazılımı attım fakat aynı problem devam ediyo yapacak başka bi şey varmı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
şu ankı problem ne ayrıntılı acıklarmısın.
yargıç_1
21-04-2009, 11:38
en son çıkan yazılım budur yapacak başka bişey yok diğer SUNNY rcv.lar gibi hızlı çalışmaz kumanda onlarla kıyaslamayın çift tuner ve çift işlemci vardır bunlarda o yüzden biraz yavaş çalışmaktadır
ha-ka-79
21-04-2009, 13:16
şu ankı problem ne ayrıntılı acıklarmısın.
ch list açtıgınızda yada menude bir işlem yaparken kumanda çok yavaş çalışıyor takılıyor
gokhandeniz81
22-04-2009, 01:51
selam arkadaslar nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum bende ora at 5010 dcı uydu cihazı var buna nasıl versiyon atarım yardımcı olabilirmisiniz lütfen... resimli yada video olarakta yardımcı olursanız cok sevinirim çünkü bu işleri hiç bilmiyorum..
ch list açtıgınızda yada menude bir işlem yaparken kumanda çok yavaş çalışıyor takılıyor
bu cihazlarda olacağı en hızlısı bu goldmasterın 40100 seriside senın dedğin gibi çalışır yapacak bişi yok ağır ağır kullnacan taki yenı yazılımlar düzeltilesiye kadar.
selam arkadaslar nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum bende ora at 5010 dcı uydu cihazı var buna nasıl versiyon atarım yardımcı olabilirmisiniz lütfen... resimli yada video olarakta yardımcı olursanız cok sevinirim çünkü bu işleri hiç bilmiyorum..
arkadaşım cihazının hw nosu 12.01.A5 olması lazım sunny bölümünde gerekli yazılımlar ve talimatlar mevcut sistem ayarlarından yinede hw noyu kontrol et sonra sunny yazılımı yükle cihazına.
ha-ka-79
22-04-2009, 15:35
yardımlarınız ve ilginiz için tşk ederim beklicez artık napalım
gokhandeniz81
02-05-2009, 16:49
arkadaşım cihazının hw nosu 12.01.A5 olması lazım sunny bölümünde gerekli yazılımlar ve talimatlar mevcut sistem ayarlarından yinede hw noyu kontrol et sonra sunny yazılımı yükle cihazına
ya kusura bakmada ben bulamadım nerde oldugunu mümkünse linki verirmisin lütfen daha hiç bişi bilmiyorum bu konuda çünkü :(:( :(
gokhandeniz81
02-05-2009, 16:51
bu cihazlarda olacağı en hızlısı bu goldmasterın 40100 seriside senın dedğin gibi çalışır yapacak bişi yok ağır ağır kullnacan taki yenı yazılımlar düzeltilesiye kadar.
arkadaşım cihazının hw nosu 12.01.A5 olması lazım sunny bölümünde gerekli yazılımlar ve talimatlar mevcut sistem ayarlarından yinede hw noyu kontrol et sonra sunny yazılımı yükle cihazına.
ya kusura bakmada ben bulamadım nerde oldugunu mümkünse linki verirmisin lütfen daha hiç bişi bilmiyorum bu konuda çünkü :(
ilk olarak cihazına kurukafa loaderi ardından kup 230 ile enjiner modda kaon yazılımı yükle son ra cihazını resetle türksatı network arama frekansında tarat. sistem ayarlarından kanal kilidine açık kounma getir. sonra *** menusunu restle ve guncel softcam veya KK+ dosyası yükle işlem tamam.
KURUKAFA (Only the registered members can see the link)
KUP 230 (Only the registered members can see the link)
YUKLEME talimatı (Only the registered members can see the link)
KAON YAZILIM (Only the registered members can see the link)
gokhandeniz81
06-05-2009, 01:40
ilk olarak cihazına kurukafa loaderi ardından kup 230 ile enjiner modda kaon yazılımı yükle son ra cihazını resetle türksatı network arama frekansında tarat. sistem ayarlarından kanal kilidine açık kounma getir. sonra *** menusunu restle ve guncel softcam veya KK+ dosyası yükle işlem tamam.
KURUKAFA (Only the registered members can see the link)
KUP 230 (Only the registered members can see the link)
YUKLEME talimatı (Only the registered members can see the link)
KAON YAZILIM (Only the registered members can see the link)
abi allah senden razı olsun büyük adamsın pek
i ben yine anlamadım bu enjiner mod ne bide resti nası atıcam kutuyumu kapatıp acıyorum ?bunun resimli anlatımı varmı acaba lütfen :(
çok çok çok teşekkür ederim.....
abi allah senden razı olsun büyük adamsın pek
i ben yine anlamadım bu enjiner mod ne bide resti nası atıcam kutuyumu kapatıp acıyorum ?bunun resimli anlatımı varmı acaba lütfen :(
çok çok çok teşekkür ederim.....
arkadaşım sana yuıkarıda yükleme talimatı linkini vermişim orda yazılımı seçtikten sonra aşağıdaki boş olan yerde space tuşuna basınca enginner mod yazısının nasıl çıktığı açıkca belirtilmiş sen heralde benim yukarıda verdiğim linklere bakmıon incelemıon yukarıda verdiğim linkleri tam olarak iyi bir şekilde incelesen hepsini yaparsın.
cihazı resetlemede sistem ayarlarına girersın fabrika ayarlarına dönünce cihaz resetlenmış olur.