Orijinalini görmek için tıklayınız : Kyoto son sorunsuz yeni bisli yazılımlar 20/11/2008
burdaki yazılımı atın bis ler ok .... ntv k.e.y.e.ler güncellendi ..sorunsuz açılacaktır. ilk önce ntv üstüne geliyoruz tv.radyo tuşuna basın kumandadan tgr radyoyu bulun açın 3 saniye seyredin sonrda maçın yayınlandığı kanala dönmek için tvradyo tuşuyla radyodan çıkın yayınlar açıktır
.....ikinci k.e.y.giriş ise tgrt pazarlama istediğiniz k.e.y.i girebilirsiniz aşşağıda tarifi mevcuttur girdiğiniz k.e.y.i seyredebilme şekli ise tgrt pazarlamayı açıyoruz 3 saniye bekliyoruz sonra k.e.y.ini yazdığınız kanalı açıyoruz iyi seyirler bisk.e.y.leri gire bileceğiniz kanalları
( tgrt radyo ve tgrtpazarlama)
NOT !! size kolaylık osun diye maç k.e.y.ini tgrt radyo yaptım o k.e.yi bozmayınki radyoyu tgrtradyoda bırakın maç kanalı üstüne geldinizmi
tv radyo tuşuyla radyoya girip çıktınızmı kanal açılır
9600 dcı: yükleme loderi (Only the registered members can see the link)
9600 dcı (Only the registered members can see the link)
9900 d (Only the registered members can see the link)
9900 dcı (Only the registered members can see the link)
9910 d (Only the registered members can see the link)
9910 dcı (Only the registered members can see the link)
iyi seyirler yazılılar deenenmiş vede yarım kalma gibi bir sorun yoktur sakın unutmayın
Emu yazilimini yukledikten sonra, emuyu AKTİF hale getirmeniz gereklidir, aksi takdirde sifreli yayinlari izleyemezsiniz.
Emuyu aktif hale getirmek icin:
Kumandanizla "Menu->CİHAZ BİLGİSİ->OK->İNFO->AUDİO-->EXİT" yapin...
hallederiz
20-11-2008, 22:55
yazılım için teşekkürler
kanberoğlu
21-11-2008, 01:29
teşekkürler paylaşım için arkadaşım. kyoto kullanıcları birazcık olsun maç ***fi yapsınlar sayenizde. iyi çalışmalar.
kaan yavrukurt
21-11-2008, 10:06
tgrt fm ve pazarlamadan başka biss krem gireceğimiz kanallar ne oldu mesala önceki ntv yada e2 kanallarında da ****** giriliyordu
teşekkürler kardeş eline sağlık
Hazırlayanların ellerine sağlık... Teşekkürler...
arkadaşım kyoto 9600 için yükledim versiyon 2006 gösteriyor nedir bu.Anlamadım. Şaka gibi............
aliharbiye
22-11-2008, 20:21
editl yazılım arkadaşım yeni yazılım yok bilginize arz ederiz arkadaş elinden geldiyince yardımcı olmaya çalışıyor.
arkadaşım kyoto 9600 için yükledim versiyon 2006 gösteriyor nedir bu.Anlamadım. Şaka gibi............
dostum istersen eski yazılımında kal bu cihazın fabrikası kalmadı belki farkında dahi değilsin 2 yıldır ben vede birkaç arkadaş yazılımları editliyoruz sizler madur olmayın diye eski yazılımında kalırsan bisde sıkıntım olur sen tarihe takılma istersen için rahat edecekse ben tarihi değiştirivereyim ozaman sıfır yazılımmı olacak fabrikası dahi olmayan bir cihaza kim yazılım verecek asıl sen şaka gibisin bu boş yazınla iyi seyirler
dostum istersen eski yazılımında kal bu cihazın fabrikası kalmadı belki farkında dahi değilsin 2 yıldır ben vede birkaç arkadaş yazılımları editliyoruz sizler madur olmayın diye eski yazılımında kalırsan bisde sıkıntım olur sen tarihe takılma istersen için rahat edecekse ben tarihi değiştirivereyim ozaman sıfır yazılımmı olacak fabrikası dahi olmayan bir cihaza kim yazılım verecek asıl sen şaka gibisin bu boş yazınla iyi seyirler
cihangir_bil
11-04-2010, 20:23
tşklr arkadaş eline sağlık
majesten
20-04-2010, 13:02
Tşkler emeğine sağlık
suphi7633
05-05-2010, 13:55
tsk arkadaslar
last man
10-09-2010, 13:25
eline saglık tşk.
atakurtul
04-02-2011, 17:05
Yukardaki verilen yazılımla idman tv yi nasıl (Kyoto9600dcı) seyrederim
TRT1_TV8_NTV_NTVSPOR_Bunları seyrediyorum
teşekürler yazılımlar için
Deviance
27-11-2011, 00:58
Teşekkürler...
19.11.2008 tarihli yazılımı göremiyorum. yardımcı olursan sevinirim amedeus
aliharbiye
30-11-2011, 18:07
yazılımlar çökmüştür. kyoto 2009 biss desteyi malesef artık iş görmüyor. editli 2009 yazılım gerekli oda olmadığına göre kyotolarda güzel fta bir cihaz haline geldi.
hhhhhh31
03-12-2011, 13:20
burdaki yazılımı atın bis ler ok .... ntv k.e.y.e.ler güncellendi ..sorunsuz açılacaktır. ilk önce ntv üstüne geliyoruz tv.radyo tuşuna basın kumandadan tgr radyoyu bulun açın 3 saniye seyredin sonrda maçın yayınlandığı kanala dönmek için tvradyo tuşuyla radyodan çıkın yayınlar açıktır
.....ikinci k.e.y.giriş ise tgrt pazarlama istediğiniz k.e.y.i girebilirsiniz aşşağıda tarifi mevcuttur girdiğiniz k.e.y.i seyredebilme şekli ise tgrt pazarlamayı açıyoruz 3 saniye bekliyoruz sonra k.e.y.ini yazdığınız kanalı açıyoruz iyi seyirler bisk.e.y.leri gire bileceğiniz kanalları
( tgrt radyo ve tgrtpazarlama)
NOT !! size kolaylık osun diye maç k.e.y.ini tgrt radyo yaptım o k.e.yi bozmayınki radyoyu tgrtradyoda bırakın maç kanalı üstüne geldinizmi
tv radyo tuşuyla radyoya girip çıktınızmı kanal açılır
9600 dcı: yükleme loderi (Only the registered members can see the link)
9600 dcı (Only the registered members can see the link)
9900 d (Only the registered members can see the link)
9900 dcı (Only the registered members can see the link)
9910 d (Only the registered members can see the link)
9910 dcı (Only the registered members can see the link)
iyi seyirler yazılılar deenenmiş vede yarım kalma gibi bir sorun yoktur sakın unutmayın
Emu yazilimini yukledikten sonra, emuyu AKTİF hale getirmeniz gereklidir, aksi takdirde sifreli yayinlari izleyemezsiniz.
Emuyu aktif hale getirmek icin:
Kumandanizla "Menu->CİHAZ BİLGİSİ->OK->İNFO->AUDİO-->EXİT" yapin...
teşekkurler
mehmetyarar
08-09-2012, 00:04
Elinize Saglık
fatih1136
12-01-2013, 12:57
teşekkürler.inşallah sorunsuz çalışır.
ilker5252
24-11-2013, 21:08
teşekkür ederim
omerullah
08-12-2013, 18:39