Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan: Ben Youtube'a giriyorum, siz de girin!
Resmi bir ziyaret için Hindistan'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin 'Youtube'a girilmiyor' sözlerine, 'Ben giriyorum, siz de girin' karşılığını vermiş. Ancak Erdoğan, erişimi engellenmiş olan bu siteye nasıl g...
Haberin Devamı Ve Kaynagı İçin Tıklayınız. (Only the registered members can see the link)
arkadaşlar tunnel sitelerinden açılan youtube orjinal değil.
orjinal youtube açmak için dns sunucunuzun açık olması yetiyor.
Only the registered members can see the link dan youtubeye gecebilirisiniz
Konular Birleştirilmiştir!!!!
Haberin devamını okumaya gerek yok kardeşim. Biz o haberin devamında geleni, yıllar önce okuduk. Anayasayı bir kere delmekle bir şey olmaz zihniyetini okuduk. Dünyayı kriz kasıp kavuruyor, ne gam. Nasıl olsa yakınları, "hamdosun teğet geçiyor". Siz yutubeye nasıl gireceğinize bakın. Kriz sizin ne işinize değil mi? Her zaman dediğim gibi, kasaba siyasetçisini başbakan yaptın mı böyle konuşur. Hırsız yaptıklarını överek, anlatırken suçunu itiraf edermiş, misali. Bu söylemin türkçesi: Kanunları, mahkeme karalarını hiçe sayabilirsiniz demektir. Dah ne söyleyim yani!!!
Saygılar
Şimdi biri çıkıp başbakanı, savcılığa suç duyurusunda bulunsa acaba ne olur. çok merak ettim :)
ramazan.07
22-11-2008, 13:06
:rip:
Şimdi biri çıkıp başbakanı, savcılığa suç duyurusunda bulunsa acaba ne olur. çok merak ettim :)
Basri kardeş, o savcı hemen büyük ve detaylı bir Türkiye haritasını önüne alıp, yerlerden yer beğenmelidir. :8[1]:
Saygılar.
Basri kardeş, o savcı hemen büyük ve detaylı bir Türkiye haritasını önüne alıp, yerlerden yer beğenmelidir. :8[1]:
Saygılar.
+1905 :present: