Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Süper Plus'ta Uydudan Güncelleme Başlıyor
Arkadaşlar İzmir'den İstanbul'a fuara gittim Cumartesi Pazar oradaydım next yetkilileri ve doctor'la görüştüm.Önümüzdeki on gün içerisinde gelecek olan yazılımla next süper plus USB'li cihazlarda uydudan güncelleme olayı başlıyacak.Tamamen alt yapı hazırlanmış bir vaziyette dataların gönderileceği frekans temin edilmiş.Bende neden şimdiye kadar bunu yapmadıklarını sordum bazı riskleri olduğunu ve sağlam adım atmak istediklerini söylediler ve tüm riskleri ortadan kaldırdıklarını belirttiler.Ayrıca cihazlara takılacak olan bir aparatla cihaza bambaşka bir özellik daha geleceğini söylediler ve ben aparatı gördüm.Bu özellik size süpriz olsun.Sadece şunu söyleyeyim cihaz wireless gibi özellik kazanıyor.
Aparat böyle
Only the registered members can see the link
guzel bir haber next com dan kart paylaşımı ve usb ile tabi birde 4 mb flaş ile şu an zaten piyasada 1 numara birde uydudan guncelleme ve cihaza ıp atanıp wrıles aparatı ile modeme bağlanma ve bu aparat ile başka bir next cihaza yayın aktarabilirse super olur.
guzel bir haber next com dan kart paylaşımı ve usb ile tabi birde 4 mb flaş ile şu an zaten piyasada 1 numara birde uydudan guncelleme ve cihaza ıp atanıp wrıles aparatı ile modeme bağlanma ve bu aparat ile başka bir next cihaza yayın aktarabilirse super olur.
Aynen öyle bir tek bir cihaza takılacak her türlü yasal kartla gerisini tahmin edin zor değil.Aslında pek açık etmemek lazım.
ugurmobilya
24-11-2008, 21:50
olursa çok güzel olur
gerçekten süper bir haber nextçiler için helal olsun derim başka diyecek bişey yok ben şaşırdım bu konular gerçekleşirse felaket süper olur daha diyecek bişey yok yapan ustatlara helal olsun derim sevgiler
f47xfenerli
25-11-2008, 01:01
bugün alfa ilede konuştum bana bu seri için değil yeni seride ota olacağını söyledi
ama inşallah sen haklı çıkarsın kucer yani 2000super serininede verilir OTA...
güzel haber...uydudan güncelleme iyi olur...diğer meseleleri bilmiyorum...görünce anlarız...
paylaşım için teşekkürler...
selametle...
bugün alfa ilede konuştum bana bu seri için değil yeni seride ota olacağını söyledi
ama inşallah sen haklı çıkarsın kucer yani 2000super serininede verilir OTA...
usb serilerinin hepsinde olacak
cenk35cenk
25-11-2008, 12:04
bu cok güzel bi haber hepimize hayırlı olsun
gungor1976
25-11-2008, 12:16
slm.şuan uydudan güncellemeyi gerçek anlamda uydudan yapan cihaz varmı ki?
f47xfenerli
25-11-2008, 19:02
Aparatın resmi eklendi
ama dediğim gibi bu yeni seri cihaz.
Değil 2000 süper usb'li serinin hepsine takılabiliyor.Resimdeki cihaz 2000 fta sadece kasa değişik yeni cihaz değil.
f47xfenerli
25-11-2008, 19:26
Değil 2000 süper usb'li serinin hepsine takılabiliyor.Resimdeki cihaz 2000 fta sadece kasa değişik yeni cihaz değil.
ok anlaşıldı:45:
f47xfenerli
25-11-2008, 19:29
sürpriz com dan net e dönüşüm olsaydı çok daha iyi olacaktı ama bakalım inşallah oda
olur.
cenk35cenk
25-11-2008, 19:33
arkadaşlar anladıgım kadarıyla wırelees gıbı ozellıgı oldugu soylenıyo,yanı bir cıhaza yasal kart takıldıgında yakın cevrede bırıne aynı yayın aktarılıyor öylemi,eğer öyleyse zaten buna benzer yansıtıcı denılen bır cıhaz vardı,yanlışmıyım?
ŞAVKÇI09
25-11-2008, 19:40
arkadaşlar uydudan güncelleme dediğiniz nasıl olacak onu çok merak ediyorum bende ne zamandır bunu düşünüyordum çok güzel cihazlar bu cx ler ama bi o eksikliği vardı hatta bi ara baff 6000 twin bile almayı düşündüm ama emin olamadım caydım.sizin uydudan güncelleyecek dediğiniz nasıl olacak baff 6000 twin gibi eutelsat w6 üzerinden mi güncelleyecek anlatabilrmisiniz çok merak ediyorum bu güncelleme işini. Teşekkürler...
Hayır Türksat 12729/30000/H(yatay) meltem-mesaj tv üzerinden güncelleyecek.
ŞAVKÇI09
25-11-2008, 20:35
Hayır Türksat 12729/30000/H(yatay) meltem-mesaj tv üzerinden güncelleyecek.
usta vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim ama bişey daha takıldı kafama turksat üzerinden güncelleyecek dedin peki sadece türksatı mı güncelleyecek yoksa o vermiş olduğunuz frekans üzerinden hotbırt de güncellenecek mi
Cihaza yüklenmesi gereken ne varsa yazılım,kanal listesi o anda gereken ne ise o güncellenecek.
coscos1222
25-11-2008, 21:02
Bilgilendirme icin Teşekkürler Arkadaşlar
ŞAVKÇI09
25-11-2008, 21:02
Cihaza yüklenmesi gereken ne varsa yazılım,kanal listesi o anda gereken ne ise o güncellenecek.
usta belki çok şey soruyorum ama kusura bakma yani bnm demek istediğim şu mesela hotbırt deki yazımlar softcamler thor dıgı k e y leri fln da yüklenecek mi yoksa bu uydudan güncelleme sadece turksat la mı sınırlı kalacak :49:
Hayır türksatla sınırlı kalmayacak
ŞAVKÇI09
25-11-2008, 21:42
Hayır türksatla sınırlı kalmayacak
çok sağol usta vermiş olduğun bilgiler için next ten de bu beklenir di.artık bizlere de güncellemeye başlamasını beklemek kalacak. inşallah en yakın zamanda geçer bu güncelleme işine
yargıç_1
26-11-2008, 01:01
next kullancılarına hayırlı olsun
Kucer ustama verdiği bilgiden dolayı içten teşekkürler
next kullananlara hayırlı olsun:45:
ustalar benım makinam nex200cx superpulus usbli uydudan guncellmeli olacakmı tşkr
haldunersan
28-11-2008, 18:12
fotoğraftan galiba karasal yayınları da alacağı anlaşılıyor.cihazın veya yeni yazılımın gerçek özelliklerinin açıklanmasını merakla bekliyoruz
haldunersan
28-11-2008, 18:19
fotoğraftan galiba karasal yayınları da alacağı anlaşılıyor.cihazın veya yeni yazılımın gerçek özelliklerinin açıklanmasını merakla bekliyoruz
güncelleyecek ne kaldı ki ...
yaw bizim süper plus usb siz bize bişi yokmu acaba
badtempered
28-11-2008, 19:49
usta belki çok şey soruyorum ama kusura bakma yani bnm demek istediğim şu mesela hotbırt deki yazımlar softcamler thor dıgı k e y leri fln da yüklenecek mi yoksa bu uydudan güncelleme sadece turksat la mı sınırlı kalacak :49:
Dostum kucer usta açıklık getirmiş ama ben şöyle demek isterim net olması için
Next in kullanıcılarına vermiş oldugu softcamdan tut yazılıma kanal listesine v.s bunları kullanıcılar elle makinalarına yüklüyordu.
Bunları türksat üzerinden (niye türksat çünkü kullanıcıların ayarlı oldugu çanak çogunlukla o oldugu için) gönderilen veriyi alarak yapması gerekeni yapıcak
Kullanıcı elle bişi yüklemesine gerek kalmaz.
güncelleyecek ne kaldı ki ...
o da ayrı bir konu
ultra-mehmet
28-11-2008, 21:41
yaw bizim süper plus usb siz bize bişi yokmu acaba
yok gibi bizim aletlere.....:(
sabırsızlıkla bekliyoruz tüm süperciler olarak
balıkcı57
01-12-2008, 18:32
çok iyi bişey ama uydulardada pek güncellenecek bişey kalmadı
Birde şu O*** Menüsünü Düzeltseler O***e Basınca Ekranın Yarısı Yok Oluyor O*** Içinde Görelim
mehmet_bicer
02-12-2008, 22:50
mesaj ve meltem tv üzerinden nezaman uydu dan güncelleyecek emginize saglık teşekürler
:45:
f47xfenerli
02-12-2008, 23:58
ustalar benım makinam nex200cx superpulus usbli uydudan guncellmeli olacakmı tşkr
olursa USB li serinin tamamında OTA yazılımları verilecek.
önemli olan var olan cihazlara özellik kazandırmak yoksa yeni cihazlara zaten hizmet veriliyor yinede şimdiden emeği geçenlere teşekkürler.bekleyelim görelim...
Bu şekil olursa iyi olur ama uydudan guncelleme olsa bile su an hotbirdde yayın kalmadı populer kanallar malesef gitti
cok iyi olur sabirsizlikla bekliyoruz.emegi gecen arkadaslara tesekkürler.
next cıhazdan da bu beklenır di 2000cx modellerı güzel cıhaz ama tek eksıgı vardı o da tamam oldu inşallah ne zaman elımıze ulaşir
gelir ama baya beklecez galiba
nex 200cx super pulus usbli nerde kaldı uydu dan güncelem yazılımı ustalar
adnanarkan
09-12-2008, 13:29
hayırlı olur inşallah.bekleyelim görelim.
kartal3807
12-12-2008, 10:44
hayırlısı olur ustalar inşallah görelim emegi gecen arkadaslara tesekkürler
hani önümüzdeki 10 gün içinde yazılım çıkacaktı kaç gün geçti ya
çok güzel haber sabırsızlıkla bekliyoruz. şimdiden emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır,herhalde...
Bekliyen derviş muradına ermiş arkadaşlar kolay degil birazdaha bekliyecegiz hepimiz bekliyoruz selamet
sahinnn_41
17-12-2008, 17:45
next 1 numara ama bazen adına yakışmayan olaylara imza atmaya başladı servis konusunda sıkıntı yaşatmaya başladı bari biran evvel şu güncellemeyi yapsada + puan lara devam etse
herkesin merak ettiği bişey var ama benim merak ettiğim çok daha önemli ne biliyormusunuz arkadaşlar ...not bende 10 uydu tam kuruluktur ve şuan izliyorum ama şifreli ama şifreisiz kimisi yani anlatacagım bu uydudan güncelleme her uydu içinmi geçerli olacak yada sadece yani türksat ve hotbırd içinmi tam anlamış değilim ama nedense herhkes hotbırdden bahsediyor arkadaşlar hani sadece hotbırde açarsa oda olmaz iyi her uydudan açması gerek her paketi açmasada çünkü ben bu durumu böyle biliyorum arkadaşlar hani çok acık ve net konuşmaya gerek yok çanakların aldıgı her uydudan yemesi gerek bu olayın yani anlayın sadece hotbırd olmazzzzz yahuuu aaaaaa sevgiler
next süper pluslar süper süper plus oluyor haydi yürü next en kısa zamanda beklemedeyiz
airman06
18-12-2008, 01:46
selamlar
2000 cıs süper plus kullanıcılarının , yazılım veya *** dosyaları ile hotbird uydusundan izleyebildiği XXX kanal varmı acaba?
Doktorkadir
18-12-2008, 10:22
24 gun oldu halen tık yok arkadaşlar bu arada parça fıyatı ne kadardır.
Arkadaşlar ocak ayının 9-10'nunu bekleyin.
emin.özer
22-12-2008, 22:01
inşallah olsada kurtulsak bıktık hergün *** ataata.saygılar
ergin7878
22-12-2008, 22:02
ben pek zannetmiyorun inşallah dediginiz gibi olur
ilhandan
23-12-2008, 09:47
olur olur Next bu...
bir ay içinde 3 tane test yazılımı verildi ustaların zamana ihtiyacı vardır. her şey olur. Ustalar elinize emeğinize sağlık...
next 2000 hdtv
seyfi505050
27-12-2008, 10:04
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim Hayırlı olsun
Sağol Kucer06.
Paylaşılan bilgi çoğalır...Paylaşılan dertler azalır...
Yani bilgi paylaşımları bekliyoruz...:45:
inanmıyorum emu bitiyor pek verimli olacağını sanmıyorum
:mad2:
bir an önce olsada hergün sorfcam,yazılım,kanal listesi sorunundan kurtulsak artık.dört gözle yazılımın çıkmasını bekliyoruz.emeği geçen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
bridge1975
28-12-2008, 08:44
haber verin lutfen uygulama baslarsa
Merak etmeyin haberiniz olacaktır.Yanlız farkındaysanız dataların alınması için cihaza ikinci bir giriş lazım olacaktır yani cihazın com girişine aparat takılacaktır.
süleyman09
28-12-2008, 12:10
nex cihazıolanlara hayırlı olsun
Arkadaşlar 2000 x cı plus sahipleri bu aparattan yararlanabilecek mi. Malum bu cihazlar biraz eskidi bu cihazlara destek sürecekmi?
ilhandan
29-12-2008, 08:50
Galiba sadece usb li cihazlara olacak...
hcelikkol
29-12-2008, 09:19
İçinde bulunduğumuz global ekonomik kriz, receiver üreticilerinide etkiledi tabiiki.Etkiledi derken olumsuz yönde anlamayın, tam tersi olumlu yönde. Son yapılan araştırmalarda kriz sebebiyle PC oyunlarında ve ev eğlencelerinde müthiş bir artış yaşanmakta olduğu tespit edilmiş.Bunun sebebini hepimiz anlıyoruz.İşte bu ortamdan en iyi yararlanacaklardan biri de receiver üreticileri.En cazip cihazı üretmek için yarışa girmiş bulunuyorlar. Hepimize hayırlısı olsun. Krizden bizde biraz faydalanıcaz galiba...