Orijinalini görmek için tıklayınız : windows vista starter giriş şifresini unutum ?
f47xfenerli
26-11-2008, 03:27
format atmadan nasıl şifresini girip kaldırabilirim.
Denetim Masası>> Kullanıcı hesapları >>yeni kullanıcı oluştur daha sonra eskisini sil:rockon:
f47xfenerli
26-11-2008, 13:59
yav zaten bu makinada başka bir hesap var ama orada hiç bir işlem yapılmasına
izin verilmiyor birşey kurup silemiyorsun admın bölümünden yapmak gerekiyor
onunda şifresini unutmuz vaziyetteyiz durum bu...
bahsettiğim işlemi güvenli modda yapacaksın
f47xfenerli
26-11-2008, 20:40
olmuyor onuda denedim?
Pc de xp yüklü ise kullanıcı hesabını resetleyerek acabilirsin yüklü değilse bootable bir xp ile yap ben bu işlemle yaptım daha önce yok oda olmazsa sana bi program vericem bu 100%100 acacak emin olabilirsin buradan (Only the registered members can see the link***_Enterprise_8.1.2807.zip) indirebilirsin Dosyanın içindekileri cd ye kopyala sonra pc yi yeniden başlat
Only the registered members can see the link***_Enterprise_8.1.2807.zip forum sanürüne takıldığı için link arasında *** karakterler cıktı oraya K-e-y yazarsan düzelir
şifremi unuttum butonuna bas :) f8 le kes admistrator olarak sifre girmeden aç
f47xfenerli
27-11-2008, 01:09
Pc de xp yüklü ise kullanıcı hesabını resetleyerek acabilirsin yüklü değilse bootable bir xp ile yap ben bu işlemle yaptım daha önce yok oda olmazsa sana bi program vericem bu 100%100 acacak emin olabilirsin buradan (Only the registered members can see the link***_Enterprise_8.1.2807.zip) indirebilirsin Dosyanın içindekileri cd ye kopyala sonra pc yi yeniden başlat
Only the registered members can see the link***_Enterprise_8.1.2807.zip forum sanürüne takıldığı için link arasında *** karakterler cıktı oraya K-e-y yazarsan düzelir
YAV BEN BUNUN yaptım cd ye kopyaladım xp kur gibi açıldı ama içinde
daha sora yapılması gereken şeyler vardı sanırım onları yapamadım ?
f47xfenerli
27-11-2008, 01:10
şifremi unuttum butonuna bas :) f8 le kes admistrator olarak sifre girmeden aç
biliyorsan biraz aç ne demek istedin nasıl yani f8 derken.
f47xfenerli
27-11-2008, 01:12
şunada o pc den yazıyorum ama normal kulanıcı bölümündeyim admin bölümü
şifresini unuttuğum için hiç birşey yapamıyorum.
anahtar_54
30-11-2008, 21:45
sayın üstadım aynı sorunu bende yaşıyordum düne kadar.bugün harddiskimi söktüm başka çalışan bir bilgisayara slave harddisk olarak taktım.önemli dosyalarımı içinden aldım.son olarakta harddiskime format attım.şuan windows kurulum cd si elimde olmadığından yükleme yapamadım ama oda gelince hemen yükleyeceğim.sana kolay gelsin