Orijinalini görmek için tıklayınız : Gm4150j Yardim
muratbjk
03-04-2006, 18:24
TPS AES güncel keyi girdikten sonra gece 11'e kadar sorunsuz izliyorum.11 den sonra ise bütün TPS paketi şifreye geçiyor.Daha önceleri günlük keyin akşamıda seyredebiyodum.2-3 gündür bu sorun çıktı.Genel bi sorunmu yoksa benim makinadamı problem var..Tşk
Bir önceki Yazılımda sorun varmış *** silme gibi,forumda sorun olmayan yazılım var onu atın istersiniz
®adakoglu
03-04-2006, 19:27
TPS AES güncel keyi girdikten sonra gece 11'e kadar sorunsuz izliyorum.11 den sonra ise bütün TPS paketi şifreye geçiyor.Daha önceleri günlük keyin akşamıda seyredebiyodum.2-3 gündür bu sorun çıktı.Genel bi sorunmu yoksa benim makinadamı problem var..Tşk
Arkadaşım Tps Eas keyler geç saatde degiştigi için böyle bir sorun meydana gelmeye başladı.Degişen keyler hemen forumda yayınlanıyor.Yeniden Güncel keyi makinaya girerseniz.Sorunsuz izlersiniz.
muratbjk
03-04-2006, 20:35
Arkadaşlar tşk.Bilgisayar işyerinde olduğu için bu keylere ulaşmam imkansız.Benim için multiler mazide kaldı desenize...