PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : next ayarları

hasan3434
04-12-2008, 21:52
mrb sayın arkadaşlar.öncelikle bu foruma yeni üye oldum ve faydalı olacağını düşünüyorum.benim şöyle bi sorunum var.çanağı astradan siriusa çevirdim fakat çanakta ölçünce kalite 84 civarı fakat reciverde kalite sıfır ve yayını yakalayamıyorum disec ayarını yaptım.fakat bitürlü olmuyor bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim......teşekkür ederim........

kucer06
04-12-2008, 22:48
Arkadaşım çanak ayarını ne ile yapıyorsun yanlış sinyal görmüş olabilirsin.Cihazın disegc ayarını yap 12111/27500/H frekansını gir çanak ayarını bu sinyalden yap.

muratusta
05-12-2008, 01:01
mrb sayın arkadaşlar.öncelikle bu foruma yeni üye oldum ve faydalı olacağını düşünüyorum.benim şöyle bi sorunum var.çanağı astradan siriusa çevirdim fakat çanakta ölçünce kalite 84 civarı fakat reciverde kalite sıfır ve yayını yakalayamıyorum disec ayarını yaptım.fakat bitürlü olmuyor bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim......teşekkür ederim........

sayın arkadaşım öncelikle foruma hoş geldin senin sorununa gelince ya disec
arızalı ya yada disecden eve giden kablon arızalıdır veyahutta reciverde doğru

frekansı bulamıyorsun siruzda en kolay frekans 11766{h{27500 12111{h27500

hasan3434
06-12-2008, 11:13
şöyle bi durum var arkadaşlar tekrar astraya çevirdiğim zaman astra yayını geliyor.anlamış değilim.ben satfinder 2 kullanıyorum bu frekens yükleme programına frekans bilgilerini elle girip öylemi yön bulucuya yüklüyoruz.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim............