PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yemekteyiz programı günün birincisi oldu!!! Star Haber en çok izlenen haber oldu!!!

Simba
09-12-2008, 15:50
En çok izlenen yapım show TV`de yayınlanan Yemekteyiz programı oldu. Star haber en çok izlenen haber bülteni olurken diğer sıralamalar nasıl oldu?

Haberin Kaynagı Ve Ayrıntılar İçin Tıklayınız (Only the registered members can see the link)

ultra-mehmet
09-12-2008, 16:26
yemekteyiz yarısması nasıl birinci olmus bea şaştım.......:puah:

majeste
09-12-2008, 20:22
insanın içini karartan star haberi hiç izlemem

alkara
09-12-2008, 21:50
insanın içini karartan star haberi hiç izlemem
tam bir chp yayın a.ş olan bir sözde haber. Adamların tek yaptığı chp nin sesi radyosu olmak, yaptıklarını şirin göstermek.
yesinler sözde haberlerinizi...
:sunglasses2: :46:

umuter
09-12-2008, 21:55
yemekteyim programını ben şahsen hiç beğenmiyorum..
çünkü insanların bilinçaltına şöyle bir şey yerleştiriyor: bu kadar verilen nimeti eleştirmek şükürsüzlük..bizim örflerimizde olan misafirperverliğe karşı yapılan onca ikrama karşı ev sahibini eleştirmek yadırgamak yargılamak..
yani yapılan onca emeği hazırlığı eleştirme kapısını açıyo ve bunu insanarın bilinçaltına yerleştiriyor...
ALLAH ın verdiği nimetlere karşı şükürsüzlüğe eleştirmeye itiyor insanları
bu gibi sebeplerden dolayı sevmiyorum ben bu programı :mad2:

alkara
09-12-2008, 22:12
yemekteyim programını ben şahsen hiç beğenmiyorum..
çünkü insanların bilinçaltına şöyle bir şey yerleştiriyor: bu kadar verilen nimeti eleştirmek şükürsüzlük..bizim örflerimizde olan misafirperverliğe karşı yapılan onca ikrama karşı ev sahibini eleştirmek yadırgamak yargılamak..
yani yapılan onca emeği hazırlığı eleştirme kapısını açıyo ve bunu insanarın bilinçaltına yerleştiriyor...
ALLAH ın verdiği nimetlere karşı şükürsüzlüğe eleştirmeye itiyor insanları
bu gibi sebeplerden dolayı sevmiyorum ben bu programı :mad2:

Yanlız bu programın tek beğendiğim yönü yemeklerinde içki olmaması. Çünkü türk toplumunun yemek masasında asla içki yoktur.kimin masasında varsa batı kültürünün bir yansımasıdır. o yüzden bu proğramın bu yönünü takdir ediyorum.