Orijinalini görmek için tıklayınız : Sİmens-telefunken-profİlo
cabbartayyar
05-04-2006, 16:23
multiler eski sistemde ok.
hiçbi şey yapmanıza gerek yok.
multi emu 59.71 ile ok
:computer:
kardeş 59.71 yükleyince multiler direkmi açıyor
Yok dostum Normal şekilde açıyor..! Auto roll bir yazılım kullanıyorsan sorun yok..! Diğerleri için keyleri güncelliceksin..!
general.64
10-04-2006, 00:40
merhaba kolay gelsin arkadaşlar
ilçe emniyet müdürlüğü lokaline bir adet sıemens FR100G7 yandan çarklı aldık. Şuan 59.71 emu yazılımı yüklü tek çanak kullanıyoruz.(Türksat) benim merak ettiğim bu cihazda Viacces,Irdato,Seca,Nagra mevcut , Biss yok ama NBA TV yi çözüyor Bu Biss keylerini nereye yazacağız. Keyleri takip ettim NBA TV için gerekli Keyler (18 AA........)ile başlıyor ama cihazda bu keyler HCAS bölümünde yazılı değil Bize acil yardım....Disco.......'yu seyredeceğiz Hepsi bu...Şimdiden Teşekkürler
merhaba kolay gelsin arkadaşlar
ilçe emniyet müdürlüğü lokaline bir adet sıemens FR100G7 yandan çarklı aldık. Şuan 59.71 emu yazılımı yüklü tek çanak kullanıyoruz.(Türksat) benim merak ettiğim bu cihazda Viacces,Irdato,Seca,Nagra mevcut , Biss yok ama NBA TV yi çözüyor Bu Biss keylerini nereye yazacağız. Keyleri takip ettim NBA TV için gerekli Keyler (18 AA........)ile başlıyor ama cihazda bu keyler HCAS bölümünde yazılı değil Bize acil yardım....Disco.......'yu seyredeceğiz Hepsi bu...Şimdiden Teşekkürler
Bana göre yazılım yapan arkadaşlar nba tv yi hazır halde açılır yapmışlar.Yani bu nedemek oluyor nba tv yazılımda var keyleri görünmüyor.Yazılımın tekrar yapılması lazım başka çare yok gibi
general.64
10-04-2006, 01:39
iyi çalışmalar kosavalı
teşekür ederim
mehmetservis
01-09-2006, 12:40
:clap2:
anthony99
01-09-2006, 16:28
:clap2:
ii sevinmişsin ama anlattıkları olay nisan ayına ait. umarım farkına varmışsındır dostum.:8[1]: