Orijinalini görmek için tıklayınız : NEXT 2005 D acil yardım
merhaba
ben bu cihaza ilk yazılım atıcam normalde diğer cihazlara atabiliyorum
sorun şu cihazda cw menusu yok müşteri hustler seyretmek istiyor nasıl güncelleme yapmalıyım ve hangi loader le yüklemeliyim teşekkürler
merhaba
ben bu cihaza ilk yazılım atıcam normalde diğer cihazlara atabiliyorum
sorun şu cihazda cw menusu yok müşteri hustler seyretmek istiyor nasıl güncelleme yapmalıyım ve hangi loader le yüklemeliyim teşekkürler
Cihazınız kaon tabanlı..Sistem bilgilerini yazarsanız size yardımcı olabiliriz..!
nov 10 2206
s/w v02.00.07
h/w v16.co.a1
loder v6.1.9
nov 10 2206
s/w v02.00.07
h/w v16.co.a1
loder v6.1.9
Öncelikle buradan (Only the registered members can see the link) indirebileceğiniz BL219V4'ü cihazınıza yükleyiniz..Daha sonra orginal emu yazılımını cihazınıza atmup113usr (Only the registered members can see the link) ile atabilirsiniz..
ORGINAL EMU YAZILIMI İÇİN TIKLAYINIZ..! (Only the registered members can see the link)
Yazılım sonrasında ,sistem kurmadan fabrika ayarlarına dönünüz daha sonra sarı+mavi+yeşil+menu ye ard arda basarak *** menusunu açın ve sarı tuşa tekrar basarak load default işlemini gerçekleştirin..Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra cihazın fişini çekip,takınız..Ve sistem kurmadan kanal kilidini açık konumuna alararak şifreli yayınlara bakabilirsiniz..
Kolay Gelsin..!
ilgi ve alakana teşekkür ederim
atakan__levent
29-02-2012, 13:46
tşkler eline sağlık