Orijinalini görmek için tıklayınız : yazılım atma
arkadaşlar benim digiturkte olan üyeliğimin bitmesi sonucu cihazı bana verdiler ve ben buna emu yazılımı atmak istiyorum acaba cihaz yazılımı kabul edermi ve buna uygun yazılımı nereden bulabilirim. şimdiden yardımlarınız için tşk konuyu yanlış yere açtıysam özürdilerim çünkü yeniyim ben burada
bu arada cihaz DCR 9001 B çok dandik bi cihaz bende biliyorum
yardımlarınız için şimdiden tşk
badtempered
13-12-2008, 15:44
Yazılımı olmaz o cihazların
nasıl ya yapamazlarmı bu cihaza yazılım
Malesef arkadaşım vestel cihaz o yazılımı olmaz o cihazın.
Arkadaslar yanlis bilgi vermek istemem ama bendede ayni cihazdan var.
cihaz eutelsat uydusu uzerinde iken yazilim guncallemesi yapiyor menusunde boyle bir secenek var.
ama kanal acarmi acmazmi deneyemedim cihaz sadece turksat uydusuna bakiyor.
bilginize.
Arkadaslar yanlis bilgi vermek istemem ama bendede ayni cihazdan var.
cihaz eutelsat uydusu uzerinde iken yazilim guncallemesi yapiyor menusunde boyle bir secenek var.
ama kanal acarmi acmazmi deneyemedim cihaz sadece turksat uydusuna bakiyor.
bilginize.
yok ya benimki türksat üzerindeydi ondada olmaz heralde ama eutelsat w3 üzerinden alacaz üyelik şampiyonlar ligi maçlarınıda izleyemiyoruz :mad2:
bencede hiç uğraşma arkadaş. zaten digitürkçüler onu kendileri için ürettiler. hoş öteki cihazlarını da gördük onların. başka bi cihaz al bence arkadaş ama yinede sen bilirsin...
bencede hiç uğraşma arkadaş. zaten digitürkçüler onu kendileri için ürettiler. hoş öteki cihazlarını da gördük onların. başka bi cihaz al bence arkadaş ama yinede sen bilirsin...
bitane daha var cihazım sansuı sf-5000 ama onunda flash yetmiyo 1mb flash var internetten baktım hep 2 mb yazılımlar var belki bu dt cihazına olurmu die düşündüm