Orijinalini görmek için tıklayınız : cihaz alacagım ne önerirsiniz?
:49: ben 4 yıldır next 2000 cı plus kullanıyorum ama artık sıkıldım...
yeni bir cihaz almak istiyorum acaba hangisini tavsiye edersiniz...
aradıgım özellikler
hızlı kanal geçişleri
emu yazılımı ve şifre açabilen bir makine
softcam veya *** yuklenebılen makine
sureklı tps-polsat -gibi paketleri açabilecek makine?
amatör uydu montajı yapıyorum....az cok cihazları tanıyorum ama soyle profesyonel bir makine arıyorum...?
tesekkurler....
eyi dayanmışsın bu cihaza hayırlısını al
hallederiz
13-12-2008, 23:50
seoul alabilirsin
Next Markasından şaşmamak lazımm derim ben ...Özellikle USB olan modeli 2000 2500 gibi
hıdır kardaşım sen drembox al artık nextinde suyu çıktı bakma onlara
Next dedim halen o düşüncedeyim 2. sırada düşünürsen tabiki Dreambox derim ..
ŞAVKÇI09
14-12-2008, 00:01
Eğer internet imkanın varsa drembox 500'ü,uydudan paylaşım düşünürsen baff 6000 bu modelleri düşüne bilirsin.Eğer uğraşamam o kadar diyorsan Next 2000 cx super plus al geç arkadaşım...
bu seul ve dreambox nasıl birşey
next gibi hızlımı ve şifreler kolay kırılırmı ben aynı zamanda bilgisayardan da yazılım atarım problem olmaz
acaba usb li bir cihaz mı alsam...
next 2000 super xcı plus falan veya buna denk bir dreambox mı alsam
evimde internet var surekli cihazım zaten bilgisayara baglı kalacak
acaba usb li bir sey mi alayım yoksa normal bir dream box mı alayım rs232 den sureklı yazılım atarım o benım için sorun olmaz...
:49: ben 4 yıldır next 2000 cı plus kullanıyorum ama artık sıkıldım...
yeni bir cihaz almak istiyorum acaba hangisini tavsiye edersiniz...
aradıgım özellikler
hızlı kanal geçişleri
emu yazılımı ve şifre açabilen bir makine
softcam veya *** yuklenebılen makine
sureklı tps-polsat -gibi paketleri açabilecek makine?
amatör uydu montajı yapıyorum....az cok cihazları tanıyorum ama soyle profesyonel bir makine arıyorum...?
tesekkurler....
tps polsat paketi sizlere ömür şifreleme sistemi değişti.Emu ile izlenebilecek paket kalmadı gibi bir şey.Uydudan paylaşım,kart paylaşım yapan cihazlara bakın derim.Dream boox,baf... gibi
bence dream box al 500 s 280 ytl. orjinal cihaza verirsin 140 ytl de server alıyorlar fuul açık türkler dahil iki server satılıyorlar
server ingilteren den alıyon onun için takılma olmuyor yani süperrr
bu server olayı ne tam anlamadım
bır dreamboxx veya baff alacagım ama bu server ıcınde bir ayrı malıyet mı para mı ödeyecegız...
okulum geregı baya uzak kaldım bu anten işlerinden ...yardım edın nolur...
hotseller
14-12-2008, 18:47
server ingilteren den alıyon onun için takılma olmuyor yani süperrr
arkadasım nasıl ingiltereden server alabiliyoruz?
selim789
14-12-2008, 18:52
selam internetin varsa kesinlikle dreambox derim açılmadık kanal olmaz..
öncelikle hangi şehirdesin evde net varsa dreambox 500s in org.yok bana kalırsa maddi durumun nedir iyiyse dm 600 yada dm 800 hd al derim ama durumum yok dersen 500s al ama dikkat et org.yok iyi bir klon al derim???????
tabiki Dreambox 500 s süper tavsiye ederim:45:
server alma işi çok gizli oluyor satanlar polisten korktuğu için senle hemen muhatap olmuyor
arkadaşlar konu cihaz tavsiyesınden server işine kaydı server için googlede arama yapın burda server lerle ilgili paylaşım yapmak yasaktır.
arkadaslar bu dreambox emu lu yazılımla kanalları acarmı?
peki 2000 cıs super pus mı dreambox 500 s mi?
daha iyi....
baff ve dreambox yazılımla evya softcamla ***ler acılırmı?
server da kota sorun olurmu?
daha iyi....
şu an elinde cihazın varsa bekle derım ocak ayının sonu na kadar bence beklemede kal illaki alacam dersen dream derım hem ucuz hemde emu ve eternet desteği var.
hallederiz
15-12-2008, 23:02
daha iyi....
emulu yazılımla emu desteği mevcuttur ama kullanması biraz zordur.bir o kadarda güzeldir
acaba bekle demenizde ki maksat next yeni bir makine mi çıkartacak?
Only the registered members can see the link
bu siteyi inceledim
bu siteyide
Only the registered members can see the link
galiba next te devam diyorum....
next gercektende super makıneler yapmış....
golmaster sunny dreambox falan hikaye..yinede daha bir profesyonel cihaz biliyorsanız nextten baska buraya yazabilirsiniz....
scuderia
19-12-2008, 12:32
seoul yada redline alabilrsin
hızlı kanal gecişi otomatik guncellemesi var çift canak kullanıyosunda canağını thora cevirdin mi thorun %90 nını izleyebilirsin
drembax makinalarını kullandıktan sonra diğer uydu alıcıları hikaye kalıyor. Makinanın üzerinde linux işletim sistemi var bilgisayar gibi istediğin gibi işlem yapıyorsun tavsiye edrim
drembax al dostum madem netinvar kullana bilirsin uzunyıllar seni idare eder.
seuol hakkında cok fazla sey duyorum ne kadar doğrudur bilemiyorum. ama arastırırsan seuol suan daha mantıklı br tercih gibi geliyor ozelliklede uydudan guncelleme konusunda
pencere77
06-01-2009, 00:28
ya d smart al yad dijitürk al derim.son karar senin.şifre değiştimi değişme dimi derdin olmaz.
mba arkadaş.sana en içten söyliyeyim HDli cihaz al tabii ki parana göre.bende alacam hangisini alayım diye düşünüyorum.forum arkadaşlar farklı farklı cihaz öneriyolar.kısmet...
bu konuda değişik yorumlar var.
Digiturk-D-smart
iki platformda sonuç olarak paralı ucretlerı kanllara göre değişiyor. işin açığı kampanya aypıolar ama bu kampanya lar çok kısa suruo ve uyelık aidatlarınız birden ikiye katlanıo. parası olanlar için iyi ama bu konuda pek guven sağlayamadılar. maç ve sınema +18 kanlları olmasa iş yapamazlar.
Dream box
Cihaz lınux işletım sistemlı emu desteği var ama en buyuk özelliği eterrnet girişi sayesınde ınternet uzerınden server sayesınde paylaşım yapabilme ve bu konuda en iyi cihaz olması. inıterneti olmayan ve bu işlerde acemı olanlar için biraz karışık bir cihazdır ama piyasadakı normal cihazlara göre hepsini ikiye katlar. birde şu an serverlerın ucretlerınınyuksek olması bir dezavantaj ama içeriğinde verılen kanal paketlerı bu parayıda hakedıo.
NEXT
sağlamlık ve emu desteği ile piyasada normal cihazlar arasında en ust sevıyede. com port uzerınden paylaşım yapma özelliği var ama pc nın açık kalması nedenı ile pek raabet görmedı. emu ile açılabilen kannlar da emu desteği iyi son çıkardığı flaş dısk lı modellerı beya bir satıldı. ama yınede şu an kı uydu piyasasında pek avantajı yok.
SEOUL-REDLINE
ikimarkada uydudan sadece yazılım ve *** guncellemektedır. şu an itibarı ile emu ile izelene kanal paketı bir tane olduğu ve bu paketınde yakında biteceği için pek bir avantajları yok.
UYDUDAN paylaşım.
yumatu ve baff gibi markalarının çift tuner sayesınde uydu uzerınden verdıklerı paylaşım son gunlerde beya bir ön planda. ama bu paylaşımın ne kadar sureceği belli değil.
Finest
finest markası eternet hubu ile kendı serverı uzerınden ınternet uzerınden paylaşım vermekte ama eternet hu pahalı olduğu için pek reabet görmedı.
sonuç olarak ınternetı olmayan için benım yorumum next yada uydudan paylaşım yapan cihazlar. internetı olanlar içinde dreambox ve muadili cihazları önerırım. ama şunubelirtmek istiyorum dreambox gibi lınux tabanlı cihazların ustunde cihaz yok bu cihazlarıda ancak profesyonel kullanıcılar yanı normal cihazları artık çok iyi kullanan ve yenıye aç insanlar için cazip. next yada diğer marka cihazlar şu anki emu desteklerı ile lınux tabanlı cihazlaın karşılarına cıkamazlar.
Volkan arkadaşımız doğru gerçekçi ve detaylı bir açıklama yapmış. Teşekkürler.
bak kardeş bende 1 ay olmadı cihazı alalı kırizden dolayı acilen satmak zorunda kadım sunny 9085 cı anımasyonlu menülü 4. 16 kareye böle 1 sanayi altıda kanaları açan çok hız ayrıca kk dosyası veya soft cam desteyi yazılım desteyi herzaman olan bir cihaz piyasa deyeri 230 ytl şuan ben acil ihtiyaçtan dolayı 150 ytl ye satıyorum 2 yıl garantisi kutusu ambalacı herşe var
arkadaşım bir daha özel telefon numaranı forum uzerınden verme bu ıkıncı uyarım bir dahakıne forumdan uzaklaştırım.