Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternetini Taşı Smile adsl de kampanya var
İnternetini Taşı nedir?
Adsl aboneliği bulunan tüm kullanıcılara, çok daha avantajlı tekliflerin sunulduğu bir kampanyadır. Limitli paket seçeneklerinde 4 ay bedava erişim sunduğumuz bu kampanyada, artık limitsiz internet ***fini doyasıya yaşamak isteyen kullanıcılara 12 ay boyunca limitli fiyatına limitsiz internet erişimi sunuyoruz.
Only the registered members can see the link
Kaynak; Only the registered members can see the link
Smile adsl kullanan varmı geçelimmi arkadaşlar limitli paketler 12 ay boyunca 29 ytl imiş aylık 20 ytl gibi kara geçiyoruz ne dersiniz.
arkadaşlar yılbaşını beklesek iyi olur bence asıl bombalar yılbaşından sonra gelecek gibi geliyor bana
gacvokem
15-12-2008, 08:57
yıl başından sonra telefon hatları rekabete acılacak tt net adsl abonesi olacaklara bilgisayar hedıye edecek dıye bır haber okumuştum bence yılbaşını bekleyin acele etmeyin
evet yeni yılı beklemekte fayda var kampanyalar yeni yılda daha cazip olacak galiba
numara taşınabilirliğinin ardından adsl taşınabilirliğide çıktı :)
ama smile adsl kullanacağımı sanmıyorum.
müşteri hizmetleri berbat.bir arıza durumunda 3 4 gun hatta 1 hafta beklenildiğini duydum.
Ttnette en kısa sürede çözüyorlar bu işi..
süleyman09
15-12-2008, 15:43
acele etmeyelim yılsonuna bekleyelim süpriz olabilir
bence fana teklif değil aslında ama her kez ağız birliği yapmış gibi konusunca benimde içime bi şüphe dustu şimdi ??
Arkadaşlar ben smile adsl kullandım ben yandım siz yanmayın diyorum :)
dikkat edin basındaki adam yine dogan :):)
nee aydın dogan mı budamı onun malı !!!!
sancaktar78
18-08-2009, 22:05
merhaba arkadaşlar
başından beri ttnet asl abonesiydim.bıktım tt netin fiat politikasından.aynı teeddütler bende yaşadım.acaba nasıl olur..sıkıntı olurmu? vs diye
yaw dedim nasılsa aynı kablodan geliyor. ne olacak..ve 4 ay önce ttneti kapattım.ve geçtim smile 4 gb sınırsız a..
ve arkadaşlar 4 aydır memnunum.hiç bir sıkıntım olmadı.
yaptığım hesaplamada ortalam 66 liraya geliyordu.
yapılan indirimlerde aynen yansıyor smileyede
el hasılı daha hesaplı bence.
ttnete fazla para vermeye gerek yok.
tereddütü olanlar için yazdım
he bide işin diğer boyutu var
smile ttnetten alıyor bize ttnetten ucuza satıyor bu nasıl işse
saygılar
memati64
19-08-2009, 03:11
selam arkadaslar guzel turkiyemizde yasiyoruz ama herseyide pahalica oduyoruz yurtdisinda yaklasik ayni paraya yani 30 tl ye sinirsiz internet kullaniyorsun onlar para kazaniyorlarda neden turkiye olarak sinir koyuyorlar 4gb lik internete biz turkiye olarak everestin tepesinde ucuyoruz yukseklerde BIRAKIN MILLET ISTEDIGI GIBI INTERNETTE DOLASSIN DEMIYORLAR parayi veren dudugu calar diyorlar yazik bu ulkenin insanlarina bizlere..
not.yanlis bisiy ifade ettiysem affola ...salicakla MEMATI64..
akoluk01
19-08-2009, 12:01
ttnetten alıp bize veriyor demişsiniz....
aynen öle ben bunu şuna yorumluyorum.şimdi Kıbrıs ta şeker çok ama çok ucuz nereden gidiyor.Türkiye den ama Türkiye de pahalı ...
ali karaca
19-08-2009, 16:31
15 aralık 2008 den beri smile adsl limitsiz kullanıyorum şuana kadar hiçbir problem yaşamadım ayda 26,82 tl ödüyorum 8 ay oldu 160 tl tasarrufum var altyapı telekom olduğu için ttnet ne ise smile de o bağlantıda fark yok