PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Onlar Özür Dilesin!

gacvokem
18-12-2008, 16:31
Erzincanda Ermeniler tarafından katledilmiş Türk çocukları.

Only the registered members can see the link

Kendilerine "aydın" denilen insanların geçmişlerini inkar edercesine Ermeniler'den özür dilemelerini ve Türkiye Cumhuriyeti'ni Ermeniler karşısında küçük düşürme çabalarını kınıyorum. Bir Türk'ün, anasını, babasını, dedesini, nenesini ve hatta çocuğunu katleden Ermeni soyundan özür dilemesini vicdanım kabul etmiyor.

1915 yılında Ermenilerin 500.000'den fazla Türk insanını katlettiğini biliyorum ve bu nedenle özür dileyecek kişi ben değilim. Onlardan özür bekliyorum!
Bu bildiriyi insanlık namına

imzalamak istiyorum! (Only the registered members can see the link)

osmann
18-12-2008, 17:02
helal olsun...aynen katılıyorum...
selametle...

Çakar
18-12-2008, 17:16

Kendilerine "aydın" denilen insanların geçmişlerini inkar edercesine Ermeniler'den özür dilemelerini ve Türkiye Cumhuriyeti'ni Ermeniler karşısında küçük düşürme çabalarını kınıyorum. Bir Türk'ün, anasını, babasını, dedesini, nenesini ve hatta çocuğunu katleden Ermeni soyundan özür dilemesini vicdanım kabul etmiyor.

1915 yılında Ermenilerin 500.000'den fazla Türk insanını katlettiğini biliyorum ve bu nedenle özür dileyecek kişi ben değilim. Onlardan özür bekliyorum!

sen 500 000 türk ün katledildiğini biliyorsun o bahsettiğin aydınlar bilmiyor değilmi?? İşte Türkiye nin hali!!!!!

hogan01
18-12-2008, 17:19
Ben aydın'ı kelime anlamı olarak egitimli bilgili mürekkep yalamış araştırmacı kariyer sahibi ve dalında söz sahibi insan olarak biliyordum
ben saadece
Türkiyenin yıllardır Ermenistana arşivlerin karşılıklı olarak açılıp tarihçilere inceletilmesi teklifini ermenistanın neden red ettigi konusundaki fikirlerini bilmek isterdim.
eee baldır bacak vucut sergilemek suretiyle kendine sanatcı dedirten zatların yanında hiç bir bilgi,seviye beyin sahibi olmadan kendisine aydın dedirttirenlere onları aydın olarak görenlere şaşırmamak lazım
Hatta Aydınlarımız Ermenilerin Atamızı Dedemizi katletmek için kullandıkları mermilerinde parasını ödememiz için Türkiyeye dava açsınlar
saygılar

sahinnn_41
18-12-2008, 17:37
kim demiş ki bu özür dileyenler TÜRK onlar basbaya adi satılmış ????????? ne derseniz deyin

adnanarkan
18-12-2008, 18:52
ben bunların türklüğünden şüphe duyarım.

nextci
18-12-2008, 18:55
igrenc lerle igrenc olamamm
:warn:

Cevabverilecek
18-12-2008, 21:44
'Özür' kampanyasına karşı kampanya

Türk Eğitim-Sen Dörtyol Şubesi, 1915 olaylarına ilişkin "Ermenilerden Özür Dileme Kampanyası"na internet ortamında karşı kampanya başlattı.

Türk Eğitim-Sen Dörtyol Şube Başkanı Yaşar Gürakan, yaptığı açıklamada, bu ülkenin sahipsiz olmadığını belirterek, Ermeni katliamlarından mağdur olanları desteklemek, Ermeni destekçilerini kınamak amacıyla kurdukları sitenin kısa sürede büyük ilgi gördüğünü ve kampanyaya destek verildiğini söyledi.

Only the registered members can see the link adlı internet sitesinin daha büyük ilgi görmesini beklediklerini belirten Gürakan, "1915 yılında savaş halindeki Osmanlı Devleti'nin isyancı Ermenilere tehcir uygulamasında yaşanan olaylara çok üzülen ve Ermenilere yapılanlardan dolayı özür dilenmesini isteyen bu kişilere, kurduğumuz siteyle bir cevap vermek istiyoruz. Sitemizde bu kampanyayı başlatanlara, 1915 yılında camilere doldurulup yakılan Müslüman Türklerden, hunharca öldürülen Osmanlı Paşası Talat Paşa'dan, 1973-1984 yıllarında katledilen dışişleri görevlilerimizden, Hocalı'da öldürülen masum Azeri vatandaşlarımızdan, Ermeni katiller adına siz özür dileyin" dedi.

Gürakan, Ermeni katliamlarından mağdur olanları ve işbirlikçileri kınayanları siteyi ziyaret ederek kampanyaya destek vermeye çağırdı.[/B]
Kenthaber...

ahmeTTaşar'dan alıntıdır.

gacvokem
19-12-2008, 10:50
hadi forum tarihimize sahip çıkalım

hallederiz
19-12-2008, 11:32
onlar zaten benim kanaatimde ermeni asıllı kişilerdir

satelcom
19-12-2008, 14:02
sen 500 000 türk ün katledildiğini biliyorsun o bahsettiğin aydınlar bilmiyor değilmi?? İşte Türkiye nin hali!!!!!bilmez olurlrmı hemde çok iyi biliyorlar ancak bu bildiriyi yayınlayanların hepsi türk düşmanı siyonist srmayenin ingiliz ve ab emperyalizminin işbirlikçisi soros'un beslemeleri.bunlar aydın falan değil resmen vatan hainleri.

satelcom
19-12-2008, 14:09
bu bildiriye imza atan hasan cemal'in dedesi ittihat ve terakkici cemal paşanın yanında iki yaveriyle birlikte kafalarına kurşun sıkılarak ermenilerce katledildiğini biliyormuydunuz.dedesi ermenilerce katledilen torun hasan cemal ermenilerden özür diliyor.bunların yaptıklarına bir bakın birde isviçrede zürih te ve almanyada berlinde (ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır)diyerek Türk'ün tarihine ve onuruna sahip çıkan işçi partisi lideri Doğu Perinçek'in dik durduğu için regenekon iftiranamesi ile tutuklanmasına bakın.herhalde bu çakma aydınlar orhan yamuk gibi türkiyeye saldırarak nobel ödülü almak istiyorlar.

veyselbakan
19-12-2008, 14:21
aslını ve geçmişini bilipte inkar edenlerin kimler olduğunu yada ne olduklarını söylersem çok sevdiğim bu formdan banlanırım ama eminim ne demek istediğim çok iyi anlaşılmıştır eğer sizin gibi kendine aydın deyip dış ülkelerin sempatisini toplamak ve şirin gözükmek adına vatanını atasını milletini ve şanlı bayrağını ayaklar altına alıp satıyorsanız sizin aydınlığınız yerine ölene kadar karanlıkta kalmayı tercih ederim yazıklar olsun hatırlatayım bizler dini dili rengi ırkı ne olursa olsun onlara hoş görüyle yaklaşan ve gerektiğinde onunla ekmeğini dahi paylaşan atalarımızın çocuklarıyız unuttuysanız hatırlatalım kendini aydın sanan karanlık insanlar!

osmann
19-12-2008, 17:23
Şimdi aklıma geldi...
memleketi galyana getirmek için her haltı yiyorlar...
bir kaç gündür memleketin çeşitli yerlerinde cami yakılması olayları baş gösterdi...
bunu kişi niye yapar? herhalde gıcık olduğundan yapmaz...birileri milleti galeyana getirmek istedi...allah tan millet galeyana gelmedi...
şimdide durduk yere bazı aydın! lar özür diliyorlar...allah allah...gündeme şak diye oturu verdi...için için kızıyoruz bu duruma...herhalde onlarda böyle olacağımızı biliyorlardı...hatta için için kızıp galeyana gelmemizimi istediler? kimbilir...
bakalım yarın kimlerden özür dileyeceğiz?
biri çıkıp 74 teki çıkartma içinde özür dileme listesi hazırlayabilir...
öncelerine gidip "yahu sizi 1918 de çanakkalede durdurduğumuz için çok pişmanız" da diye bilir...
hatta 1453-1071 vs tarihlerdende bişeyler katabilir...eee karakteri katıksız olunca herşeyi katar vesselam...uymamak, dikkate almamak, umursamamak lazım...ne kadar çok açtıkları meseleler tartışılırsa tarafımızdan o kadar prim yapıyorlar...kamu oyu oluşturuyorlar...durduk yere tartışma konusu oluyor istedikleri meseleler..durduk yere...yok yere...halbuki bizim böyle bir derdimiz yok...ama sanki varmış gibi gündeme sokuveriyorlar...
selametle....

MUTAF
19-12-2008, 18:05
kendi içimizde bile hayinler varken......

cafer50
19-12-2008, 18:41
Only the registered members can see the link Arkadaşlar bu siteye kayıtsız kalmayalım şu özürlü özürcülere bir ders verelim.

wtwt99
19-12-2008, 18:55
vatan hainligi adı aydınlık olmuş

zekı62
19-12-2008, 19:47

:present: :8[1]: :46:

kadir
20-12-2008, 00:17
bizim tarihimizde el etek öpmez! öptürürüz.NE MUTLU TÜRKÜM DİYE BİLENE !!!

erhanula
20-12-2008, 00:52
Kendince Aydın Geçinen Fakat Ermeni Asıllı Olupta Bu Iddaaları Ortaya Atanlar Yakında Kars Ağrı Ermeni Toprakları Deyip Buraları Ermenilere Vermezsek Ayıp Olur Ne Zaman Diyecekler Onu Bekliyorum.bu Vatan Hainlerini En Güzeli Sallandırmak Ibret Alem Için

airman06
20-12-2008, 09:38
aslında kabahat bizde .
madem kendi aralarında böyle bir kampanya yapmayı düşünmüşler bu yabancı hayranları kendini entel sanan bu şahsiyetleri(!)n hiç bir basın organında yer verilmemeli diye düşünüyorum.kendileri çalsın,kendileri oynasın.

toycan
20-12-2008, 09:59
ya yıllardır kendini medeni ilan eden amerika ingiltere fransa almanya hollanda belçika vb geçmişte ve şimdi yaptıkları katliamları eleştirecek bir aydın gösterin ama olay bu değil bu gösteriyi yapan aydıların ne olduğu meçhudür ama ermeniden özürdileyecek olan biz değil onlardır 1870den beri düzenli şekilde fransız ingiliz rus ve amerkalıların desteğiyle kaç insanımı katlettikleri ortada hele son azeri savaşında küçük bebeleri doğum yapmaya yakın kadınları öldürüp kameralar çekerken cenini vahşice öldürenlerden birde özür dileyeceğim bu şerefsizler madem ermeniler bunu açıklasınlar birde kendilerine şunu sorsunlar TÜRKİyede yaşayan milyona yakın ermeni var ermenistanda yaşayan neden birtek TÜRK yok

katliam_290
20-12-2008, 10:21
ne olcak işte böle ermeni hayranları varken... bunların topunu sınır dışı ediceksin TÜRK topragı üstüne basmamaları lazım bunların.......

ESES-58
20-12-2008, 16:21
milliyetçi-mukaddesatçı olmak politikacıların ağzında bir sakız.laf ola beri gele.gönüllerinde bir şey yok.ben her iktidar döneminin kendine has zaafları vardı,olacakta çünkü sistem böyle ama hiç bir iktidar döneminde bunların sahip olduğu halk desteğine kimse sahip olmadı.Türk kimliği,Bayrak,Atatürk,Cumhuriyet rejimi,dinimizin temel taşları,dilimizin özü vede toprak bütünlüğü bu kadar büyük risk altında karalamaya ve yok edilmeye bu iktidar dönemindeki kadar maruz kalmadı.nedir bu nereye gidiyoruz artık yönümüzde belli değil.camiler yakılıyor,birde yetmiyor gibi milletimi içerden biz sadık gözüyle bakarken her türlü insanlık dışı katliamı yapıyor sonrada içimizdeki kanı bozukların ******lığıyla özür bekleniyor.daha hocalı katliamının kanı kurumadı.ben bu köpeklerin özrünüde kabul etmiyorum.konuyu açan ve hassasiyet gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler

harkan
20-12-2008, 16:46
biz bir şey yapmadıkki özür dileyelim,biz insanlık yaptık ,yapıyoruz şu güzel memlekette kardeşçe yaşasak fenamı olur? bu terbiyesizleri dikkate almayalım ama tepkimizi gösterelim arkadaşlar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

emmi
20-12-2008, 17:31
Bu süzme, ağzı açık AB hayranı, SOROS beslemelerinin yıllardır tvlerde yaptıkları programları izlerken hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyordu. Çıkanlarada "Sus be bilader, adamlar ne güzel küreselleşmeyi, AB'yi, insan haklarını (tabi ki ölen pkklıların haklarını) anlatıyorlar. Herşeye muhalif olmaya mecbur musun? diye susturmaya çalışanlar!
Beslenen yılan büyüdü. Zaptedilmesi zorlaştı. Yanına daha kuvvetli yılanlarıda katarak artık saldırıya geçtiler. Vatana millete hayırlı, uğurlu olsun. Ne diyelim.
NOT: İmza sitelerine asıl isimleriyle imza vermekten çekinen arkadaşlar, seçeceğiniz bir takma isimlede (nikle) imza verebilirsiniz. Bilgilerinize.
Saygılar.

zafer1968
20-12-2008, 17:41
Ermenilerden özür diliyorum kampanyasında ilginç bir imza da göze çarptı. İşte imza atan ünlü popçu.

"Ermeni kardeşlerimden özür diliyorum" kampanyası Türkiye'yi iki kutba ayırdı. Özür dileyenler ve dilemeyenler... Özür kampanyasına tepki gösterenler arasında Genelkurmay Başkanlığı var, özür dileyenler arasında ise ise ünlü pop şarkıcısı Tarkan göze çarpıyor...

Ahmet İnsel, Baskın Oran, Cengiz Aktar'ın başlattığı "Ermeniler'den Özür Diliyorum" kampanyasına destek veren isimlerden biri de pop şarkıcısı Tarkan çıktı.

TARKAN TEVETOĞLU ADIYLA İMZALADI

Oda TV'nin haberine göre Tarkan Tevetoğlu adıyla imzaladığı bildiride Tarkan, Ermeniler'den yaşadıkları acılar nedeniyle özür diledi.

İmzacılar arasında 12876. sırada bulunan Tarkan'ın özür dilemesi oldukça ilginç bulundu

kaynak:Only the registered members can see the link

alusta
20-12-2008, 17:48
Böylece herkesin nesebi ortaya çıkacak. Yedikleri haltın nereden çıktığına bakmaksızın yumulanların, eli yüzü pislik doludur. Kahrolsunlar.
Uyan artık milletim! Hadi ama.. iş işten geçmesin.

zafer1968
20-12-2008, 17:58
aynen katılıyorum usta..

sahinnn_41
20-12-2008, 18:07
aynen ben de katılıyorum her kes ne olduğunu gösteriyo

kucer06
20-12-2008, 18:22
Ne mal olduğu zaten eskidende belliydi ama şimdi iyice belli oldu.Bir laf vardır it ürür kervan yürür diye.

idiye
20-12-2008, 18:27
Iste simdi herkez iman getirdimi ki Mustafa Kemal Atatürk ne kadar büyük bir lider.

O büyük söz O büyük hakikat 70 sene önceden görülmüs ve milletine aktarilmis

NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE

bunu hala cözememisiz

idiye
20-12-2008, 18:34
Malesef ama malesef.Türk milletine Türkce unutturuluyor.

Beyler kavramlar ve anlamlarini bilmiyorsaniz kullanmayin.

Aydin kelimesinin kelime karsiligi; Vatan haininin kelime karsiligi anlamlari bilinerek yazilsin ve söylensin.

o birkac basinin aydin diye lanse ettikleri vatan hainidir.Eylemlerine uyan kelime karsilibi bu.

kucer06
20-12-2008, 18:45
İmzalayanlara bakın içerisinde bir tane Türkiye aşığı vatan aşığı varmı

Adalet Ağaoğlu

Berat Günçıkan

Evin Doğu

İbrahim Betil

Nail Satlıgan

Şerafettin Elçi
Adnan Ekşigil

Betül Tanbay

F. Levent Şensever

İbrahim Kaboğlu

Necmiye Alpay

Şeyhmus Diken
Ahmet Çakmak

Bilge Contepe

Fahri Aral

İhsan Dağı

Nedim Gürsel

Şeyla Benhabib
Ahmet Çiğdem

Bülent Atamer

Faruk Bildirici

İpek Çalışlar

Neşe Düzel

Sezgin Tanrıkulu
Ahmet Evin

Bülent Aydın

Fatma Tülin

Işıl Kasapoğlu

Nil Mutluer

Şirin Tekeli
Ahmet İnsel

Burhan Şenatalar

Fazıl Hüsnü Erdem

Jülide Kural

Nilgün Toker

Suavi Aydın
Ahmet İsvan

Canan Tolon

Fehim Caculi

Kemal Gökhan Gürses

Nilüfer Göle

Şükrü Erbaş
Ahmet Kuyaş

Celal Başlangıç

Ferda Balancar

Kemal Göktaş

Nurhan Yentürk

Süleyman Göncü
Akif Kurtuluş

Cem Mansur

Ferda Keskin

Kezban Hatemi

Ömer Faruk Gergerlioğlu

Tahsin Yeşildere
Aksu Bora

Cem Özdemir

Ferhat Kentel

Koray Çalışkan

Ömer Laçiner

Tanıl Bora
Alaz Kuseyri

Cemil Koçak

Fethiye Çetin

Koray Düzgören

Ömer Madra

Tarhan Erdem
Ali Arif Cangı

Cengiz Aktar

Fikret Adanır

Korhan Gümüş

Oral Çalışlar

Tarık Ziya Ekinci
Ali Bayramoğlu

Cengiz Alğan

Fikret Başkaya

Lale Mansur

Orhan Koçak

Temel İskit
Ali Nesin

Cengiz Çandar

Fikret Toksöz

Levent Yılmaz

Orhan Miroğlu

Tuba Çandar
Alper Görmüş

Cezmi Ersöz

Filiz Ali

Leyla İpekçi

Orhan Silier

Tuna Kiremitçi
Amberin Zaman

Çiğdem Mater

Filiz Koçali

Leyla Neyzi

Osman Köker

Ümit Fırat
Arzu Başaran

Coşkun Aral

Füsun Üstel

Mahir Günşiray

Osman Murat Ülke

Ümit Güney
Asaf Savaş Akat

Deniz Türkali

Gencay Gürsoy

Mahmut Temizyürek

Oya Aydın

Ümit Kardaş
Aslı Erdoğan

Derya Alabora

Gila Benmayor

Mebuse Tekay

Oya Baydar

Ümit Kıvanç
Atila Eralp

Dilek Kurban

Gönül Dinçer

Mehmet Demir

Özlem Dalkıran

Ümit Şahin
Atilla Birkiye

Doğan Özgüden

Gülay Göktürk

Mehmet Güleryüz

Öztürk Türkdoğan

Umut Özkırımlı
Atilla Yayla

Doğan Tarkan

Gülçin Santırcıoğlu

Mehmet Soylu

Perihan Mağden

Ünal Ünsal
Attila Tuygan

Doğu Ergil

Güllü Aybar

Mehmet Ural

Pınar Selek

Vasif Kortun
Aydan Baktır

Ebru Erkekli

Gülseren Onanç

Melek Göregenli

Piyale Madra

Vedat Yıldırım
Aydın Cıngı

Ece Temelkuran

Günay Göksu Özdoğan

Mesut Saganda

Ragıp Zarakolu

Yahya Madra
Ayhan Aktar

Edhem Eldem

Gürhan Ertür

Mine G. Kırıkkanat

Ragıp Duran

Yalçın Ergündoğan
Ayhan Bilgen

Emine Algan

Habib Bektaş

Mithat Sancar

Rasim Ozan Kütahyalı

Yaman Yıldız
Ayla Gürsoy

Emine Uşaklıgil

Hadi Uluengin

Mücteba Kılıç

Roni Margulies

Yasemin Çongar
Ayşe Batumlu

Emrullah Beytar

Hakan Tahmaz

Muharrem Erbey

Şahin Alpay

Yasemin Göksu
Ayşe Berktay

Enis Batur

Haldun Dostoğlu

Muhsin Kızılkaya

Şanar Yurdatapan

Yavuz Bingöl
Ayşe Buğra

Eren Keskin

Hale Akay

Murat Belge

Şebnem K.Fincancı

Yavuz Önen
Ayşe Erzan

Ergin Cinmen

Hale Soygazi

Murat Çelikkan

Şebnem Sönmez

Yeliz Kızılarslan
Ayşe Gözen

Ergün Eşsizoğlu

Hale Tenger

Murat Morova

Şehbal Şenyurt

Yıldıray Oğur
Ayşe Kadıoğlu

Erkan Goloğlu

Halil Berktay

Murat Paker

Selçuk Demirel

Yıldız Önen
Ayşe Önal

Erkan Şen

Hasan Cemal

Murathan Mungan

Selim Deringil

Yücel Sayman
Aziz Gökdemir

Erol Katırcıoğlu

Hidayet Şefkatli Tuksal

Mustafa Arslantunalı

Semih Kaplanoğlu

Yusuf Alataş
Barış Pirhasan

Ersin Salman

Hüsamettin Onanç

Mustafa Suphi Erden

Semra Somersan

Zeynep Tanbay
Baskın Oran

Ertuğrul Kürkçü

Hüseyin Hatemi

Mustafa Yasacan

Şenol Karakaş

Zozan Özgökçe
Bejan Matur

Esra Mungan

Hüsnü Öndül

Naci Kutlay

cinbo
20-12-2008, 19:15
aynen ben de katılıyorum her kes ne olduğunu gösteriyo gözümüzün önüne bakalım arkadaşlar

gacvokem
20-12-2008, 21:56
Ermeniler'den özür" kampanyasının yürütüldüğü site hacklendi.

Bir grup vatan haininin başlattığı kampanyanın sitesi Only the registered members can see the link;da (Only the registered members can see the link) imza atmak için konulan bölüme dün öğlenden itibaren girilemiyordu. Şu anda siteye erişim hackerlar tarafından hacklendi. Siteye şu anda erişilemiyor.
:))

ESES-58
20-12-2008, 22:01

Bir grup aydının başlattığı kampanyanın sitesi Only the registered members can see the link;da (Only the registered members can see the link) imza atmak için konulan bölüme dün öğlenden itibaren girilemiyordu. Şu anda siteye erişim hackerlar tarafından hacklendi. Siteye şu anda erişilemiyor.
:)):rockon:

gacvokem kardaş şu aloşlara aydın deyip durma kanı bozuk mayasızlara .ayrıca açtığın konununehemmiyeti var duyarlılık çok güzel teşekkürler

kavlak74
21-12-2008, 00:13
allah aşkına bana cevap verin lütfen ülkemizde ermenimi kaynıyor eyer bunu yapan aydın diye tanımlanan kişiler türkse şayet? ben kendimden şüphelenmeye başladım bunlar ülkesini satan insanlardır

gacvokem
21-12-2008, 09:42
gacvokem kardaş şu aloşlara aydın deyip durma kanı bozuk mayasızlara .ayrıca açtığın konununehemmiyeti var duyarlılık çok güzel teşekkürler
uyarın için teşekkürler düzelttim:45::sunglasses2:

alperen
21-12-2008, 10:55

aynen katılıyorum

ESES-58
21-12-2008, 11:36

Bir grup vatan haininin başlattığı kampanyanın sitesi Only the registered members can see the link;da (Only the registered members can see the link) imza atmak için konulan bölüme dün öğlenden itibaren girilemiyordu. Şu anda siteye erişim hackerlar tarafından hacklendi. Siteye şu anda erişilemiyor.
:))

teşekkürler dostum

kavlak74
21-12-2008, 15:28
ben bunların türklüğünden şüphe duyarım kendi ülkesine ekmek yediği yere ihanet edilmez biz atalarımızdan böyle duyduk eğer bunlar aydınlarsa vay ülkemin haline vayki vay

idiye
21-12-2008, 16:55
En iyisi bence o zaman da iskenceye maruz kalan Türk evlatlarina analarina babalarina o ermeniler ne iskence yaptiysa.Aydin gecinen bu vatan hainlerine aynisini uygulamak lazim.Belki gercegi ögrenirler.

wiew_77
22-12-2008, 12:42
onlar bizden özür dilesin bizlerden biz davamızda haklı olmamamıza rağmen kendimizi anlatamıyoruz yada bi zaaf bu yada türkün türkten başka dostu yoktur NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....yalovadan sevgilerle:wave:

simeda
22-12-2008, 14:36
bunlar aydın diye geçinip türkiyemizi karanlığa gömmek isteyen bir kaç çapulcudan başkası değil.

yakupyurt
22-12-2008, 15:00
o tarihten özür diliyorum ama ermeni adilerin hepsi öldürülmediği için sağ kalanlar basa bela müslümanları katlediyorlar lanet olsun ermenierden özür dileyenlere

fakara
22-12-2008, 15:37
akıllı olalım.özür dileyenlerin türk olduğunu mu sanıyorsunuz.Türk bayrağı altında yaşayan ve 3-5 tane b...sı olan kişiler.NE MUTLU TÜRK,ÜM DİYENE.

gokbel
22-12-2008, 16:32
Özürcüleri, gözlerinin iki tarafına taktıkları at gözlükleri dolayısıyla ayıplıyor ve protesto ediyorum.

(Erivan vaktiyle bir Türk İslâm şehriydi. Orada Türklük ve Müslümanlık yok edildi. Özürcüler bu konuda ne derler acaba?)

demir2768
22-12-2008, 21:41
bu aydın denilen kişiler kendilerine güveniyorsa gitsin ermenistanda siz TÜRK lerden özür dileyin desinler bunlar yüce milletimizi sahipsizmi sanıyorlar [köpekler dahi sahibine ihanet etmez]

Çakar
23-12-2008, 02:31
akıllı olalım.özür dileyenlerin türk olduğunu mu sanıyorsunuz.Türk bayrağı altında yaşayan ve 3-5 tane b...sı olan kişiler.NE MUTLU TÜRK,ÜM DİYENE.

Bu ülkede yaşayan herkes Türk olmak zorundamı?? İşte ozamanda böyle söylendi ve soykırım yapıldı!!! Nezamanki bu topraklarda bu bayrak bu vatan içerisinde yaşayanların hepsinin Türk olmak zorunda olmadığını anlarsanız o zaman bu ülke feraha kavuşur...

toycan
23-12-2008, 11:55
Bu ülkede yaşayan herkes Türk olmak zorundamı?? İşte ozamanda böyle söylendi ve soykırım yapıldı!!! Nezamanki bu topraklarda bu bayrak bu vatan içerisinde yaşayanların hepsinin Türk olmak zorunda olmadığını anlarsanız o zaman bu ülke feraha kavuşur...

siz o anı yaşamış gibisiniz oradaydınız herhalde onların yaptıklarını da görmüşsünüzdür bir aydınlatırsanız komik olma kardeş adamların 10 önce azerilere yaptıkları ermenilerin nekadar vahşi olduklarının delili

toycan
23-12-2008, 11:57
birde kendi hesaplarını veremeyen fransa ingilterealmanya amerika hele hele ermenistan bize hesap soramaz hale buna canak tutan bu işi görükleyen p.. benim insanımın kafasını karıştıramaz

Çakar
23-12-2008, 21:14
siz o anı yaşamış gibisiniz oradaydınız herhalde onların yaptıklarını da görmüşsünüzdür bir aydınlatırsanız komik olma kardeş adamların 10 önce azerilere yaptıkları ermenilerin nekadar vahşi olduklarının delili

Orada olmaya gerek varmı ben iki mesaja daha yorum yapmaya kalksam büyük ihtimalle önce site yoneticileri atacak buradan beni onlar atmasa uyeler baslayacak kufur etmeye bu ulkede demokrasıden bahsedılıyor ama ıste goz onunde ne kadar on yargılı oldugumuz hemen asmaya kesmeye baslamamız,bunlarda gecmıste bızım bunları yapmıs oldugumuzun kanıtıdır, Belkı ben orada değildim ama dedelerim anlatıyor kardeşim üçer beşer ermenileri iplerle bir birine bağlayım koprulerden kayalardan aşağıya attıklarını!!!!!!!!

yakupyurt
23-12-2008, 22:14
çakar kardeş siz hiçbir şeyden çakmıyorsunuz tarihe bakmıyorsunuz senin gibi beyinsizlerin burda yeri olamamz sen yoldaşlarının yanına git yada ortamı germe türkiyedeki ermenilere verilen haklar kimseye verilmiyor gidin istanbul büyük adaya görürsün bilmiyorsan bu .... git mektebinde oku

ESES-58
23-12-2008, 22:46
çakar kardeş siz hiçbir şeyden çakmıyorsunuz tarihe bakmıyorsunuz senin gibi beyinsizlerin burda yeri olamamz sen yoldaşlarının yanına git yada ortamı germe türkiyedeki ermenilere verilen haklar kimseye verilmiyor gidin istanbul büyük adaya görürsün bilmiyorsan bu .... git mektebinde oku

tebrikler arkadaşım .katılıyorum.:present: :present: :present:

ESES-58
23-12-2008, 22:56

sen türklükten ne anlıyorsun.bu kelimeden neden nefret ediyorsunuz.hem bu kavram adı altında varlığını sürdürecen hemde zorundamıyım diyecemn.mayanda ,kanında yoksa diyemezsin.demenide bekleyemeyiz ama çıkıpta bu ül***e bu millete şükredeceğine ihanet içinde kimse olamaz efendi.çıkıpta lakayıt bir şekilde herkes türk olmak zorundamı deme.unutma biz soykırımcı bir toplum olsaydık geçmişi saymıyorum.sadece osmanlının 600 yılında hemen hemen hiç kimse kalmazdı ne rumu, ne sadık millet dediğimiz ermenisi.ayrıca biz soykırımdan kutarırız.safarad yahudileri gibi ispanyanın elinden ,yine hitlerin elinden .ayrıca dar açıdan senin kardeşini biri dövse haklı veya haksız çıkıpta onunla bir olup kardeşinimi döversin yoksa aktif veya pasif kardeşinimi savunursun.akıllı olun köpeklerin çanakcısı olmayın.ama dediğim gibi kan veya mayada bri nebze yoksa eleştirecek halimiz yok.elbet ben türklüğümü savunuyorsam ermenide ermeniliğini savunacak ama burada değil erivanda.

beydemir
24-12-2008, 02:49
Bunlara aydın diyenler cehennemde yanar be bunlar okuma yazma bilmeyen cahil zavallı insanlar BUNLAR BATININ UŞAKLARI o kadar belgeleriyle ermeni mezalimini anlatan kitap varken nasıl böyle olabilirler hamile kadınların karnındaki çocuğa kızmı erkekmi deyip iddia ederek kadının karnını deşenleri kundaktaki bebeleri süngüleyip gezdirenler hiçmi okumadılar arkadaşlar koca osmanlı imparatorluğunuda yıkan bu aydın geçinen BATI UŞAKLARI değilmi ne zaman ülke dara düşse bunlar meydana çıkar ül***i köşeye sıkıştırmaya uğraşırlar yukarıda yazdığım mezalimi yapan azınlıklara o zaman ne yapmak gerekiyordu sırtınımı sıvazlamamız gerekiyordu elbette isyanı bastırmak için zor kullanacaksın nasrettin hoca hesabı HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK.... Çakar isimli arkadaşada tavsiyem moskof ve ermeni mezalimini anlatan bir kitap alsın okusun ırkı türk olması önemli değil hangi ırktan olursa olsun kesin fikri değişecektir eğer batı uşağı değilse.

gacvokem
24-12-2008, 10:24
bakın bu aydın diye geçinenlere hepsi bir yerlerden bişeleri kaşımakta kimi alevi-sünni,kimi Türk-kürt,kimi cumhuriyetci-ikinci cumhuriyetci,kimi asker düşmanı bunların zihniyeti bu ül***i karıştırmak ama bu halk artık uyandı bu ül***i böldürmeyecek ama bunların ne mal olduklarınıda anladı halkımız.bunlar bir yerlerden aldıkları desdekle büyük oyunlar oynamakdadır desdeğinde adresi bellidir ,aramayada gerek yok diyorum yeterki bu ülkenin kıymetini bilelim,bunlara meydanı bırakmayalım

idiye
24-12-2008, 11:04
Orada olmaya gerek varmı ben iki mesaja daha yorum yapmaya kalksam büyük ihtimalle önce site yoneticileri atacak buradan beni onlar atmasa uyeler baslayacak kufur etmeye bu ulkede demokrasıden bahsedılıyor ama ıste goz onunde ne kadar on yargılı oldugumuz hemen asmaya kesmeye baslamamız,bunlarda gecmıste bızım bunları yapmıs oldugumuzun kanıtıdır, Belkı ben orada değildim ama dedelerim anlatıyor kardeşim üçer beşer ermenileri iplerle bir birine bağlayım koprulerden kayalardan aşağıya attıklarını!!!!!!!!

Yap ve yaz kimse senin elini ayagini baglamiyor.Bekliyoruz yazmassan kendinin ne mal oldugunu kanitlarsin.

Bak ben yaziyorum.iyi ko...lar a..arina.az bile yapmislar yazik o kayalar kanlariyla kirlenmis.

Yazmassan i... ol yaz.

Bir memleketin kimlini tasiyacaksin kalkacaksin arkadan konusmaya.biri demis erivan orda git orda ne istiyorsan yaz.Yok gitmeyeceksin otur kicinin üstüne.

NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE: Tüm dünya buna erisemedigi icin kivraniyor ve kiskaniyorlar.Derdiniz Türk milletini ortadan kaldirmak.Kaldiramassiniz.Yedi düvel bir oldunuz ne asker var ne silah yine yenemediniz.Yenemessinizde.
zira bu kainatda bir kanun var o kanunu koyan Bir Allah var.Onun adaleti sasmaz.

Sizler dogru olamayacaginiza göre zafer hep dogrudan yana olur am er veya gec.

Çakar
24-12-2008, 14:52

tebrikler arkadaşım .katılıyorum.:present: :present: :present:

sen türklükten ne anlıyorsun.bu kelimeden neden nefret ediyorsunuz.hem bu kavram adı altında varlığını sürdürecen hemde zorundamıyım diyecemn.mayanda ,kanında yoksa diyemezsin.demenide bekleyemeyiz ama çıkıpta bu ül***e bu millete şükredeceğine ihanet içinde kimse olamaz efendi.çıkıpta lakayıt bir şekilde herkes türk olmak zorundamı deme.unutma biz soykırımcı bir toplum olsaydık geçmişi saymıyorum.sadece osmanlının 600 yılında hemen hemen hiç kimse kalmazdı ne rumu, ne sadık millet dediğimiz ermenisi.ayrıca biz soykırımdan kutarırız.safarad yahudileri gibi ispanyanın elinden ,yine hitlerin elinden .ayrıca dar açıdan senin kardeşini biri dövse haklı veya haksız çıkıpta onunla bir olup kardeşinimi döversin yoksa aktif veya pasif kardeşinimi savunursun.akıllı olun köpeklerin çanakcısı olmayın.ama dediğim gibi kan veya mayada bri nebze yoksa eleştirecek halimiz yok.elbet ben türklüğümü savunuyorsam ermenide ermeniliğini savunacak ama burada değil erivanda.

Bunlara aydın diyenler cehennemde yanar be bunlar okuma yazma bilmeyen cahil zavallı insanlar BUNLAR BATININ UŞAKLARI o kadar belgeleriyle ermeni mezalimini anlatan kitap varken nasıl böyle olabilirler hamile kadınların karnındaki çocuğa kızmı erkekmi deyip iddia ederek kadının karnını deşenleri kundaktaki bebeleri süngüleyip gezdirenler hiçmi okumadılar arkadaşlar koca osmanlı imparatorluğunuda yıkan bu aydın geçinen BATI UŞAKLARI değilmi ne zaman ülke dara düşse bunlar meydana çıkar ül***i köşeye sıkıştırmaya uğraşırlar yukarıda yazdığım mezalimi yapan azınlıklara o zaman ne yapmak gerekiyordu sırtınımı sıvazlamamız gerekiyordu elbette isyanı bastırmak için zor kullanacaksın nasrettin hoca hesabı HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK.... Çakar isimli arkadaşada tavsiyem moskof ve ermeni mezalimini anlatan bir kitap alsın okusun ırkı türk olması önemli değil hangi ırktan olursa olsun kesin fikri değişecektir eğer batı uşağı değilse.

Yap ve yaz kimse senin elini ayagini baglamiyor.Bekliyoruz yazmassan kendinin ne mal oldugunu kanitlarsin.

Bak ben yaziyorum.iyi ko...lar a..arina.az bile yapmislar yazik o kayalar kanlariyla kirlenmis.

Yazmassan i... ol yaz.

Bir memleketin kimlini tasiyacaksin kalkacaksin arkadan konusmaya.biri demis erivan orda git orda ne istiyorsan yaz.Yok gitmeyeceksin otur kicinin üstüne.

NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE: Tüm dünya buna erisemedigi icin kivraniyor ve kiskaniyorlar.Derdiniz Türk milletini ortadan kaldirmak.Kaldiramassiniz.Yedi düvel bir oldunuz ne asker var ne silah yine yenemediniz.Yenemessinizde.
zira bu kainatda bir kanun var o kanunu koyan Bir Allah var.Onun adaleti sasmaz.

Sizler dogru olamayacaginiza göre zafer hep dogrudan yana olur am er veya gec.

Hiç Yanılmadım işte üstüne basa basa belirttiğim halde aynı saldırılar aynı hakaretler gelde şimdi bu insanların ermenileri katletmediklerine inan!! Tam bir barbarlık örneği:clap2:: Aynen devam edin:45:

veyselbakan
24-12-2008, 15:07
kardeş öncelikle burası bir tartışma formu herkes uslup ve saygı çerçevesi dahilinde fikirlerini yazacak bu formdaki kişiler senin düşündüğün gibi sana küfür edecek kadar da basit ve saygısız değil önce kelimelerine biraz dikkat hiç bir site yöneticimizde saygı çerçevesinde yazılan bir yazı için seni siteden atacak kadar bilgisiz ve cahil değiller bu da etti iki bu formdaki insanlar kasapta değiller asıp kesmezler şu yazdığın yazı ile bile bizim değil senin ne kadar ön yargılı olduğun anlaşılıyor bu da eder üç orada olmaya gerek varmı demişsin orada değilsende belgelerin varsa belgelerini sunacaksın bak konu başında bir resim var al sana bir belge tabiki için ve vicdanın sızlamıyorsa senin ve benim dedem ile aralarında küçük bir fark var o da ne biliyormusun senin deden sana ermenilerin ki doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum nasıl katledildiklerini kayalardan atıldıklarını anlatmış benim dedemde kurtuluş savaşında cephede su bulamadıklarını ve öküzlerin çamurda bastığı çukurlarda biriken çamurlu suyu içtikleriydi eğer senin demokrasi anlayışın bu toprağı vatanı bayrağı ve şanlı atalarını üç beş tane kendini bilmez çapulcuya kötületmekse sana demokrasi yolunda başarılar dileriz ama şunu asla unutma söz konusu vatansa gerisi teferruhattır eğer demokratik olmak vatanı milleti bayrağı satmaksa bizler demokratik değiliz aynı şekilde demokratik olmak yalan söylemek belgesizce utanmadan sıkılmadan koca bir milleti kötülemekse ben ve form arkadaşlarım demokratik değiliz umarım sende bir gün gerçekleri dedenden değilde gerçek bir kaynaktan alır doğru yolu görürsün:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Çakar
24-12-2008, 15:21
kardeş öncelikle burası bir tartışma formu herkes uslup ve saygı çerçevesi dahilinde fikirlerini yazacak bu formdaki kişiler senin düşündüğün gibi sana küfür edecek kadar da basit ve saygısız değil önce kelimelerine biraz dikkat hiç bir site yöneticimizde saygı çerçevesinde yazılan bir yazı için seni siteden atacak kadar bilgisiz ve cahil değiller bu da etti iki bu formdaki insanlar kasapta değiller asıp kesmezler şu yazdığın yazı ile bile bizim değil senin ne kadar ön yargılı olduğun anlaşılıyor bu da eder üç orada olmaya gerek varmı demişsin orada değilsende belgelerin varsa belgelerini sunacaksın bak konu başında bir resim var al sana bir belge tabiki için ve vicdanın sızlamıyorsa senin ve benim dedem ile aralarında küçük bir fark var o da ne biliyormusun senin deden sana ermenilerin ki doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum nasıl katledildiklerini kayalardan atıldıklarını anlatmış benim dedemde kurtuluş savaşında cephede su bulamadıklarını ve öküzlerin çamurda bastığı çukurlarda biriken çamurlu suyu içtikleriydi eğer senin demokrasi anlayışın bu toprağı vatanı bayrağı ve şanlı atalarını üç beş tane kendini bilmez çapulcuya kötületmekse sana demokrasi yolunda başarılar dileriz ama şunu asla unutma söz konusu vatansa gerisi teferruhattır eğer demokratik olmak vatanı milleti bayrağı satmaksa bizler demokratik değiliz aynı şekilde demokratik olmak yalan söylemek belgesizce utanmadan sıkılmadan koca bir milleti kötülemekse ben ve form arkadaşlarım demokratik değiliz umarım sende bir gün gerçekleri dedenden değilde gerçek bir kaynaktan alır doğru yolu görürsün:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Bir önceki mesajı oku sende dahil hepsi hakaret dolu.Daha yazdıklarımı anlayacak seviyede değilsiniz malesef :49:

veyselbakan
24-12-2008, 15:39
Hiç Yanılmadım işte üstüne basa basa belirttiğim halde aynı saldırılar aynı hakaretler gelde şimdi bu insanların ermenileri katletmediklerine inan!! Tam bir barbarlık örneği:clap2:: Aynen devam edin:45:
demkki bu kadar insan yalan söylüyor bir tek sen doğruyu söylüyorsun efendi önce bu devletin ekmeğini suyunu içiyorsun unutma ayrıca kendini böyle belge olmadan ucuz kahramanlar gibi ortaya atıp olur olmaz şeyler anlatıp milletin manevi duyggularına saldırıyorsun ne bekliyorsun sana çiçek verip afferin deyip alkışmı yapacağız sana bir şeyi inandırmak zorunda değiliz barbarlık örneği vatanı na milletine bayrağına laf söyletmemekse ben barbarım kardeş varmı itirazın sen bu forma takılmayacaksın sen standup yapacaksın sen ve senin gibileri ile aynı oksijeni tenefüs etmekten gerçekten utanıyorum sana ne dedik araştır öyle gel konuş buraya yabancı uyruklu vatandaşlara verilen imtiyazlar acaba sana bana veriliyormu yüzyıllardan beri insanlar burada hoş görü ve sevgi içerisinde yaşıyorlar kiliselerde ibadetlerini yapıyorlar devlet tüm kiliselerin restoresini yapıyor ben 22 sene önce almanyada ezan sesi ile değil kilise çanı ile uyanıyordum efendi namaz kılacağımız bir tek cami yoktu sen bence memleketleri karıştırdın burada dini ve mezhebi için insanlar yargılanmıyor ama sadece dini islam diye avrupada canlı canlı evleri yakıp vatandaşlarımızı katlediyorlar yazıklar olsun sana ve senin gibi düşünenlere:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

veyselbakan
24-12-2008, 16:05
bu arada seviyenide merak ettim bizler senin seviyende insanlar değilsek senin seviyende olan insanların formuna gideceksin dedenden duyduğun asılsız bir konu ile bizim karşımıza çıkıyorsun ondan sonra kalkıp bana seviyeden bahsediyorsun bu mu dur seviye yazdıkça batıyorsun

CABBARİ
24-12-2008, 16:51
isteyen ermeni olur isteyen türk olur isteyen gavur olur isteyen ateist!!!
bu ülkede her türden insan var önemli olan tahrik etmeden yaşamak
fazla uzatıp birbirimizi üzmeyelim

Konu Kapanmıştır