Orijinalini görmek için tıklayınız : GM Onwa x-4 uydu alıcım var. ama tv kanallarından ses alamıyorum yardım...
GM Onwa x-4 receiverım var ama atv, kanal D, show tv gibi kanallardan ses gelmiyor. sadece cihazın fişini sokup taktığım zaman ses geliyor sorun ne olabilir sizce yardımlarınızı bekliyorum....:49:
GM Onwa x-4 receiverım var ama atv, kanal D, show tv gibi kanallardan ses gelmiyor. sadece cihazın fişini sokup taktığım zaman ses geliyor sorun ne olabilir sizce yardımlarınızı bekliyorum....:49:Yazıllım Atmayı denedinmi yada cihaza reset yontemini falan?
Yazıllım Atmayı denedinmi yada cihaza reset yontemini falan?
hayır denemedim ama yazılım olarak neyi tavsiye edersiniz acaba??
resetlersem mevcut yazılımları yeniden yukleyememekten cekiniyorumda. malum cihaz zaten yeterince yaslııı yani..
resetlersem mevcut yazılımları yeniden yukleyememekten cekiniyorumda. malum cihaz zaten yeterince yaslııı yani..
Resetlesen bile yazılım atmana gerek tok resetten sonra sayet düzelmezse yazılım yüklersin yazılım yüklemesi basit o cihazların
ben gectiğiiz aylarda bi kac kez yazılım atmayı denemiştim ama yinede bir deneyeyim barii bakalımm
Resetlesen bile yazılım atmana gerek tok resetten sonra sayet düzelmezse yazılım yüklersin yazılım yüklemesi basit o cihazların
bana onerebileceğiniz yazılımlar varmıdır acabaa :49:
bana onerebileceğiniz yazılımlar varmıdır acabaa :49:
aşağıdaki linkte gereklı yazılım ve talımatlar mevcut arkadaşım
Only the registered members can see the link
evet verdiğin yazılımları ındırdım ama bu seferde cihazım yazılımları yuklemedi. talimatlara uygun bişekilde yukleme yapmaya calısmama rağmen cihaz yazılımları yuklemedi şimdi ne yapmam gerekir ???
pencere77
06-01-2009, 01:31
kanalların sesi ni kontrol et.uydu kumandasında sağ - sol ses ayarını....
kanalların sesi ni kontrol et.uydu kumandasında sağ - sol ses ayarını....
ilk onu denedim zaten. hatta audio tusuna falanda kontrol ettim ses yok fişi cok-tak o zaman geliyo anlayamadım bir turlu. ayrıca cihaz yazılımıda kabul etmedi yoksa bu cihaz cop mu olduu :rip:
butun kanalları silip uyduyu yeniden tarattım ve artık sorun cozuldu benim gibi onwa kullanıcıları aynı sorunla karsılasırsa cozum yolu budur arkadaslar haberiniz olsun.