Orijinalini görmek için tıklayınız : 21,6 derece Baff 6000 ve Yumatu Q Twin yazılımı 23-10-2009
TEKNİSYEN101
27-12-2008, 18:47
Arkadaşlar Yumatu Q-Baff twin 2.board yazılımıdır. son uydular eklenmiştir, Yazılım attıktan sonra kanal taratması yapmanız gerekmektedir.
Not 1:yazılım atmadan önce cihazın arkasında bulunan 2 adet çıt çıt düğmeyi yukarı kaldırınız, yazılım işlemi bittikten sonra çıt çıtları indirip 9339 yapıp card shareden nort starı seçip münüden cıkmadan cihazı arka anahtardan açıp kapatıyorsunuz ondansonra kanallar ok
Not 2:yazılımdan sonra aşağıdaki softcamı yüklemenizi tavsiye ederim güncel bıss ***ler olduğu için (Ntv - Ntvspor -TRT'leri izlemek için)
Not 3:dataları hangi uydudan alıyorsanız o uydunun yazılımını yükleyiniz.
Yazılım yükleme talimatı
1.Cihazın fişini elektiriğe takın ama cihaz kapalı olsun.(yani hiç bir kanalda yada menüde olmasın.standby)
2.Yükleme programını açın.
3.com ayarlarınızı yapın.
4.upgrade : yazan yer download software olacak.
5.open>file yapıp yükleyeceğiniz dosyayı seçin.
6 yükleme programında start tuşuna basın .
7.yükleme tamamlanıncaya kadar cihazda veya bilgisayarda herhangi birişlem yapmayın.
8.yükleme tamamlandıktan sonra receiverimiz servise hazırdır sonra kanalları taratın.
Not:Yazılım 2. boarda atılacaktır.2. Boarda resimli yükleme anlatımına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Only the registered members can see the link
Gelişmeler netleştikçe Süpersatforumdan takip edebilirsiniz.
emeğine sağlık bu uydudan paylaşım yapan cihazmı
firelove
27-12-2008, 20:02
yumatu IQ pluslarla aynı chip-set galiba.bu yazılımın hw si nedir teknisyen101 usta
firelove
27-12-2008, 20:15
az önce risk alarak yumatu IQ plus cihaza vermiş olduğunuz twin yazılımını yükledim.sw versiyon 1.2.48 hw versiyon ise 1.0.00 yani yumatunun normal 1.2.48 yazılımı bu.demekki twin olması yazılımda herhangi bir değişiklik oluşturmuyor.yükleme loaderinde kanallar silinmesin diye manincode(AV) modunda yüklediğim için mi değişen bir şey olmadı.
TEKNİSYEN101
27-12-2008, 20:18
yumatu IQ pluslarla aynı chip-set galiba.bu yazılımın hw si nedir teknisyen101 usta
Yumatu 1.2.48 Q plus yazılımı fakat share özelliği eklenmiş halidir.
TEKNİSYEN101
27-12-2008, 20:19
az önce risk alarak yumatu IQ plus cihaza vermiş olduğunuz twin yazılımını yükledim.sw versiyon 1.2.48 hw versiyon ise 1.0.00 yani yumatunun normal 1.2.48 yazılımı bu.demekki twin olması yazılımda herhangi bir değişiklik oluşturmuyor.yükleme loaderinde kanallar silinmesin diye manincode(AV) modunda yüklediğim için mi değişen bir şey olmadı.
Q plus ta herhangi bir değişiklik olmaz cihazınızda çift tuner olması lazım
firelove
27-12-2008, 20:40
uydudan paylaşım yapabilmek amacı ile değil sadece yazılım değişikliği var mı diye yüklemiştim ama herhangi bir değişiklik yok.tabi IQ pluslarda çift tuner olmadığı için uydudan paylaşım mümkün değil.
Yumatu ve baff son çıkardığı twin cihazlar IQ'dur.Bu yazılımları diğer IQ cihazlara atmanız bir şey ifade etmez.Bu yazılımların içerisinde uydu güncellemesini yapan biss k£yler gömülüdür.
teşekkurler yazılım için ustam
Only the registered members can see the link ustam linkte verdiğim yazılım yeni test yazılımıdır dost bir forumdan JOKER 34 isimli ustadan alıntıdır menü hızlandırılmış paylaşımla açılan kanallar biraz daha hızlı açılıyor ... ayrıca yazılımı ıq plus tabanlı baff gold twinde deneyen arkadaşlarda olmuş sonuç olumlu yinede mesuliyet yazılımı yükleyen arkadaştadır
TEKNİSYEN101
28-12-2008, 00:09
Only the registered members can see the link ustam linkte verdiğim yazılım yeni test yazılımıdır dost bir forumdan JOKER 34 isimli ustadan alıntıdır menü hızlandırılmış paylaşımla açılan kanallar biraz daha hızlı açılıyor ... ayrıca yazılımı ıq plus tabanlı baff gold twinde deneyen arkadaşlarda olmuş sonuç olumlu yinede mesuliyet yazılımı yükleyen arkadaştadır
Öncelikle emeği geçenlerin eline sağlık yazılımı Yumatu Q Twin'de denedim kanal geçişleri bayağı hızlı fakat bu yazılım ile cihaz share özelliğni kaybetti , şifreli kanalarrı çözmez oldu, bende tekrar 1. mesajdaki yazılıma geri döndüm, 1. mesajdaki yazlım ile ilgili kanallar şu an açık,
Öncelikle emeği geçenlerin eline sağlık yazılımı Yumatu Q Twin'de denedim kanal geçişleri bayağı hızlı fakat bu yazılım ile cihaz share özelliğni kaybetti , şifreli kanalarrı çözmez oldu, bende tekrar 1. mesajdaki yazılıma geri döndüm, 1. mesajdaki yazlım ile ilgili kanallar şu an açık,
ustam arkadaki cıt cıtları yukar kaldırıp yazılımı yüklüyorsunuz ondan sonra arkadaki cıt cıtları indirip 9339 yapıp card shareden nort starı seçip münüden cıkmadan cihazı arka anahtardan açıp kapatıyorsunuz ondansonra kanallar ok ben yükledim ve kanallar açık dataları 33 dereceden alanlar içindir bu yazılım buna dikkat....
bu yazılımla da
13 derecede
nova paketi(birkaç kanal hariç tamamı açık)
bis paketi(absat) bu pakettede bazıları acılmamaktadır
12015 frekansı (arabesque paketi)
11179 frekansı(al jazeera sport kanaları)
cyfra+ paketini 10719 frekansı (hbo lar ve bazıları açık)
free x kanallar
s**on kanalları
s*** wiev kanalları
26 E derecede
orbit paketinin tamamı
7 W derecede
ADD
SHOWTİME
1W derecede
emuyla digi tv paketi açıktır
yukarıdaki kanallar verdiğim yazılımla açıktır arkadaşlar
TEKNİSYEN101
28-12-2008, 18:52
ustam arkadaki cıt cıtları yukar kaldırıp yazılımı yüklüyorsunuz ondan sonra arkadaki cıt cıtları indirip 9339 yapıp card shareden nort starı seçip münüden cıkmadan cihazı arka anahtardan açıp kapatıyorsunuz ondansonra kanallar ok ben yükledim ve kanallar açık dataları 33 dereceden alanlar içindir bu yazılım buna dikkat....
yazılımı çıt çıt dügmesni kaldırarak yükledim, fakat nort star seçeneğini seçmedim, birde öyle deneyeyim, peki şifreli kanalların değişim hızı nasıl eskiye göre hızlımı. ?
yazılımı çıt çıt dügmesni kaldırarak yükledim, fakat nort star seçeneğini seçmedim, birde öyle deneyeyim, peki şifreli kanalların değişim hızı nasıl eskiye göre hızlımı. ?
bana eskiye nazaran hızlı gibi geldi
TEKNİSYEN101
02-01-2009, 21:42
Yazılım 1. mesaja eklendi, kanal değişimleri bir önceki yazılıma göre daha hızlı emeği geçenlerin eline sağlık iyi seyirler. :45:
Lyon-1995
03-01-2009, 10:27
33 derecede 11126 h 2900 frekansından devem ediyor dimi arkadaşlar.dün taktığım 2 adet baff şifreleri açmaz oldu da.01.01.2009 gecesi denedim çalışmıştı cihazlar.:49:
TEKNİSYEN101
03-01-2009, 11:37
33 derecede 11126 h 2900 frekansından devem ediyor dimi arkadaşlar.dün taktığım 2 adet baff şifreleri açmaz oldu da.01.01.2009 gecesi denedim çalışmıştı cihazlar.:49:
evet devam ediyor Fox türk frekansı , cihazı arka anahtardan açıp kapayınız.
TEKNİSYEN101
04-02-2009, 12:17
Arkadaşlar 21,6 derece ve 33 derece yazılımları 1. mesaja eklenmiştir. 21,6 dereceyi denedim Hotbırd te bir çok kanal açılmaktadır, Paylaşım işi tam olarak randımana binmemiştir. Bilginize
tam olarak nezaman randımana girer acaba her hangi bilgi varmı acaba:49:
Arkadaşlar 21,6 derece ve 33 derece yazılımları 1. mesaja eklenmiştir. 21,6 dereceyi denedim Hotbırd te bir çok kanal açılmaktadır, Paylaşım işi tam olarak randımana binmemiştir. Bilginize
hocam 53 yazılımını makinaya yükledim malum kabloların yerine değiştirerek şimdi 21 veya 33 yazılımını yüklesem paylaşım alabilirmiyim yoksa 53 yazılımını atanlar 53 mahkummu oldu çünkü ben 53 ten bir türlü paylaşım alamadım yumatu ıq plus twin
TEKNİSYEN101
05-02-2009, 00:02
hocam 53 yazılımını makinaya yükledim malum kabloların yerine değiştirerek şimdi 21 veya 33 yazılımını yüklesem paylaşım alabilirmiyim yoksa 53 yazılımını atanlar 53 mahkummu oldu çünkü ben 53 ten bir türlü paylaşım alamadım yumatu ıq plus twin
Sayın üyemiz 53 derecede server tam olarak faalite geçmedi 53 te kalmanızı tavsiye ederim ben şu anda 21,6 dereceden paylaşım alıyorum .21,6 dreceden pbazı kanllar açık bilgine.
serhatyu
06-02-2009, 10:29
33 dercede paylaşıma son verilmiştir bundan sonra sadece 53 dercede paylaşım olacaktır
Sayın üyemiz 53 derecede server tam olarak faalite geçmedi 53 te kalmanızı tavsiye ederim ben şu anda 21,6 dereceden paylaşım alıyorum .21,6 dreceden pbazı kanllar açık bilgine.
teşekkür ederim en sonunda paylaşım almayı başarabildim 53 dereceden tabi bana yeni bir çanağa mal oldu sorun sinyal seviyesindeymiş :ty:
TEKNİSYEN101
13-02-2009, 09:16
teşekkür ederim en sonunda paylaşım almayı başarabildim 53 dereceden tabi bana yeni bir çanağa mal oldu sorun sinyal seviyesindeymiş :ty:
Sorunu giderdiğinize sevindim. :present:
bol paylaşımlar
arkadaşlar benimde cihazla sorunum var IQpulus tiwin 21 derecenin yazılımını atmaya çalışıyorum olmuyor kabloların yerini degiştirdim taplin editör kullanıyorum dosyayı görüyor fakat yüklemiyor cihazı aldıımda 53 yazılımı yüklü :(
TEKNİSYEN101
20-05-2009, 19:32
arkadaşlar benimde cihazla sorunum var IQpulus tiwin 21 derecenin yazılımını atmaya çalışıyorum olmuyor kabloların yerini degiştirdim taplin editör kullanıyorum dosyayı görüyor fakat yüklemiyor cihazı aldıımda 53 yazılımı yüklü :(
1. mesajda yazılım ve yükleme loaderi vardır onla deneyiniz . taplin yükleme loaderi 2. boarda yazılım atmak için kullanılır, onun için 1. mesajda bulunan loaderi deneyiniz. yazılım almıyorsa cihazın arka panelinde bulunan 2 adet çıt çıt düğme var onun konumunu (aşağı veya yukarı) değiştirip yükleyiniz. :45:
arkadaşlar dün 21 derecenin yazılımını attım fakat kanalları açmadı sebebi nedir acaba bir arkadaşla görüştümüm nette baghdat satallite channelden 100/55 sinyal alırsan açardedi benim aldıım sinyal seviyesi 100/60 kanaları birtürlü açmadı denemediim kalmadı:)
TEKNİSYEN101
19-07-2009, 19:51
arkadaşlar dün 21 derecenin yazılımını attım fakat kanalları açmadı sebebi nedir acaba bir arkadaşla görüştümüm nette baghdat satallite channelden 100/55 sinyal alırsan açardedi benim aldıım sinyal seviyesi 100/60 kanaları birtürlü açmadı denemediim kalmadı:)
21 derecede paylaşım pek stabil değil bazı günler oluyor bazen paylaşım olmuyor, size tavsiyem 53 dereceye geçemeniz tabi bu size yeni bir çanak almayı gerektirir, kanallar donmasız izleyebilirsiniz.
şu an 53 dereceden açılan kanallar
53 derecede Aşağıdaki paketleri açmaktadır.
13E Hotbird Uydusu - Nova Paketi (bir kısmı)
13E Hotbird Uydusu - xxxwiew Full
13E Hotbird Uydusu - xxx on Full
13E Hotbird Uydusu - Freex - Dorcel Full
13E Hotbird Uydusu - Absat
13E Hotbird Uydusu - Aljazera Sport (şuan yok)
13E Hotbird Uydusu - Art full
7W Nilsat Uydusu - Showtime Paketi
7W Nilsat Uydusu - ART PAKETİ
7W Nilsat Uydusu - Aljazera Sport
39 derece hellasatta bulsat paketinde 1 tp yi çözmektedir.
xfles7837
20-07-2009, 02:14
teknisyen usta cyfra paketi full demişsiniz, bi yanlışlık olmasın eminmisiniz bu paketin paylaşımda oldugundan.
Yazılım için teşekkürler, deniyelim bakalım (cihaz baff 6000 gold)
21 derecede paylaşım pek stabil değil bazı günler oluyor bazen paylaşım olmuyor, size tavsiyem 53 dereceye geçemeniz tabi bu size yeni bir çanak almayı gerektirir, kanallar donmasız izleyebilirsiniz.
şu an 53 dereceden açılan kanallar
53 derecede Aşağıdaki paketleri açmaktadır.
13E Hotbird Uydusu - Nova Paketi (bir kısmı)
13E Hotbird Uydusu - xxxwiew Full
13E Hotbird Uydusu - xxx on Full
13E Hotbird Uydusu - Freex - Dorcel Full
13E Hotbird Uydusu - Absat
13E Hotbird Uydusu - Aljazera Sport (şuan yok)
13E Hotbird Uydusu - Art full
13E Hotbird Uydusu - Cyfra Full
7W Nilsat Uydusu - Showtime Paketi
7W Nilsat Uydusu - ART PAKETİ
7W Nilsat Uydusu - Aljazera Sport
39 derece hellasatta bulsat paketinde 1 tp yi çözmektedir.
teşekürler bilgi için olmassa biraderin çanagına 4 elenbi alıcam mecburen kendi çanagımıda 53 ayarlarım:49:
TEKNİSYEN101
20-07-2009, 21:18
teknisyen usta cyfra paketi full demişsiniz, bi yanlışlık olmasın eminmisiniz bu paketin paylaşımda oldugundan.
pardon cyfra baffta ful değil next ve boetch de full
21.6 Uydusundan bir kaç gündür paylaşımyok. Yeni *** veya yazılım bekleniyor, eline yazılım veya *** geçen olusa bizimle paylaşsın lütfen.
21 derecede paylaşım yoktur.yeni yazılım veya yeni k.ey beklenmektedir.
bu test yazılımını deneyiniz.
biss ilk 2 satırına ekleyiniz k.eyleri...
7F 7E DB 52 1E 14 13 7F
68 7E 7F DF EB 7D BB 29
digital_52
25-10-2009, 11:18
eline saglıkustam
TEKNİSYEN101
26-10-2009, 09:18
23-10-2009 Yazılımı 1. mesaja eklenmiştir. Emeği geçenlere teşekkürler.
Arkadaşlar 21e uydusundan hala paylaşım alınamıyor, bir gelişme yok mu daha?
digital_52
01-01-2010, 20:03
Arkadaşlar 21e uydusundan hala paylaşım alınamıyor, bir gelişme yok mu daha?
21 derece bitti gibi görümüyor kardeş 53 gece bilirsin 21 den hayır gelmez daha
21 derece bitti gibi görümüyor kardeş 53 gece bilirsin 21 den hayır gelmez daha
53 derecede şuan paylaşım varmı? boşuna antenleri çevirmeyelim.
digital_52
01-01-2010, 20:31
53 derecede şuan paylaşım varmı? boşuna antenleri çevirmeyelim.
forumlrı incelemediyin belli burayı incelerseniz görürsünüz kolay gelsin......
Only the registered members can see the link
hacıkadı
22-02-2010, 17:27
saolun
hacıkadı
22-02-2010, 17:27
teşekürler