Orijinalini görmek için tıklayınız : Msn hk.
Arkadaşlar;
benim pc de msnim açılmıyor sürekli hata veriyor hata kodu:80048820 ve genişletilmiş hata kodu:80048412 diye hatalar veriyor sorun ne olabilir sizce yardımcı olursanız sevinirim
pencere77
28-12-2008, 17:44
Arkadaşlar;
benim pc de msnim açılmıyor sürekli hata veriyor hata kodu:80048820 ve genişletilmiş hata kodu:80048412 diye hatalar veriyor sorun ne olabilir sizce yardımcı olursanız sevinirim
hata kodu:80048820 çözümü :BİLGİSAYARIN SAATİ VE TARİHİ DOĞRU OLSUN.
-TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİNDEN İNTERNET SAATİNİ DE GÜNCELLEYİN.
-BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN " regsvr32 Softpub.dll " Yİ DE DENEYİN
bu ikisinden biri sorununu çözer
Teşekkür ederim üstad bir denim inşallah olur
pencere77
28-12-2008, 17:57
Teşekkür ederim üstad bir denim inşallah olur
kolay gelsin.iki yoldan biri olur sanırım.2. verdiğimde tırnak içindekini kopyalayıp yapıştır ardından tamam ı tıkla
Arkadaşım aynı sorunu yaşayan birisi olarak sorunumu şu yöntemle cözdüm linkte...
Only the registered members can see the link
Üstad bir ricam daha olcak mesıngır programı lazım son sürümü olursa iyi olur tşk.
Üstad bir ricam daha olcak mesıngır programı lazım son sürümü olursa iyi olur tşk.
Arkadaşlar;Tekrardan msn hk.ında sorum olacak, arkadaşımın msnini açtığında şöyle bir yazı çıkıyor Girdiğiniz windows live ID olmadığından veya yanlış olduğundan windows live messenger oturumu açamadıbu konuda acil olarak yardımcı olursanız çok sevinirim tşk.
pencere77
30-01-2009, 18:17
Arkadaşlar;Tekrardan msn hk.ında sorum olacak, arkadaşımın msnini açtığında şöyle bir yazı çıkıyor Girdiğiniz windows live ID olmadığından veya yanlış olduğundan windows live messenger oturumu açamadıbu konuda acil olarak yardımcı olursanız çok sevinirim tşk.
msn yi kaldırıp tekrar yeni bir msn kurmayı deneyiniz.....
msn yi kaldırıp tekrar yeni bir msn kurmayı deneyiniz.....
Peki üstadım böyle hata vermesinin nedini nedir acaba?
pencere77
30-01-2009, 18:35
Peki üstadım böyle hata vermesinin nedini nedir acaba?
eksik kurulumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama tam emin değilim.
burada msn hatalarını çözen program var arkadaşlar.ben denedim güzel program. Yazılımdan kısaca bahsedelim. MSN E-Fix isimli bu yazılım sayesinde Windows Live Messenger’da karşımıza çıkan ve bu sitede de yer verdiğimiz bir çok hatanın çözümünü tek tuşla zahmetsizce yapabiliyorsunuz. Programı açtıktan sonra Türk bayrağına tıkladığınız zaman Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Hata kodunu seçip onar diyorsunuz, hepsi bu kadar.