PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım Döktürdü yine

zekı62
29-12-2008, 17:35
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, beraberinde Azeri uyruklu ismi öğrenilemeyen bir menejerle öğle saatlerinde dış hatlar terminaline geldi.

Only the registered members can see the link

Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe başkanı, bilet ve bagaj işlemlerini yaptırdıktan sonra yanındaki kişi ile bir kafede uçağın kalkış saatini beklemeye başladı.

Yıldırım, bu sırada bir gazetecinin kendisini görüntülediğini fark etti. Sinirlenerek gazetecinin yanına gelen Yıldırım, ''Özel hayatımla ilgili niye çekim yapıyorsun'' diye sordu. Basın mensubundan 'Kamuya mal olmuş birisiniz. Transfer görüşmesine gidiyorsunuz diye çekiyorum''cevabını alınca, ''Terbiyesizlik etme. Hepiniz şerefsizsiniz. Git diğer gazetecilere de söyle'' şeklinde hakaret edip, gitti

TERBİYESİZLER
Şok sözler üzerine gazeteci de Aziz Yıldırım'a, ''Gazetecilere niye hakaret ediyorsunuz. Hepiniz şerefsizsiniz diyorsunuz. Kamuya mal olmuş bir insansınız. Ben sizi görevim icabı çekiyorum'' dedi. Yıldırım, bu sözleri de, ''terbiyesizlik olarak' değerlendirdi.

Yanındaki kişiyle birlikte görüntülenmemeye özen gösteren Yıldırım, daha sonra THY'nin TK 1415 sefer sayılı uçağı ile Moskova'ya hareket etti.

sarıkanarya_41
29-12-2008, 21:51
oonca baskan seyahate yada ucusa gecıyor ama adamlar takmıslar a.yıldırıma.bazıları masalarda yemek yıyıp sıke ceklerını ımzalarken o fotograf karelerı nerede.o bakımdan yıldırım en ıyısını yapıyor.adamda para var sohet var yanı medya sayesınde buralara gelmedı ve medya sayesındede ındırılemez bır adam.bu gorus benım.

MUTAF
29-12-2008, 22:23
doğruysa eğer , aziz yıldırım çok büyük terbiyesizlik yapmış. hemde çok..

pasa1905
29-12-2008, 22:35
Aziz yıldırım zamanında gazetecilerin altına araba tahsis ediyordu.Hakkında kötü eleştiren yazılar yazmasınlar diye şimdi hepisine şerefsiz diye hakaret ediyor.Ayıp ediyor ama adamın ayıp diye bir anlayışı yok.

kanaryam1950
29-12-2008, 23:00
.....:45: :present:

CABBARİ
30-12-2008, 12:14
acaba kendi ne?
şereflimi?
şerefsizmi?

sarıkanarya_41
30-12-2008, 18:42
:46:
acaba kendi ne?
şereflimi?
şerefsizmi?
evet hakan sukurun musluman dıncı namaz kılmasından gıcık kapanlar takımdan sogutanlar acaba neci.a.yıldırımı herkes bılıyor paranın gucu.

zekı62
30-12-2008, 20:42
Kötü söz sahibini tanımlar.

WYATT_EARP
30-12-2008, 23:05
bunu foto muhabirine söylediyde nerde çekimler veya videosu yine bir balon haber..

MUTAF
31-12-2008, 00:34
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Erol Akıncılar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, basın mensuplarına hakaret edenler kervanına katıldığını, bu durumun üzücü olduğunu kaydetti.

'Basın mensuplarına hakaret kervanına Yıldırım'ın da katılması üzücüdür. Milyonların gönül verdiği Fenerbahçe gibi köklü bir spor kulübünün başkanına yakışmayan bu tavrı kınıyorum ve ayıplıyorum. Görüntüsünü çeken Cihan Haber Ajansı kameramanının belirttiği gibi 'hepiniz şerefsizsiniz'' şeklinde gazetecilere yaptığı hakaret, Fenerbahçe Kulübü başkanının içinde bulunduğu durumun ne kadar vahim olduğunun göstergesidir. Gazeteciler, toplumda saygın ve şerefli insanlardır. Aziz Yıldırım'ın gazetecilere özür borcu vardır. Bu borcu hemen ödemelidir.''

senolusta
31-12-2008, 09:51
Adam gibi adam AZİZ YILDIRIM ne yapsa ne etse haklıdır

zekı62
31-12-2008, 11:59
Adam gibi adam AZİZ YILDIRIM ne yapsa ne etse haklıdır

dogru söze ne denir.:46:

Biz Genelkurmay'a sorduk. Askere alma işlerini yöneten Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama, daha doğrusu "Açıklamama" geldi.

"Aziz Yıldırım Askerlik Yasası içinde yükümlülüğünü yerine getirmiş, ya da getirmemiştir. Daha fazlasını açıklayamayız.."
Bir kişi, orduya inşaat yaparak, orduya silah ve araç satarak, su gibi harcadığı milyonlarca dolar kazanıyorsa, çeşitli vesilelerle Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile çok samimi pozları televizyonlarda yayınlanıyorsa, açıklama kaçınılmazdır

Bu ülkede "Vatan görevi" denen bir mükelleflik yasalarla düzenlenmiş, bundan muaf olmanın yolları da gene yasa ile belirlenmişse, yasal bir durumu açıklamak niçin kişisel hakların ihlali oluyor, açıklamak güç.. Hele, dedikodunun bini bir para iken, asıl açıklamamak daha kötü ihlal değil mi?
"Yaptı" denirse, ne kaybeder Aziz Yıldırım.. "Yapmadı, yasalarda kayıtlı şu sebeple çürüğe çıktı" denirse, hangi hakkı ihlal edilir, anlamak mümkün değil.

Aziz Yıldırım özelinde hele, askerlik yasası karşısındaki durumu kesinlikle açıklanmalı..

Açıklanmazsa asıl, fısıltı gazetesine kalacak meydan, hem Aziz Yıldırım'ı, hem de ulusun gözbebeği kurumları zedeler.

Okur diyor ki..

"Hıncal Uluç, hâlâ anlamadın mı?.. Aziz Yıldırım askerlik yapmadı. Yapsa kendisi anında belgeleri ile açıklar, seni sustururdu. O yapmadı, bir vatandaş çıkar, sana yazardı 'Ben falan tarihte falan kıtada, karargâhta Aziz Yıldırım'la beraber askerlik yaptım' diye.. Kimse çıktı mı?. Demek Aziz Yıldırım askerlik yapmadı.."

Mantık öyle diyor, ama kamuoyu gene de gerçeği resmen istiyor..

"Yaptı mı?.. Yapmadı ise niçin?."

Bu arada bir komiklik daha.. Fenerbahçe kulübü adına bir açıklama yapıldı..

"Hıncal Uluç'un iddialarını ciddiye almıyoruz, yanıt vermeyeceğiz.."

Yahu ağalar, paşalar, ben hangi iddiada bulundum söyler misiniz?.

İddialar, hem de en çirkin şekillerde fısıltı gazetesinde dolaşıyor, siz de duydunuz mutlak.. Ben bu fısıltıları sona erdirecek soruyu sordum sadece, hâlâ da soruyorum. Hatta ben sormadım. Sordular, ben tekrar ettim sadece..

"Aziz Yıldırım askerlik yaptı mı?. Nerde?.. Nasıl?.. Yapmadıysa niçin?."

Alnı açık birinin yanıt veremeyeceği bir soru mu bu, Allah için söyleyin!.

Kaynak: Sabah

zekı62
01-01-2009, 20:30
Aziz Yıldırım'a çok ağır cevap geldi.

Yıldırım süt dökmüş kediydi’

BAŞKANLIK için adaylığını koyacağını açıklayan Şadan Kalkavan, Aziz Yıldırım’ın F.Bahçe dergisindeki röportajında “Adaylığı düşünenler bir an önce isimlerini ve listelerini açıklamalılar” demesi üzerine adeta küplere bindi. Kalkavan “Yıldırım kendini F.Bahçe’nin sahibi zannediyor.
Kendisi ilk aday olmadan önce nasıl rakiplerini eleştiriyordu, bel altı çalışıyordu, herkes biliyor. Süt dökmüş kedi :puah: gibiydi o zamanlar. Hiçbir gün olsun listesini kongreden 1 hafta önce açıkladı mı? Hep kongre günü açıkladı. Tabii adayların çıkacak olması panikletti onu. Artık uzun bir zaman ne dediğini bilmez bir Aziz Yıldırım izleriz. Her seferinde
ağlayarak gidip geliyor. “ dedi.

MUTAF
01-01-2009, 21:30
olay gerçekmiş.
aziz yıldırımda hakaret etmiş.
magazincilermi kovalıyor acaba aziz yıldırımı. paparazziler :)

headend
02-01-2009, 00:24
kedi yiyemedigi eti mundar edermiş .bunlarda öyle ..hem FENER haberi ile çok satacaksın sonrada ÇAMUR atacaksın.... basının ne kadar MASUM oldugu ortada zaten ..hangi gazete FENER haberini çıkarın çoksatar..hiç biri ..herkes kabullenmeliki bu gerçek ...BU ülkede FUTBOLDAN ANLAMAYANLARIN BİLE YORUM YAPTIGI ..BİR ORTAMDA BUMLAR AZ BİLE ..hıncal ULUÇ EFENDİ önce İZLEYİCİYE SAYGI GÖSTERECEK... programda OTURUŞUNA bir bakın ..KINIYORUM NTV yi ..saygısız önce oturmasını ögrensin sonra eleştirmeyi ..LAUBALİ ..