Orijinalini görmek için tıklayınız : Ermenilerden ÖZÜR Dileriz..
Only the registered members can see the link|0|8CB346CAE209590|
Roc72
pasa1905
31-12-2008, 18:01
Ne yazmış arkadaş ya böyle anlamadım.Saçmalamaya başladı.Herkez ya konuyu kapatırsanız ustalarım sevinirim.Yok özür dileriz yok bilmem ne bu ne arkadaşım ya
Roc72 kardeş, açtığın konuda resim veya yazı yok. Konu içeriğini doldurmazsan konu kapatılacaktır. Bilgilerinize.
Saygılar.
arkadaş bur resimlerden kastedmiş sanırım...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
kaynak:gencturkhaber (Only the registered members can see the link)
yazmaya gerek yok kılıtlenır bırazdan emeğim bosa gıtmesın
sarıkanarya_41
31-12-2008, 20:08
Roc72 kardeş, açtığın konuda resim veya yazı yok. Konu içeriğini doldurmazsan konu kapatılacaktır. Bilgilerinize.
Saygılar.
Ne yazmış arkadaş ya böyle anlamadım.Saçmalamaya başladı.Herkez ya konuyu kapatırsanız ustalarım sevinirim.Yok özür dileriz yok bilmem ne bu ne arkadaşım ya
Bu ne şimdi anlamadım.
bız Turkıyenın su andakı konumuna sorunlarına bakalım.çozumler ıcın caba sarfedelım.çogunluk olarak konudan sıkıntı duyulması ve daha oncede bu konuunun farklı boyutlara gecılıp kapatılması goz onunde bulundurulup bu konuyu yenıden kapatalım.saygı ve sevgılerımle ıyı yıllar.
not:sadece kendı ıstegımle degıl supersat yonetımı ve bazı uye arkadasların sıkıntıları goz onunde bulundurulmustur.:46: