Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcellden Haftada 2 Gün Bedava - YENİDENNNNN
30 eylule 2010a kadar devam ediyor kampanya. Fırsatı kaçırmayın.
Only the registered members can see the link
ARKADAŞLAR GÜNLÜK 100 KİŞİ SINIRI VARDIR
BU YUZDEN ATACAĞINIZ MSJ GECE 00:00 DA OLMALIDIR.
SONRA NEDEN KATILIM YAPAMADIM DİYE BOŞA KAFANIZI YORMAYIN.
SİZE ŞÖYLE BİR TAKTİK VEREYİM ;
KAMPANYA İÇİN ATILAN MSJLAR ZATEN ÜCRETSİZ.
BU YÜZDEN SAATİN TAM 00:00 OLMASINI BEKLEMEYİN.
HALİ İLE SİZİN SAATİNİZ SİZE GÖRE 00:00 DIR AMA TURKCELE GÖRE 00:01 OLMUŞ OLABİLİR.
SAAT GENEL OLARAK 23:58 İTİBARİ İLE MSJ ATMAYA BAŞLAYIN. SİZE GELEN MSJLARI OKUMAKLA ZAMAN HARCAMAYIN.
SAAT 00:01 OLDUĞUNDA MSJ ATMAYI BIRAKIN. EĞER ŞANSLIYSANIZ 100 KİŞİDEN BİRİ OLMUŞSUNUZDUR.
GELEN MSJLARI OKUYUN. ARALARINDA KAMPANYA İLE İLGİLİ KATLIM TALEBİNİZ ALINMIŞTIR VEYA TEBRİKLER GİBİ BİR MSJ GÖRECEKSİNİZ. BU MSJI GÖRMEDEN BEDAVALARIM VAR SANMAYIM. MSJ İÇERİĞİNDE ŞANSLI GUNLERİNİZ BELİRTİLECEK.
ÖRNEĞİN BENİM PERŞEMBE VE PAZAR. BU GUNLERDE HEM TURKCELLİLERİ BEDAVA ARIYORUM. HEMDE TURKCELLİLERE BEDAVA MSJ ATIYORUM.
NEREDEN BİLİCEZ GİBİBİR SORU İŞARETİ ÇIKARSA AKLINIZDA TURKCELL WEB SİTENİZDEN ONLİNE İŞLEMLERE GİREREK BEDAVA SMS VE ARAMALARINIZI GÖREBİLİRSİNİZ...
Her gün kampanyaya başvuran ilk 100 kişiden biri olun, 90 gün boyunca haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'liyle bedava konuşma ve SMS gönderme fırsatını kaçırmayın.
Kampanyaya katılmak için 2GUN yazın 7098'e gönderin.
Kampanyaya katılım 27 Mayıs-30 Kasım arasındadır.
Kampanyadan, SMS gönderen günlük ilk 100 bireysel faturalı Turkcell'li faydalanabilir. Hangi tarifede olursanız olun bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
2GUN yazıp 7098'e gönderin, kampanya kaydınız gerçekleşsin. Size gelen "Kampanyanız başladı" mesajından sonra şanslı günlerinizde bedava konuşmaya ve mesajlaşmaya başlarsınız. Kampanyaya katılmak ücretsizdir.
Kampanyadan FCT (Sabit Cep Terminali) hatları yararlanamaz. Böyle bir durumun belirlenmesi durumunda, bireysel hatların kullanımlarında "BizBize" tarifesinden, kurumsal hatların kullanımlarında "İşteTarife" tarifesinden yeniden ücretlendirilerek abonelere faturalandırılacaktır.
Ayda tüm vergiler dahil 10,91 TL karşılığında haftanın iki günü tüm Turkcellilerle bedava konuşan abonelerimizin, bu kampanyaya katılmaları durumunda, kullanmakta olduğu "İki gün bedava" kampanyası ilk fatura kesim tarihinde iptal olacak ve yeni katıldıkları bu kampanya dahilindeki bedava konuşma ve mesajlaşma avantajı ilk fatura kesim tarihinde başlayacaktır. Bu durumda abonenin "Haftada İki Gün Bedava" kampanyasında ücretsiz konuşacağı günler, daha önce kullandığı ücretli kampanyada seçilen günleri ile aynı olarak devam edecektir. Abonenin "Haftada iki gün Bedava" kampanyası, abonenin katılım SMS'inden 90 gün sonra sona erecektir.
Kurumsal faturalı hatlar bu kampanyadan faydalanamaz.
Kampanya Dakikaları ve SMS'leri
Kampanya kapsamında, abonelerimize kampanyaya katılım tarihlerinden itibaren 90 gün boyunca her hafta 2 gün, yurtiçi tüm Turkcell'lilerle kullanılmak üzere, 64 saat bedava konuşma ve 1.000 SMS hediye edilecektir.
Şanslı günler biri hafta içi biri hafta sonu olmak üzere rastgele verilmektedir, değiştirilemez.
Kampanyadan yararlanma süresinin bitiminde, kampanyanın sona erdiği bilgisi SMS ile bildirilecektir.
Kullanım Hakları
Devir ve numara değişikliğinde dakikalarınızı kullanmaya devam edersiniz. İptal durumunda bedava dakikalarınız ve SMSleriniz iptal olur.
Önceliklendirme
Alo Paketinden aldığınız dakikalar varsa şanslı günlerinizde konuştuğunuz bedava dakikalarınız paket dakikalarınızdan düşmeyecektir. İlk önce bedava gününüzün hakkını kullanırsınız.
gençTarife tarifesinden gelen bedavalarınız varsaşanslı günlerinizde kullanacağınız bedava dakikalar daha öncelikli olarak kullanılır.
Turkcell Gold ve Turkcell Platinum müşterilerin haftasonu bedava konuşmaları ile çakışan günlerde önceliklendirme Turkcell Gold ve Turkcell Platinum abonelerin haftasonu bedava konuşma haklarında olacak.
Sorgulama:
Faturanızın detayında bedava konuşmalarınızın yanında "Haftada iki gün Kampanyası" olarak açıklama yer alacaktır.
Bedava dakikalarınız güncel fatura sorgulamasında yer alacaktır.
Turkcell tarife ve kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Bu şanslı günler neye göre belirleniyor?
Şanslı günler, biri hafta içi, biri hafta sonu olmak üzere iki gündür. Bu günler rastgele olarak sistem üzerinden müşterilerimize verilmektedir.
Her hafta katılmak zorunda mıyım? Her hafta veya her ay şanslı günlerim değişecek mi?
Kampanyaya bir kez katılmanız yeterli. Şanslı günleriniz değişmeyecektir. Her hafta aynı günlerde bedava konuşacaksınız.
O ay kullanmadığım dakikalar bir sonraki aya devredecek mi?
Hayır kullanmadığınız dakikalar devretmeyecektir.
Ücretsiz 2 gün kampanyasından aylık 9 TL'ye faydalanıyorum; haftada 2 gün kampanyasından faydalanabilir miyim?
Evet, BEDAVA yazıp 7098'e mesaj atan ilk 100 şanslı Turkcell müşterisinden biriyseniz faydalanabilirsiniz. Bu durumda Haftada 2 Gün kampanyasına geçişiniz fatura kesim tarihinizde gerçekleşecektir; ücretsiz konuştuğunuz ve mesajlaştığınız şanslı günleriniz aynı kalacaktır.
Abonenin "haftada iki gün" kampanyası, abonenin katılım SMS'inden 90 gün sonra sona erecektir.
piri.reis
07-11-2008, 17:39
teşekkürler.
gece 12 de sms yollamak için sabırsızlanıyorum
ICDeddPeople
07-11-2008, 18:45
ben pek emin olamadım bu işe.. neden turkcell in kampanyalar kısmında yok? ya da ben göremiyorum.. ayrıca hangi iki gün olacak bu indirim? bir de bütün gün gibi söyleniyor ama 2 gün toplamda zaten 48 saat edecek, ayda 64 saat nasıl hesaplanmış bilemedim.. açıkçası güven vermedi bana bu haber.. :(
basri verdiyse haberi dogrudur.Benimki kontorlü işe yaramıyor bizim için
ICDeddPeople
07-11-2008, 20:00
ben basri arkadaşımıza karşı olarak söylememiştim onları, sadece kaynaklar turkcell dışında hep başka siteler olduğu için ve kampanyanın süre-zaman kısımları açıkladığım gibi biraz uyumsuz olduğundan şüphelendim..
pencere77
07-11-2008, 22:26
faturalı hattım var
badtempered
07-11-2008, 22:43
ben basri arkadaşımıza karşı olarak söylememiştim onları, sadece kaynaklar turkcell dışında hep başka siteler olduğu için ve kampanyanın süre-zaman kısımları açıkladığım gibi biraz uyumsuz olduğundan şüphelendim..
haklısınız çelişiyor fakat
akşam da yazıyor baksanıza
gece 12de msj atmayı unutmayın... güzel kampanya..
piri.reis
07-11-2008, 23:59
gece 12de msj atmayı unutmayın... güzel kampanya..
12yi sabırsızlıkla bekliyorum
ilk mesaj atan ben olmak istiyorum.
sadece kampanyalarda kullanmak amacı ile geçen ay almış olduğum faturalı hattıma gün yüzü doğdu sonunda.
teşekkür ederiz.
basrimutaf=güven.
kaynak sağlam olmasa zaten yazmaz buraya merak etmeyin.
yakın zamanda turkcell internet sitesinde açıklanır.
ICDeddPeople
08-11-2008, 01:26
oldu.. :wave: teşekkür ederim ayrıca baştaki güvensizliğim için de özür dilerim ama zaten belirtmiştim, size karşı değildi sözlerim.. :praying:
cevap geldi; pazar ve salı günleri bedava konuşacaksınız diye.. herhalde bu 28 aralığa kadar her hafta olacak di mi? mesajda tarih ve saat belirtilmemiş..
piri.reis
08-11-2008, 01:29
Bu kampanyadan bireysel faturalı hat kullananlar faydalanabilir.
Bedava iki gün, biri hafta içi biri haftasonu olmak üzere, rastgele olarak müşterilere atanmaktadır. Bu günler değiştirilemez. Pazartesi günü, verilen bedava günler arasında yoktur.
Müşterilerimize verilen iki günde toplam bedava konuşma süresi 1 ayda (4 hafta olarak tanımlanacaktır) 64 saattir.
Kampanya 8 Kasım'dan, 28 Aralık 2008 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
Kampanyadan faydalanmak için 1 kez kısa mesaj atarak katılmanız yeterlidir.
Bedava konuşmaya, “kampanyaniz başladı” mesajını aldıktan sonra başlarsınız. Bu mesaj, kampanyaya katılım mesajınızı attıktan sonra aynı gün içinde gelecektir.
Bedava konuştuğunuz şanslı günleri unuttuysanız, BEDAVA GUN yazıp 8040'a gönderip öğrenebilirsiniz.
Bedava konuşmalar Turkcell numaraları ile yapılan yurtiçi görüşmeleri kapsar. Bedava dakikalarınız bittikten sonra yine kendi tarifeniz ile konuşmaya devam edersiniz.
Kampanyadan kayıt olan ilk 1 milyon bireysel faturalı abone faydalanacaktır.
Kampanyadan tüm tarifedeki aboneler faydalanabilir.
Kayıt olmak için gönderilen kısa mesaj ücretsizdir.
Aylık dakika paketi olup kampanyadan yararlanan abonelerimiz, şanslı günlerinde paket dakikalarından değil, bedava haklarından harcama yaparlar.
Turkcell kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Bu kampanyadan bireysel faturalı hat kullananlar faydalanabilir.
Bedava iki gün, biri hafta içi biri haftasonu olmak üzere, rastgele olarak müşterilere atanmaktadır. Bu günler değiştirilemez. Pazartesi günü, verilen bedava günler arasında yoktur.
Müşterilerimize verilen iki günde toplam bedava konuşma süresi 1 ayda (4 hafta olarak tanımlanacaktır) 64 saattir.
Kampanya 8 Kasım'dan, 28 Aralık 2008 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
Kampanyadan faydalanmak için 1 kez kısa mesaj atarak katılmanız yeterlidir.
Bedava konuşmaya, “kampanyaniz başladı” mesajını aldıktan sonra başlarsınız. Bu mesaj, kampanyaya katılım mesajınızı attıktan sonra aynı gün içinde gelecektir.
Bedava konuştuğunuz şanslı günleri unuttuysanız, BEDAVA GUN yazıp 8040'a gönderip öğrenebilirsiniz.
Bedava konuşmalar Turkcell numaraları ile yapılan yurtiçi görüşmeleri kapsar. Bedava dakikalarınız bittikten sonra yine kendi tarifeniz ile konuşmaya devam edersiniz.
Kampanyadan kayıt olan ilk 1 milyon bireysel faturalı abone faydalanacaktır.
Kampanyadan tüm tarifedeki aboneler faydalanabilir.
Kayıt olmak için gönderilen kısa mesaj ücretsizdir.
Aylık dakika paketi olup kampanyadan yararlanan abonelerimiz, şanslı günlerinde paket dakikalarından değil, bedava haklarından harcama yaparlar.
Turkcell kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
12yi sabırsızlıkla bekliyorum
ilk mesaj atan ben olmak istiyorum.
sadece kampanyalarda kullanmak amacı ile geçen ay almış olduğum faturalı hattıma gün yüzü doğdu sonunda.
teşekkür ederiz.
basrimutaf=güven.
kaynak sağlam olmasa zaten yazmaz buraya merak etmeyin.
yakın zamanda turkcell internet sitesinde açıklanır.
teşekkürler düşüncelerin için piri.reis
ayrıntıyı senden aldım.:45:
piri.reis
08-11-2008, 07:09
teşekkürler düşüncelerin için piri.reis
ayrıntıyı senden aldım.:45:
rica ederim.
tam 00.00 da mesajımı gönderdim.
00:01 geçe 43.saniyede cevap geldi.
çarşamba ve pazar günleri kullanabileceğim ücretsiz dakikalar hattıma tanımlandı.
nice güzel turkcell kampanyalarında burada buluşmak dileğiyle...
rica ederim.
tam 00.00 da mesajımı gönderdim.
00:01 geçe 43.saniyede cevap geldi.
çarşamba ve pazar günleri kullanabileceğim ücretsiz dakikalar hattıma tanımlandı.
nice güzel turkcell kampanyalarında burada buluşmak dileğiyle...
bende aynı :)
tamm 00:00 da daha önceden hazırladığım msjı gönderdin. 2 dk kadar sonra cevap geldi. salı- pazar gunleri ücretsiz kazandım... :clap2::
komandogokhan
08-11-2008, 15:51
ya bi kampanya yapıolar o da sınırlamalı sunu konturlu hatlar ıcınde yapsanıza
ya bi kampanya yapıolar o da sınırlamalı sunu konturlu hatlar ıcınde yapsanıza
zamanında kontorlulere yaptılar.
şimdi 9 kasım arefesi faturalılara kıyak..
evet sınırlamalı bak mesala konturlu hatlara bişey yok yine
Paylaşım ve bilgi için çok teşekkürler,henüz 1 milyon dolmamış acele edin dostlar.
Dijitalci
10-11-2008, 02:18
Benim HAKKIM bugün saat 5ten sonra başladı.
100 kişiye haber vermişimdir bu kampanyayı.
hepsinden bi teşekkür almak yetiyor :)
piri.reis
12-11-2008, 03:53
teşekkürler. çarşamba - pazar.
benim günlerim başladı
teşekkürler. çarşamba - pazar.
benim günlerim başladı
Pazar ve salıda benim...
piri.reis
12-11-2008, 04:00
Pazar ve salıda benim...
hazır çarşamba başlamışken ve tonlakazan hatlarımın bakiyeleri sabah saat 05te güncelleneceği için şimdi tonlakazan harlarımı bi arayayım.sabah 8 den sonra tekrar arar bakiyelerime biraz daha kontör eklemiş olurum.
hazır çarşamba başlamışken ve tonlakazan hatlarımın bakiyeleri sabah saat 05te güncelleneceği için şimdi tonlakazan harlarımı bi arayayım.sabah 8 den sonra tekrar arar bakiyelerime biraz daha kontör eklemiş olurum.
iyi yerden yakalamışsın hocam.
Tonlakazanda'da reklam diye birşey kalmadı.
en son 2 adet vardı... umarım tamamen çökmez..
piri.reis
12-11-2008, 04:09
iyi yerden yakalamışsın hocam.
Tonlakazanda'da reklam diye birşey kalmadı.
en son 2 adet vardı... umarım tamamen çökmez..
bi tane de penti eklenmiş dün. ama dinlemeye vaktim olmadı. elinde binlerce hat ile katılım yapan parça kontörcüler bitirecek bu servisi.
bi tane de penti eklenmiş dün. ama dinlemeye vaktim olmadı. elinde binlerce hat ile katılım yapan parça kontörcüler bitirecek bu servisi.
istanbul-gaziosmanpaşada bu işten fena halde para kazanan parca kontorcu ler var. biz nasıl kovalıyorsak onlarda bu işi çözmüşler...
samimi olduğım telefoncu arkadaşlarım bile bu işten para kazanıyorlar...
İLK BİLEN SİZ OLUN
2 Ocak - 1 Mart tarihleri arasında bireysel faturalı müşterilerimiz için İki Gün Bedava Sürpriz Kampanyası tekrar çıktı!
Kampanyadan, 2 milyon müşterimiz BEDAVA yazıp 8040’a SMS göndererek ve 12 ay Turkcell’de kalma sözü vererek yararlanabilecektir.
İlk 2 gün Bedava Sürpriz Kampanyası’ndan yararlanan müşteriler, bu kampanyaya tekrar SMS göndererek katılabileceklerdir.
Müşterilerimizin, 12 ay içinde Turkcell hattını iptal ettiği durumda ilk faturalarına KDV ve ÖİV dahil 40 YTL yansıtılacaktır.
Şanslı günlerinde müşterilerimiz tekrar bilgilendirmeye gerek olmadan tüm gün bedava konuşurlar.
Kampanya 01.03.2009’a kadar geçerlidir. İki günlük bedava konuşma süresi, aylık (28 gün) toplam 64 saattir.
piri.reis
01-01-2009, 21:13
teşekkürler.
mutlaka kayıt olacağım.
gece 12den sonra yine telefonlar elimizde olacak :)
00:00 itibari ile olay gerçekleşmiştir.
iki hattımlada yaptım.
biri pazar-salı
diğeri perşembe salı bedavaaaaaa Only the registered members can see the link
biz bazen gercektende turkcellden hızlı oluyoruz bu konularda...
1.Mesaj
"Sanslı günleriniz Perşembe ve Pazar.Her hafta iki gün bedava konuşmak için 2009 boyunca Turkcelli olmaniz yeterli! Kayit için bir sonraki mesajı onaylayın." bu ilk mesajdı.
2. Mesaj:
"Şanslı günlerinizde bedava konuşmak için bu mesaji hemen EVET yazıp cevaplayarak 2009da da Turkcelli olma sözü verin.Bu süre içinde hattınız kapanırsa ücreti 40TLdir.Bedava konuşmaya başlamak için onayinizdan sonra size göndereceğimiz SMSi bekleyiniz."
3. Mesaj
Onayınızı aldık.Kampanya başladığında size kısa mesajla bilgi verilecektir. Şanslı günlerinizde bedava konuşmaya başlamak için bu mesajı bekleyiniz.
4. Mesaj
Kampanyanız başladı: 1 Marta kadar Perşembe ve Pazar günleriOnly the registered members can see the link Tüm Turkcellilerle ayda yurt içi 64 saat bedava konuşacaksınız.Turkcellin ke yfini çıkarın.
seyfi505050
02-01-2009, 10:16
Basri Kareş size teşekkür ederim hemen üye oldum
Basri Kareş size teşekkür ederim hemen üye oldum
rica ederim.
bu tarz kampanyalardan faydalanmak lazım.. :loco:
Dijitalci
02-01-2009, 18:28
Teşekkürler.
n_keklik
02-01-2009, 18:57
teşekkürler dostum
Turkcellden Haftada 2 Gün Bedava - YENİDENNNNN
BasriMutaf kardeş yeniden başlayan bu kampanya 1.mesajındaki açıklamayı mı içeriyor,daha ayrıntıyı turkcell.com.tr de göremedim.
Mesajın aynen devam ediyorsa güncellersen iyi olur çünkü tarih 2008'i gösteriyor.
Çok özür güncellenmiş dikkatimden kaçmış hızınıza yetişilmiyor,bilgi için teşekkürler.
BasriMutaf kardeşim.
hallederiz
05-06-2009, 01:10
ben tam 12;00 yollamama rağmen geç kaldım
hallederiz
06-06-2009, 09:10
bu sefer yakaladım günlerim cumartesi ve pazartesi ayrıca bedava mesajımda olduğunu yazıyor 1000 adet
süleyman09
06-06-2009, 12:51
kaçagöderiyoruz sms numarasınedir
hallederiz
06-06-2009, 19:57
kaçagöderiyoruz sms numarasınedir
1, mesajda hepsi yazıyor
mertcan25
07-06-2009, 00:32
eline sağlık tşk ler
bu fırsatı kaçırmayın arkadaşlar...
Kampanya aktif...
Kampanya aktif derken ....
Bu iş hala devam ediyormu acaba yada yeniden başlar mı ?
Kampanya aktif derken ....
Bu iş hala devam ediyormu acaba yada yeniden başlar mı ?
aynen bu iş devam ediyo :)
aynen bu iş devam ediyo :)
:present:Teşekkürler BasriMutaf kardeşim geçen gece 00.00'a tekrar denedim ve ikinci 3 ay olarak salı,cumartesi olarak tekrar tanımlandı.
Extradan Turkcellilerle 1000 sms de bedavası var daha ne olsun.
İletişimde bedava dönemi devam ediyor.
BasriMutaf'ı izlemeye devam edin kazanırsınız.:common001:
:present:Teşekkürler BasriMutaf kardeşim geçen gece 00.00'a tekrar denedim ve ikinci 3 ay olarak salı,cumartesi olarak tekrar tanımlandı.
Extradan Turkcellilerle 1000 sms de bedavası var daha ne olsun.
İletişimde bedava dönemi devam ediyor.
BasriMutaf'ı izlemeye devam edin kazanırsınız.:common001:
Hayırlı olsun. Güle Güle kullan bedavalarını... :smiles24:
serdogan
18-11-2009, 17:41
Som turlara uğraşıyorum. Ay sonuna kadar iki tane daha almam lazım. Sayende telefona para vermiyoruz. Ama artık çok kişi öğrendi bir defada almak zorlaştı, bazen bir telefonla bir hafta uğraşıyorum ama değiyor doğrusu. Barsimutaf kardeş senbu işi iyi takip ediyorsun bu kampanya bildiğim kadarıyla 30 kasımda bitiyor, yeni kampanya haberlerini bekliyoruz. Allah senden razı olsun.....
Som turlara uğraşıyorum. Ay sonuna kadar iki tane daha almam lazım. Sayende telefona para vermiyoruz. Ama artık çok kişi öğrendi bir defada almak zorlaştı, bazen bir telefonla bir hafta uğraşıyorum ama değiyor doğrusu. Barsimutaf kardeş senbu işi iyi takip ediyorsun bu kampanya bildiğim kadarıyla 30 kasımda bitiyor, yeni kampanya haberlerini bekliyoruz. Allah senden razı olsun.....
ilk zamanlar kolaydı tabi ama talep artınca çok kişi başvuruyor Turkcellde buna bi ayar çekti hemen.
Forumu takip eden herkese bu fırsatları kazandırmaya çalışıyoruz.
Umarım işinize yarar.
basri GS lı kardeşim ben Turkcel 150 kontörlü 5 dk 2 kontör kampanyasındayım. Şuan yani bı gece 23.58 de o mesajı anılan no ya göndersem olur mu acaba...
ömer yazıcı
18-11-2009, 20:15
ben hala 2 gün bedavayı hala kullanıyorum fakat anlamış değilim fatura 82 küsür gelmiş diğer bedava günler dışında pek fala kimseyle görüşmem anlayamadım gitti bu nasıl bedava...
ben hala 2 gün bedavayı hala kullanıyorum fakat anlamış değilim fatura 82 küsür gelmiş diğer bedava günler dışında pek fala kimseyle görüşmem anlayamadım gitti bu nasıl bedava...
faturanıza bir bakın ayrıntılara.
belkide turkcell numarası sandığınız bir numara hattını başka bir operatöre taşınmış olabilir.
basri GS lı kardeşim ben Turkcel 150 kontörlü 5 dk 2 kontör kampanyasındayım. Şuan yani bı gece 23.58 de o mesajı anılan no ya göndersem olur mu acaba...
sadece faturalı hatlar katılabilir.
kontorluler faydalanamaz..
bertancakir
19-11-2009, 00:37
sayın basrimutaf Turkcellden Cayma Bedelli Kontratlar- 1SENE BEDAVA KONUŞUN a üye olanlar yararlanabilirmi
sayın basrimutaf Turkcellden Cayma Bedelli Kontratlar- 1SENE BEDAVA KONUŞUN a üye olanlar yararlanabilirmi
evet. her ikisindende iki hat ile yararlanıyorum şuan.
100 kişiye haber vermişimdir bu kampanyayı.
hepsinden bi teşekkür almak yetiyor :)
teşekkürler basri abi sen yeterki teşekkür iste senimi kıracam
serdogan
19-11-2009, 14:44
Evet akşam bir tane daha aldım. Tebrikler mesajı tam yirmi dakika sonra geldi. Son bir tane daha var. Onuda ay sonuna kadar alırım herhalde. yeni haberlerini bekliyoruz.
bertancakir
22-11-2009, 20:13
sayın basrimutaf Turkcellden Cayma Bedelli Kontratlar- 1SENE BEDAVA KONUŞUN a üye olanlardanım iki gün bedava kampanyasınada katıldım şimdi buna katılmadan önce üç ayda fatura geliyodu şimdi iki gün bedava kampanyası için ayrı ücret gelirmi yoksa yine üç ayda birmi gelir eskisi gibi. işin ilginç yanı Turcell müşteri temsilcisini aradım onların bu kampanyadan haberi yok 31 agustosda bitmiş 7098 e atılan kampanya için şimdi devam eden 8040 a atılan kampanya ve ayda 11 tl miş haftada iki gün bedava bilgilendirirseniz sevinirim saygılar
haberci77
22-11-2009, 21:07
teşekkürler.
Arkadaşlar bu 2GUN bedava kampanyası hala devam ediyor.
3.defa yeniledim haftada 2gün bedava Turkcellilerle +1000 SMS bedavasıda var.
Yalnız aylık hala gelmiş kendiniz iptal ettirmezseniz her ay yenileneceğini bildiren mesajla cevap geldi.
Basrimutaf haber etmişti bu kampanyayıda supersatforuma,Basrimutaf'a tekrar teşekkürler.
Faturalar Basrimutaf'ınki kadar az olmasa da 3 ayda bir fatura ödüyorum.
Bu kampanya için Turkcelle de teşekkürler.
Turkcell faturalı bireysel kullanıcılar 23.59.45 gibi mesaj atarlarsa yakalabilirler.
Herkese iyi şanslar...
Arkadaşlar bu 2GUN bedava kampanyası hala devam ediyor.
3.defa yeniledim haftada 2gün bedava Turkcellilerle +1000 SMS bedavasıda var.
Yalnız aylık hala gelmiş kendiniz iptal ettirmezseniz her ay yenileneceğini bildiren mesajla cevap geldi.
Basrimutaf haber etmişti bu kampanyayıda supersatforuma,Basrimutaf'a tekrar teşekkürler.
Faturalar Basrimutaf'ınki kadar az olmasa da 3 ayda bir fatura ödüyorum.
Bu kampanya için Turkcelle de teşekkürler.
Turkcell faturalı bireysel kullanıcılar 23.59.45 gibi mesaj atarlarsa yakalabilirler.
Herkese iyi şanslar...
rica ederim.
kampanya devam ediyor..
kampanya halen devam etmektedir arkadaşlar.
salı günü biten iki ayrı hattımı bu gece tekrar kampanyaya kaydettim.
1.hat salı cumartesi
2.hat perşembe cumartesi
Daha önce yararlanmış olduğunuz ücretsiz haftada 2 gün bedava kampanyası sona ermiştir diye mesaj geldi.
Artık kampanya bitti galiba 3 ay da bir mesajla yakalayıp yeniliyorduk.
Halbuki daha 10 gün önce yenilemiştim 3 aylık süre dolmadan böyle mesaj atmışlar.
Tüh yazık oldu.
baretta29
29-06-2010, 19:24
Bunlar hep kazık vatandaşa ben bu kampanyayı daha önce kullandım bu paketlere üye oldugunuz zaman zaten sizden bunun fazlasını alıyorlar paket ücreti adı altında ama bize caczip gibi gözüküyor ama gerçek öyle degil, boşuna üzülmene gerek yok sistem hep aynı cazip paketler ama sonuç hüsran her zaman hüsran tüketici adına........
digital_52
29-06-2010, 20:59
başlik 2008 yanı konu eski konu
Kampanya hala devam ediyormuş digital_52 ustam
kampanya bu ay sonuna kadar gecerlidir.
fırsatı kaçırmayın..