Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dsmart

kara 28
10-01-2009, 00:00
sevgili forum dosları aranıza yeni katıldım ve bu forum çokgüzel benim merak ettiyim bir konu var bu konuda yardım edebilecek arkadaşlardan rica tabi mümkünse bu dsmart cihzları normal makinaya çevire bilirmiyiz acaba yani djitürk makinalarını normal makinaya çevirip kullanılıyor aynı işlemi dsmart makinadada olurmu bilgisi olan varsa bu kanuya bir el atın şimdiden evallah:clap2::

pencere77
10-01-2009, 00:30
sevgili forum dosları aranıza yeni katıldım ve bu forum çokgüzel benim merak ettiyim bir konu var bu konuda yardım edebilecek arkadaşlardan rica tabi mümkünse bu dsmart cihzları normal makinaya çevire bilirmiyiz acaba yani djitürk makinalarını normal makinaya çevirip kullanılıyor aynı işlemi dsmart makinadada olurmu bilgisi olan varsa bu kanuya bir el atın şimdiden evallah:clap2::

d smart kartı olmadan diğer kanalları ulsusal kanalları normal uydu cihazı gibi izleyebilirsiniz.(tnt kanald atv show vs... kanallar izlenmektedir d smart kartı olmadan

kucer06
10-01-2009, 01:09
Zaten D smart'ta açık kanal kalmadı yeni cihazlarda d smarta özgü kanalların hepsi paralı eski cihazlarda sadece belgeseller açık,şimdi piyasada eski cihazlar karaborsa ve pahalı yeni çıkan hiç bir şeyi açmayan cihazlar ucuz.

pencere77
10-01-2009, 01:19
Zaten D smart'ta açık kanal kalmadı yeni cihazlarda d smarta özgü kanalların hepsi paralı eski cihazlarda sadece belgeseller açık,şimdi piyasada eski cihazlar karaborsa ve pahalı yeni çıkan hiç bir şeyi açmayan cihazlar ucuz.

bende MovieSmart Movies 24- Comedy Smart D YeşilÇam D Max
Pembe Smart Discovery Animal Planet Discovery World Discovery Science Discovery Travel&LivingDa Vinci Learning Futbol Smart D Spor Eurosport gibi belli başlı kanallar açık(ulusal ve yerel kanalları saymama gerek yok sanırım)
belki bu chazı satabilirim.fiyatta anlaşabilirsem.:)

değer kazanacak eski cihazlar diye düşünüyorum....

kara 28
10-01-2009, 23:34
cevap veren hekese teşekkür ben istediyim dsart cihzını yazılımla yada falaş yükliyrerk başka bir cihaza çevire bilirmiyiz

kucer06
11-01-2009, 00:20
D smart başka cihaza dönmez içi humax'tır zaten.