Orijinalini görmek için tıklayınız : muayene ücretleri
nazımyolcu
10-01-2009, 17:43
çalışanlardan ssk lılardan eczanede alınan özel hastane muayene ücretleri kalktı.
pencere77
10-01-2009, 18:13
çalışanlardan ssk lılardan eczanede alınan özel hastane muayene ücretleri kalktı.
konuyla ilgili kaynak veya link verirsen daha iyi olur....
nazımyolcu
10-01-2009, 18:21
eczacı kalfasıyım bir saat önce bilgisayara özel hastane reçetesi girdim 10tl lik muayene ücreti çıkarmadı.
kalkma olayı yok sgk çalışanırım sistemde bir hata yok daha sonra geçer
kardeş aynı şey bagkur içinde geçerlimi?
nazımyolcu
10-01-2009, 19:16
ssk bağkur ayırımı yok hepsi sgk altında birleşti.hepsi için geçerli olur ben bugün birebir ssk lı bir hastanın reçetesini giriş yaptım muayene ücreti göstermedi dün muayene ücreti çıarrmıştı.
ben iki gün önce ödedim hatta birikmiş 30 tl ödedim deli olmuştum
TOPRAK67
10-01-2009, 23:25
ben iki gün önce ödedim hatta birikmiş 30 tl ödedim deli olmuştum
aynen 3ay önce olduğum muayenin ücretni bir hafta önce ödedim
süleyman09
13-01-2009, 22:47
hayırlıolsun yapacak birşey yok
evet bu gün 10 TL aldılar nasıl oluyor bu anlamadım ya
iktidar sağlıkta atılım yaptı. Bakalım daha ne atılımlar görücez.
sercan29can
13-09-2010, 12:03
Allah bizden alınan 1 kuruş haram ve haksız paranın hesabını tek tek burunlarından fitil fitil getirsin.Ben SSK lıyım.benim maaslımdan her ay kesinti oluyorneymiş birde muayene ücreti verecekmişiz allah belanızı versin.her eczaneyte gidişimizde 30 30 alıyorlar.
zehnisağcan
13-09-2010, 12:43
Ooo daha yeni gitmişsiniz hastaneye öncelikle geçmiş olsun
3 lira dokdorun yazdiği ilaç 13 . 00 tl muayene üçreti ne olacakdi ya daha bu millete neki az bile
gacvokem
13-09-2010, 13:26
hastaneye muayene oldunmu otomatıkman , katılım payı hesabına işleniyor
ilaç aldınmı birde ilaç parası en az 25 kağıt , daha yenimi öğrendiniz bunu , 2 aydır uygulama böyle, tıkır tıkır ödeyeceksizniz başka sansınız yok
kellebekir
13-09-2010, 13:44
Allah bizden alınan 1 kuruş haram ve haksız paranın hesabını tek tek burunlarından fitil fitil getirsin.Ben SSK lıyım.benim maaslımdan her ay kesinti oluyorneymiş birde muayene ücreti verecekmişiz allah belanızı versin.her eczaneyte gidişimizde 30 30 alıyorlar.
bazı konularda hepimizin şikayeti olabilir ama bu hakaret derecesinde de olmamalı,lütfen biraz daha dikkatli olalım
bazı konularda hepimizin şikayeti olabilir ama bu hakaret derecesinde de olmamalı,lütfen biraz daha dikkatli olalım
Aslında allah belanızı versinden sonrasında bişey yok adam haklı
veyselbakan
13-09-2010, 14:16
mesaJda herhangi bir sorun yok olduğunda zaten gereken müdahale yapılır!
ben devlet memuruyum. maaşımdan her ay 177 tl genel sağlık sigortası primi kesiliyor..! bu da yetmiyor olsa gerek,her muayene olmaya gittiğimde devlet 8 tl de muayene ücreti alıyor..! kimileri devleti,devlet de bizim gibileri gagalıyor..! en çok zoruma giden de alınan haraçların uydurma isimlerle kamufle edilmesi..! sağlıkta "katılım payı",elektrikte "güç bedeli,dağıtım ücreti",su faturasında "çevre temizlik vergisi",mobil telefonda "özel iletişim vergisi" ....gibi.
seyitcan
23-09-2010, 21:55
döner sermaye adı altında ne zorluklarla kazandığımız paralarımızı çatır çatır yiyorlar helal etmiyorum
asilhan_35
24-09-2010, 01:40
bendende bugün aldılar muayne parası eczaneden nasıl rahatlıkbu anlamdım sözde vatandaş rahatlayacak diyorlar hadi canım ordan
aliharbiye
24-09-2010, 09:33
arkadaşlar şimdi bu gerçekmi artık eczanelere muayene ücreti ödemiyormuyuz eğer doğruysa çok sevindim valla umarım kaldırmışlardır bu genelgeyi kimi çalışır didinir kimide çalışanın emeğini yer kursaklarında kalır inşalllah.
yokya ne kesmesi ben emekliyim şimdi baktım toplam 74 tl kesmişler 1.25 ilaç parası 15tl muayene parası nasıl düzen anlamdım gitti ben inanmıyorum eczacı arkadaşa bir dahaki seferde toptan alırlar diye düşünüyorum öyle bir şey olsa türkiyedeki bütün gazeteler yazardı