Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Müdahale Etmelimi?

Admin
11-01-2009, 15:41
Arkadaşlar malum son zamanları cok siyasi agırlıklı konular acılıyor ve siyasi konular yasak desekte eleştiriler alıyoruz görevli arkadaşlarımız mudale edincede taraf tutuyor vs deniliyor.

Biz artık 2-3 gundur forum yapısında biraz degişiklige gittik artık fazla karışmıyoruz bu siyasi acılan konulara ve herkesin tartışmasına

Özellikle 2 konuya mudale etmedik Only the registered members can see the link

buda ikincisi Only the registered members can see the link

Sizlerin fikirlerine göre sizde bizden bir aile oldunuz düşüncelerinize ve fikirlerinize ihityacımız var.

Siz göre Forumumuzda Açılan Siyasi Agırlıklı Konulara Forum Görevlileri Mudale Etmelimi?

Anketimiz 7 gun surecektir.

erdal05
11-01-2009, 15:47
hakeret içerikli görüşler dışında herkes istegiği gibi düşünebilir ve müdahale edilmemelii...
en uç düşünse bilee....
karışılmamalı ve farklılıklardan korkulmamalı........
konuşmaktır aslolan ve tartışmaktır......
tornadan çıkmadı herkes...insanın olduğu yerde farklılıklar olacaktır ve farklılığımız aslında zenginliğimizdirr.......

kanaryam1950
11-01-2009, 15:50
bence edilmemeli

Admin
11-01-2009, 15:55
Anketten cıkan sonuca gire edip etmeyecegimize karar verecez:)

ESES-58
11-01-2009, 16:00
bence görevliler esnek olmalı müsade etmeli ama iş eleştiri ve sempati sınırlarını aşarda fanatizme ve hakarete inerse konuyu değil kişiyi cezalandırmalıdır süreli veya süresiz. ben etmemeli dedim çünkü siyaset ülkenin yaşam tarzı olmuş,insanlar görüş alış verişi yapabilmeli saygı dahilinde

wtwt99
11-01-2009, 16:12
herkez aynı dusuncede olmaz bence konuya degıl gerekırse kişilere mudalle olsun

badtempered
11-01-2009, 16:15
herkez aynı dusuncede olmaz bence konuya degıl gerekırse kişilere mudalle olsun

bu da dogru olmuyor.

Üyeler tarafından kişiye müdahale eden taraflı olarak yorumlanıyor.

Cevabverilecek
11-01-2009, 16:34
bence müdahale edilmemeli sadece argo ve hakaret içeren yorumlar ve konular olduğu zaman müdahale edilmeli.ayrıca eğer müdahale etmeme kararı çıkarsa eğer forum yönetimi müdahale etmeme kararı alırsa siyasi konu açmaktan banlanmış olan arkadaşların durumu ne olacak.

ESES-58
11-01-2009, 16:35
bu da dogru olmuyor.

Üyeler tarafından kişiye müdahale eden taraflı olarak yorumlanıyor.

bence yorumlanmaz,kişiye karşılıklı veya konuyu iştigal edenlere açık hakaret vede illegal olayları,örgütleri öven savunan kişiler banlanmalıdır.mesela benim görüşüme hakaret varsa veya diyelimki başbakana hakaret vaesa illegal propaganda yapılıyorsa anında banlanmalıdır.eleştiri ayrı hakaret ayrı.

gokbel
11-01-2009, 17:20
Her mesele yerinden takip edilirse daha güzel olur kanaatindeyim.Sinemaya film izlemek için,stadyuma spor izlemek için,caamiye ibadet için gidilir:Bizlerde bu foruma uydu ile alakalı bilgiler edinmek için giriş yapıyoruz.Siyaset farklı takım tutmak,yada farklı uydualıcı kullanmak değilki,kişiler muhakkak birbirlerine karşı kırıcı olacaklardır,buna birde idarecilerde katılırsa'ki katılacaklardır......Siyaset yapan forumları bazen takip ediyorum, sonuç birbirlerine karşı ağıza alınmayacak sözler söyleniyor.netice olarak bizim forumumuz,kardeşforum ile birlikte hakikaten çok ama çok seviyeli bir site,ben bu ciddiyetin bozulmasından çekiniyorum.sağlıcakla kalın

OLDSMAN
11-01-2009, 17:22
bence görevliler esnek olmalı müsade etmeli ama iş eleştiri ve sempati sınırlarını aşarda fanatizme ve hakarete inerse konuyu değil kişiyi cezalandırmalıdır süreli veya süresiz. ben etmemeli dedim çünkü siyaset ülkenin yaşam tarzı olmuş,insanlar görüş alış verişi yapabilmeli saygı dahilinde

:ranger: :45:

ŞRARSKOZ
11-01-2009, 17:39
bencede mudahale edilmemeli hakaret olmadıgı sürece saglıcakla

Hakan48
11-01-2009, 18:00
tabii ki herkesin düşüncesi farklıdır. herkes sempatizanı olduğu parti hakkında demokrasi çerçevesi içerisinde düşüncelerini açıklar, partisini savunabilir. hakaret etmeden insanları küçümsemeden tabiiki. mecliste bile millet vekilleri diğer parti vekillerine hakaret ettiğinde meclis başkanı müdehale ederken forumdaki yöneticilerde müdehale etmeli diye düşünüyorum.

aliharbiye
11-01-2009, 18:20
küfür ve hakaret olmasa zaten editlemeye gerek yok tabiiiki her forumda olduğu gibi bu konudada hakaret ve küfür olursa şahıs uyarılmadan banlanmalıdır ewet müdahale kesinlikle olmalı zaten seviyeli bir tartışmada ne edite nede bana gerek kalır saygılarımla aliharbiye

leyla
11-01-2009, 20:10
Her mesele yerinden takip edilirse daha güzel olur kanaatindeyim.Sinemaya film izlemek için,stadyuma spor izlemek için,caamiye ibadet için gidilir:Bizlerde bu foruma uydu ile alakalı bilgiler edinmek için giriş yapıyoruz.Siyaset farklı takım tutmak,yada farklı uydualıcı kullanmak değilki,kişiler muhakkak birbirlerine karşı kırıcı olacaklardır,buna birde idarecilerde katılırsa'ki katılacaklardır......Siyaset yapan forumları bazen takip ediyorum, sonuç birbirlerine karşı ağıza alınmayacak sözler söyleniyor.netice olarak bizim forumumuz,kardeşforum ile birlikte hakikaten çok ama çok seviyeli bir site,ben bu ciddiyetin bozulmasından çekiniyorum.sağlıcakla kalın

:45: :present:

masiva
11-01-2009, 20:16
Sınırsız özgürlük özgürlüğün kendisini ortadan kaldırır.Bu nedenle forumda tartışılan konular belirli kıstaslar konarak denetlenmelidir. Bu denetim gerçekleştirilirken,
1.Ülkenin bölünmez bütünlüğüne özen .Bu konu tartışılamaz.
2. Milli ve dini değerlere saygı (Millet ve din ayırımı yapılmaksızın)
3.İnsana saygı.Düşüncelerinden dolayı insan aşağılanmamalı,alay edilmemeli, şahsına küfür ve hakaret yapılmamalıdır.
4.Bu tür forumlar birbirimize tahammül katsayımızı artıracak, tartışma adabını öğrenerek özgürce düşünme, eleştirme ve tartışma yeteneğimizi geliştireceğimiz mekanlar olduğundan belirlenen kıstaslar dışında düşüncelere engel olunmamalıdır.
5.Hiçbir forum yöneticisi "böyle düşündüğün için seni banlıyacaktım,ama hadi neyse "diyerek üyeleri tehdit etmemelidir.
6.Bir aile sıcaklığında paylaşımlara devam edilmelidir.

erdal05
11-01-2009, 20:24
siyaset demek........illa a partisi,b partisi değil ki.......
bakış açılarımızdır.....hayatı nasıl algıladığımızdırr.....dünya görüşlerimizdir....bunu yok saymak kendimi inkardırr.....
medeni olmak çok mu zor yani..? gerekirse sert tartışmalar yapmak ama...hakaret etmemek,ağzımızı bozmamak.....
konu filistin.....konu ergenekon......konu başörtüsü.......konu ırak.....konu kürtler....vs...ne yani bunları görmemelimiyiz...?
şayet bunları konuşunca siyaset oluyorsa....buyursun olsun arkadaşımm....
hayat çelik çomak oynamakla geçmiyoo...göreceğiz ve konuşacağız tabi ki bunları....
bu sitemiz sadece uydu ile ilgili konuları konuşursa bence güdük kalır.....çevrçevesi ve vizyonu geniş olmalı site dediğin tıpkı süpersatforum gibi.....
her aradığımızı bulmalıyız ve konuşmasını öğrenmeliyizz...
insan tartışırken bile bir çok şeyi öğrenir.....bırakın zihnini açmayı...zihni kapalı olsa da....

tike®
11-01-2009, 20:33
5.Hiçbir forum yöneticisi "böyle düşündüğün için seni banlıyacaktım,ama hadi neyse "diyerek üyeleri tehdit etmemelidir.

Bizde kurallar ve uygulamalar bellidir .Hak eden banların hak etmeyen üyeliğine devam eder.Arası olmaz içiniz rahat olsun:)

Yanlız bazı durumlarda üyeyi hemen banlamak yerine özel mesaj atıp uyarırız(Tabi bu tehdit mesajı değil uyarıdır:) )

Kolay gelsin...

MUTAF
11-01-2009, 21:15
herkes istediği gibi hareket etsin yorum yapsın ve görevliler mudahele etmesin.
ama görevlilerde konu hakkında istediği yorumu yapsın.
Yeterki forum kuralları çiğnenmesin..

ayhankeskin
11-01-2009, 22:45
bence yorumlanmaz,kişiye karşılıklı veya konuyu iştigal edenlere açık hakaret vede illegal olayları,örgütleri öven savunan kişiler banlanmalıdır.mesela benim görüşüme hakaret varsa veya diyelimki başbakana hakaret vaesa illegal propaganda yapılıyorsa anında banlanmalıdır.eleştiri ayrı hakaret ayrı.

Sadece devlet büyüklerine değil, hiç bir kimseye yada kuruma küfür, hakaret vs. olmayacak şekilde seviyeli bir şekilde tartışma olduktan sonra müdahale olmamalıdır.

TOPRAK67
11-01-2009, 23:02
herkes fikir ve düşüncelerini anlatabilmeli tabi bunun da bir ölçüsü olmalı

ESES-58
11-01-2009, 23:54
Sadece devlet büyüklerine değil, hiç bir kimseye yada kuruma küfür, hakaret vs. olmayacak şekilde seviyeli bir şekilde tartışma olduktan sonra müdahale olmamalıdır.

bende aynı şeyi söyledim dikkatli okursan görüşlerimiz yazılanda birebir,sen sadece b.bakan kısmını almışsın

sarıkanarya_41
12-01-2009, 00:06
arkadaşlar oncelıkle hepınıze bol bol selamlar...serkan yılmaz'ın dedıgı gıbı anket acılmıs olup goruslerınızı takıp etmekteyız hepımız Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) un bır aıle ferdıyiz.dusuncelerınız bızım ıcın cok onemlı olup degerlıdır.
bu yeni yapılanma herkese şimdiden hayırlı olmasını ve bu aileyi boyle guzel paylaşımlarla bılıyorum ki her zaman oldugu gibi en tepede tutacagız.
-son zamanlardaki krız ve ulkeler arası savaşlar siyası gelışmeler ust uste gelmıştır.
bu forumda sevıyelı,ahlaklı,duzgun,arkadaslık,dostluk vercevesı ve aile yapısına uygun paylaşımlar her zaman için güzeldir.
sizler bizler için çok degerlisiniz,sonuçta burada birbirimizi utandırmadan beraberiz.
nice yıllara ve yıllar boyu beraber olmak dilegıyle.
Farkımız tarzımız Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) baş tacımız...

serhat15
12-01-2009, 00:19
Bence mudehale edilmeli çünkü bazı arkdaşlar olayı saygı dolu tartışma boyutundan çıkarıp karşı tarafa adeta hucum ediyor ve kalp kırıcı diyaloglar çıkyor neticede ..benim fikrimce bu tartışmalar forumuda zarar veriyor ...karar sizlerin...

conker
12-01-2009, 00:33
Müdahele belki yanlış bir ifade...
siyasi konuların açılmasına müsade edilmemeli.
süpersat forum bir uydu bilgisi paylaşım sitesi. siyasi bir arena değilki.
herkezin kişisel bir siyasi görüşü muhakkak vardır. ama tartışma yeri burası değil bence.
siyasi bir konu açılınca bazen okuyorum da aman allahım asanmı, kesenmi, bela okuyanmı, devleti kurtaranmı, ekonomi uzmanı kesilenmi...
bence kullandığımız cıhazlarla ilgili ve genel kültür üzerine paylaşım olsa daha yapıcı olur kanaatimce.
saygılar.

kanberoğlu
12-01-2009, 00:50
Bende arkadaşıma katılıyorum. saygılarımla.

beydemir
12-01-2009, 01:26
herkes istediği gibi hareket etsin yorum yapsın ve görevliler mudahele etmesin.
ama görevlilerde konu hakkında istediği yorumu yapsın.
Yeterki forum kuralları çiğnenmesin..
VE bazı görevli arkadaşlar mahalle kabadayısı edasıyla asarım, keserim, silerim vb.gibi kelimelerle foruma katılan arkadaşları siteden soğutmasın yoksa basri kardeşin dediği gibi forum kuralları çiğnenmemek şartıyla.

MUTAF
12-01-2009, 06:22
VE bazı görevli arkadaşlar mahalle kabadayısı edasıyla asarım, keserim, silerim vb.gibi kelimelerle foruma katılan arkadaşları siteden soğutmasın yoksa basri kardeşin dediği gibi forum kuralları çiğnenmemek şartıyla.

maksat aynen bu usta.. :45:

sevinelektroni
12-01-2009, 09:29
merhaba arkadaşlar formda her görüşten arkadaşlar olabilir ama herşeyi ve her düşünceye saygı duyulmalıdır bu açıdan dozaj aşılabilir buna dikkatttt?

veyselbakan
12-01-2009, 09:30
basri arkadaş duygularımıza tercüman olmuş zaten fazla uçlara kaçıp siyasi probaganda yapmadıktan sonra saygı sevgi ve ahlak kuralları içinde yapılacak siyasi görüşlere müdahale edilmesi zaten abesle iştigal eder diye düşünmekteyim ayrıca bu formumuzada yakışmaz ama şunu da belirteyim zaten formumuzda dediklerimin aksi olmadığı sürece hiç bir site yetkilimiz hiç kimseye ve konuya gereksiz müdahale etmemiş bilakis onlarda bizimle beraber forma iştirak edip değerli bilgilerini bizimle paylaşmışlardır saygılar!

seyfi505050
12-01-2009, 09:38
Aşırıya kaçmamak kaydıyla ve kişilere zarar vermeden yapılan eleştirilere forum yöneticilerinin müdahele etmemeleri iyi olur. Aslında şu kısacık ömürde herkesle iyi geçinmek, insanların düşüncelerine saygı göstermek, diğer kişilerinde sizin düşüncelerinize sagılı olmaları gerekir.
kırıcı olmayalım ama eleştiyede açık olalım herkese saygı ve selamlarımı sunuyor ve bol kazançlı günler diliyorum

hallederiz
12-01-2009, 10:17
gerekliyese müdahele etmeli gerekli değilse etmemeli

osmann
12-01-2009, 10:41
burası uydu forumu ama ben sadece uydu için girmiyorum...herşey için giriyorum...
siyasi konular olsun...(eses58 e katılıyorum)
elbette ben düşündüğümü söylerim...ama seni kırmadan...düşüncelerini aşşağılamadan, hakaret etmeden...
seni de dinlerim can kulağı ile...belki bişeyler kaparım, öğrenirim diye...ve dostumsun diye...
selametle...

PASA87
12-01-2009, 11:45
EN Hararetli konular KÜRT-TÜRK ve FENERBAHÇE-GALATASARAY tartışmaları oluyor genelde .
Bazen konu öyle bi yere geliyorki insanlar kendilerini tutamıyor.
Bu durumlarda da yöneticilerin müdahele etmesi iyi oluyor.

kurt1972
12-01-2009, 12:29
Bu zamana kadar hep sustuk. ne oldu..! bizi sindirdiler,bizi korkuttular...elimizdekileri hep yalanla dolanla, üçkağıtla, baskıyla aldılar... sözümü ünlü bir sloganla tamamlıyorum.
susma, sustukça sıra sana gelecek ey milletim, hırsızları-uğursuzları haykırarak herkese duyur ki, adalet görevini yapsın.....SELAMETLE.

Roc72
12-01-2009, 12:55
Bence görevliler esnek olmalı müsade etmeli ama iş eleştiri ve sempati sınırlarını aşarda fanatizme ve hakarete inerse konuyu değil kişiyi cezalandırmalıdır süreli veya süresiz. Ben etmemeli dedim çünkü siyaset ülkenin yaşam tarzı olmuş,insanlar görüş alış verişi yapabilmeli saygı dahilinde ..

Cümleye aynen katılıyorum...

1970divrigi
12-01-2009, 14:42
çoğu arkadaşımın düşündüğü gibi kişi ve kurumları rencide etmediği sürece müdahale edilmemeli

Çakar
12-01-2009, 18:11
Hakaret edilmedikçe müdahale edilmemeli demokrasi bu olsa gerek!!!

zorlu
12-01-2009, 18:55
bence de müdahale edilmemeli ama burası TÜRKİYE müdahalenin daniskası olmakta belki bu yazdıklarıma dahi müdahele söz konusu insanın şahsi konularına girilmedikçe herşey açık olmalı ve en başında da üst kişiler tarafından müdahele olmaması gerekmektedir çünkü bazı bilinmeyen ve de sözlenmeyen konularlar vardır bu müdaheleler olacağı ve kişilerin şahsi konularına girilebileceği korkusundan dolayı insanımız bazı konuları kendi kafalarınca demeyelimde çevrenin etkisi altında kalarak yaşamlarını sürdürmekte bu da benim kanımca dikta rejiminin aynısıdır.saygılarımla

teko33
12-01-2009, 19:20
herkesin ben haklıyım demeye hakkı vardır ama bir tek ben haklıyım deme hakkı yoktur

ibalaban
12-01-2009, 21:23
Herkes adabınca doğru olana itiraz etmeden ve araştırmadan karşılık vermediği sürece. Karşısındaki düşünceye saygı göstererek düşüncelerini ortaya koymalı. Yöneticilerde kendi gibi düşünmeyen kişilerin açtığı konuları hemen kilitlemesin.Lütfen. Biz bu ülke sınırları içinde yaşıyorsak ve amacımız bu vatan sınırlarını korumak, bu ay yıldızlı bayrağımızı sonsuza kadar tepemizde dalgalandırmak ise düşünceler mutlaka bir yerde birleşir. Ama düşünce farklıysa bunun burada yeri olmamalı.

kafka1111
12-01-2009, 23:34
Çünkü Türkiyenin siyasetten,demokrasiden ne kadar anladığı yönetimden belli.Bu yüzdendir daima kafamıza birilerinin vurması bize yön vermesi gereklidir.Biz Türkler çobanımız olmadan hareket etmeyi hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz...Ara sıra peydah olan istisnalar ise kaideyi bozamaz asla...Üzgünüm,söylediklerime ne kadar inanmak istemesemde çok doğrular....

yclcrk1985
13-01-2009, 01:43
Evet müdahale edilmeli.Bazı şhıslar abuk subuk bazı konular açarsa forum tehli***e girebilir.

swerrt
13-01-2009, 10:51
bence bıraz daha esnek olunup mudahele edılmemelı

f47xfenerli
13-01-2009, 15:07
EN Hararetli konular KÜRT-TÜRK ve FENERBAHÇE-GALATASARAY tartışmaları oluyor genelde .
Bazen konu öyle bi yere geliyorki insanlar kendilerini tutamıyor.
Bu durumlarda da yöneticilerin müdahele etmesi iyi oluyor.
:ranger: :45:

Eren55
13-01-2009, 21:57
Gerektiğinde edilmeli bence

bulletfromhell
13-01-2009, 22:37
bence siyasi fikir bireyseldir ve öyle kalmalıdır..elektronik ve uydu ağırlıklı bir paylaşım forumunda siyasi tartışmaları gereksiz buluyorum..siyasi amaçlı bi forum olsaydı burası belki müdahale edilmemeli diyebilirdim ama bencede siyasi konulara kesinlikle müdahale edilmeli...

f47xfenerli
14-01-2009, 02:18
umarım ki seviyeli olur ve kimse birbirini kırmadan fikirlerini beyan eder dolayısıyla
hiç bir şekilde müdahele de olmaz ama biraz zor tabi. umarım bizim forumda bir ilk
gerçekleşir ?

adnanarkan
14-01-2009, 12:07
hakarete varan boyutda kesinlikle müdahale edilmeli

pasaoglu1
14-01-2009, 16:20
milli birlik ve beraberlik konuları dışında evet

wtwt99
14-01-2009, 17:03
bence siyasi fikir bireyseldir ve öyle kalmalıdır..elektronik ve uydu ağırlıklı bir paylaşım forumunda siyasi tartışmaları gereksiz buluyorum..siyasi amaçlı bi forum olsaydı burası belki müdahale edilmemeli diyebilirdim ama bencede siyasi konulara kesinlikle müdahale edilmeli...
arkadasım dedıklerınle yaptıkların bırbırını tutmuyor burası uydu paylaşımı dıyorsun ama koydugunu resim siyasi ha resmine karsı degilim ama ne dedıgı bıl dıye soyledım burada evet dıyenler cok aslında burası sadece uydu teknoloji paylasımı ise obur konular kaldırılsın madem sonucta mudalle olacak gibi en iyisi konular kapansın

Çakar
14-01-2009, 22:20
Anlaşılan biz hala çobansız dolaşmaya alışmadık illa birisinin kafamızda durup bizi yonlendirmesini istiyoruz çok yazık

uk@l@
15-01-2009, 01:33
Anlaşılan biz hala çobansız dolaşmaya alışmadık illa birisinin kafamızda durup bizi yonlendirmesini istiyoruz çok yazık

:present: :present: :present: :present: :present: :present:

olay bundan ibarettir arkadaşım baksana anket sonuçlarına.illaki bir baş olacak başka türlü sorunlarımızı çözmemiz imkansız.

wolf41
15-01-2009, 20:53
siyaset karışmasa daha iyi olur bence...

kalamaki
16-01-2009, 13:05
Bu paylaşım forumuna dalıp siyasetten uzaklaşıp kafamızı dinliyoruz.Zaten her yerimiz vıcık vıcık siyaset oldu.Bırakın beş on dakika kafamız hiç olmazsa hoşlandığımız bu yerde rahat etsin.Buraya da bulaştırmayalım lütfen.Herkese selamlar.

kendimbuldum
16-01-2009, 15:21
uydu ile alakalı forumdada siyaseten uzak duralım zaten hayatımız siyaset:45:

ergori
16-01-2009, 16:21
Her konuda olduğu gibi spor ve siyaset gibi konularda da açık fikirli,hoş görülü olamıyoruz nedense . Bu belki de Akdeniz toplumu olmamızdan kaynaklanıyor.
Beyinler çabuk yıkanıyor,sentez e üşeniyoruz. Karşıt fikirlare saygılı olamıyoruz( ne kadar saçma da gelse)

Bunlar birer gerçek vaka oldukça müdahale kaçınılmazdır arkadaşlar.

Selam ve sevgilerimle.

DIGISAT
16-01-2009, 17:27
Saygı ve sevgi çerçevesinde yapılan her tartışma çözüme kavuşur veya çözüm için yol olur...
Dolayısıyla hakaret içermeyen her platformda tartışmanın sakıncası yoktur..
Zaten memleketin enbüyük sorunu da bu idi bence...
Güçlü oan veya elinde silahı bulunan"eleştirilemiyordu"!
Peki hep "haklı olduğundan mıydı?"...
Bence her kurum ve her şahıs;"İnsan"olduğu da gözetilerek küfür vb. içermediği sürece eleştiri konusu yapılmalı...
Yapılmalı ki;doğru daha kolay öğrenilsin...
Yoksa "yasaklayarak" veya "saklayarak" sadece "STATİKOCU" kafalar ve hükümler yetişir ve uygulanır...
Bu konuyu foruma sunmuş olmanız bile mesela;"forum"un artık daha özgür bir yapıya bürüneceği intibaı uyandırdı bende...
zaten "özgür" idik ama şimdi tartışma bazında genişlik de konu edilmiştir bence...
Hayırlı olsun...

erdal05
16-01-2009, 20:28
uyduyu,tv'yi niye izleriz bizz.....
dünyadan haberdar olmak....kimin eli kimin cebinde bilmekk....kandırılıyomuyuz.....kanıyomuyuz bilmek değil midirr...? aslolon......
siyeseti niçiz sadece partiye indirgiyoruzz...
filistine ağlamak...orda neler oluyoru bilmekk.....
cola'yı tanımak ve protesto etmek......
ülkemin her tarafında gömülü silahların bulunduğunu hayretle izlemek...
darbeleri görmek, darbecileri tanımak.......
dokunulmazlığı olanlara dokunulduğunu görüp,sevinmek.......
aslında olaylar hiç de sandığımız gibi değilmiş'i keşfetmek.........vs.vs..........
bunları bilmek ve lehte ya da alehte görüş sahibi olmak.......neresi kötü arkadaşlar...yada bunları bilmiyor ve takip etmiyorsak niçin yaşarız biz allahınızı seversenizz...?
tabi ki bunları tek başına takip etmek yetmiyorr...aslolan adabınca konuşmak....kırıcı olmamak...ağzımızı bozmamaktırr....
ve yönetilerimizin müdahalelerine gerek duyulmadan konuşmasını bilmektir.....
içtiğimiz çay...yediğimiz ekmek........siyasetle ilgilidir arkadaşlar...nasıl yok sayacağızz....

cngzhn
16-01-2009, 23:12
Serkan Bey, lütfen siyaseti sokmayalım. Sitenin bütün ahengi, dostluğu ve saygınlığı bozulur; Gayesinden de sapar.

Admin
17-01-2009, 04:44
Serkan Bey, lütfen siyaseti sokmayalım. Sitenin bütün ahengi, dostluğu ve saygınlığı bozulur; Gayesinden de sapar.
Zaten biz sokmuyoruz siyaseti falan ama uyelerimiz konu acıyor Her acılan konuyu kilitlersek katılım olmaz ve paylaşım ilerlemiyor bakalım su ana kadar o kadarda aksi gidecek birşey olmadı..

alban
17-01-2009, 13:29
Arkadaşların düşünce fikirlerini paylaşmaları, kurallar dahilinde tartışmaları doğaldır. Saygı sınırlarını aşmadan seviyeli bir tartışma olmalıdır. Tartışmada karşı görüş savunan insanlarda bizim insanımız olduğu unutulmamalı. Özellikle ırkçı ve dinci tartışmalara yer verilmemelidir. Bunların yeri burası değildir.

Admin
21-01-2009, 02:54
Anketimiz kapanmış cıkan sonuc bizler mudale etmeliyiz seklinde olmuş:) Oy veren arkadaşlar teşekkurler