PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Next YE 2000X CIS PLUS

burnubuyuk
17-01-2009, 20:05
SupersatForum un Değerli araştırmacı ve bilgili yazarları,benim cihazım Next YE 2000X CIS PLUS Modeli ve yeni GÜNCEL YAZILIMIN ne zaman çıkacağını merak ediyorum.Yazılım çıkacakmı,yoksa bu ve benzeri 2000 seriileri çöpemi atılacak.Bilgilendirirseniz bizleri sevindirmiş olursunuz,şimdiden vereceğiniz cevaba çok teşekkür eder,Only the registered members can see the link AİLESİNE ve ÇALIŞAN EMEĞİ GEÇEN herkeze yeni yılda başarılar,bol kazançlar,sağlıklar dilerim....Saygı ve sevgiyle kalınız....Burnubuyuk/Alzeyy:please: :49:

burnubuyuk
19-06-2009, 21:36
Slm, soruyu sorduğum tarih 17-01-2009 ve üzerinden aylar geçmesine rağmen , SUPERSATFORUM un yetkili arkadaşlarından lütfedip bir cevap veren çıkmadı.. ilgi ve alakanıza teşekkür ediyor,cevapsız bıraktığınıza teessüf ediyorum........

Volkan
19-06-2009, 21:43
siz bu şekilde konu açarsanız cevapsiz kalır bu cihazın yazılımları çıktığında verilen ilk forumlar arasında önemliler kısmına zahmet edip bir göz atsaydınız son cıkan yazılımı görürdünüz. bizde size zahmet etme çabasını göstermediğiniz için teşekkür ederiz.

konu kapanmıştır.

kucer06
19-06-2009, 21:49
Arkadaşım cihazının en son yazılımı burada.Next'in inf serilerine bir daha yazılım çıkaracağını zannetmiyorum.Ama bir server edinirseniz bilgisayarınıza share proğramı kurup kart paylaşımından yararlanabilirsiniz.

Only the registered members can see the link