Orijinalini görmek için tıklayınız : süper plus gri ve siyah kasa farkı?
uzun zamandır forumlarda araştırıyorum kimileri diyor fark yok sadece kart okuyucu farkı var,kimileri herşeyi aynı siyah kasalar teknosa için üretilmiş deniyor.yazılımları aynı diyen var farklı diyen var birbirine atılmaz diyen var.kafam çok karıştı hele hele yeni ota yazılımları çıktı gri kasaların var siyahların yok fark varmı yokmu bilgisi, bilgileri olan varsa çok sevinirim...
afif4747
05-02-2009, 00:46
dostum ikiside aynı ben tamirci olduğum için iyi bilirim içinide açtım aynı yazılımlarıda aynı
bende flaş ile ikisinede aynı yazılımı attım teknik olarak fazla bilgi sahibi olmasamda attığım versiyonu ikiside kabul etti
erdal1988
05-02-2009, 10:50
hiç farkı yok aynı yazılım alıyor.
en başta ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.bu sorunla ilgili direk yüksel elektroniğe mail atmıştım cavabı dün geldi ve cavabı aynen iletiyorum...
Cihaz yazılım versiyonlarında sadece isim farkı olmaktadır. Kullanılan her iki ürün yazılım olarak aynı dosyaları kullanabilirler. Renk ayrımızdan dolayı üretim kodu farklı verilmiştir. Cihazlarda bir farklılık yoktur. Ürünlerdeki tek fark renk ve model adlarıdır.:45: