Orijinalini görmek için tıklayınız : sunny 1030 için!!!!
arkadaşlar yeni yazılımlar hispasatta tekilalar ve venüsüde açıyormu açan varsa yardımlarınızı bekliyorum yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim :pepper: :Smiletabar
®adakoglu
12-04-2006, 02:31
arkadaşlar yeni yazılımlar hispasatta tekilalar ve venüsüde açıyormu açan varsa yardımlarınızı bekliyorum yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim :pepper: :Smiletabar
d+ lar ve tv cabo bu yazılımda yoktur.
arkadaşım yazılım hazır denendi...buyrun....
bluntman001
12-04-2006, 03:26
@safrannext
big thanx !!!!!!!!!!!!!:clap2:
selam arkadaşlar,
c boardu anlayamadım
at 1030 sunny'nin C board olduğunu nasıl anlarız.
tşk.
®adakoglu
12-04-2006, 10:00
selam arkadaşlar,
c boardu anlayamadım
tşk.
Çihazınızın sistem bilgisine batarsanız Hangi bord oldugunu anlarsanız.
Cihazınızın menü sistem bilgisini bakın H/W yazan yerde Örnegin 12.C1.A5 yazar bu sekilde yazarsa cihazınız C borddur.
BABA_YUKSEL
14-04-2006, 21:04
Selam Safrannex arkadaşım yukarda test edilmiş 1030 yazılımını wermişssin ama tekilalar yok bilgilerinize sunulur
Selam Safrannex arkadaşım yukarda test edilmiş 1030 yazılımını wermişssin ama tekilalar yok bilgilerinize sunulur
BU YAZILIMI DENEYİN FULL AÇIK
R_AT-1030DCIAZ_HW_12.03.A5
Only the registered members can see the link
selam arkadaşlar,
c boardu anlayamadım
tşk.
1030 ların c bordlu olanları yok
şu anda deniyorum arka fonda değişecek...
arkadaşım bende aynı yazılımı kullanıyorum hispasat full açık şu an.yazılımı yükleyip cihazdan *** menüsüne girip LOAD DEFAULT yapınız açılacaktır....
BABA_YUKSEL
18-04-2006, 16:49
selam safrannext usta Tekilalar çöktü yokmu yeni softcam Saygılarımla
malesf şu anda izlenemiyor
selam safrannext usta Tekilalar çöktü yokmu yeni softcam Saygılarımla
keyler geldiginde yeni yazılımla verilecek şuanda keyler bilinmiyor...
sultanlar238024
05-05-2006, 00:33
slm iyi akşamlar
tekilalardan bir haber varmı acaba
slm iyi akşamlar
tekilalardan bir haber varmı acaba
Only the registered members can see the link
yazılımlar burada d + ları izleyebilirsin...