PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IQ Plus Twin(3329C)53E İçin 2.Bord'a Yazılım Yükleme

cemil55
09-02-2009, 10:37
:sunglasses2:
IQ-PLUS TWİN(3329C): Normal kullandığın RS232 kablo(2-3, 3-2, 5-5) cihazın kapağını aç ve data bordun üstünde iki kablolu bir soket var.Bunu ters tak.Bu arada cihazın fişi çekik olsun.Cihazın arkasındaki ikili swiçler aşağıda olsun. Şimdi loaderi çalıştır ve dosyayı seç "Cihazı Açın" mesajnı görürsünüz.Sizde cihazın fisini takın.Yükleme başlayacaktır.Cihazın displayında "ASH" yazar.Siz buna bakmayın.Yükleme bitince işlem tamamdır.Ters çevirdiğiniz soketi,eski haline getirin.

Buna rağmen yükleme yapamıyorsanız.Cihaz com'u görmüyorsa; Cihazı fabrika ayarlarına döndürün. Yukarıdaki anlattıklarımı tekrar ediniz. Kolay gelsin..

Not:Cihazda 1.2.63 yazılımı yüklü olmalıdır.

Dosya Link:
Only the registered members can see the link

baysaltv
09-02-2009, 12:04
arkadaşım benim ıq plusta dispiley yok tek led var içinde sokete yok kabloda yok bu normal cihazlara yüklenirmi sorun olurmu degerli arkadaşlarımdan bilgi almak için yazdım cevaplarınızı bekliyorum iyi çalışmalar

digitunsat
09-02-2009, 12:44
bunun farkı nerdir ne icin bunu yapmak ne olacak

aslan kral
10-02-2009, 13:08
arkadaşlar ben 53 derceye ayarladım ama sınyal %60 olduğu halde açmıyor nedenı bılen varsa yazarmı
yazılımda attım ama yıne açmıyor paylasımmı yok yoksa
tş ederım

watmusti
10-02-2009, 15:54
arkadaşım bende yazılımı attım ama çalışmıyor daha açıklamalı şekilde anlatırsan çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

TEKNİSYEN101
24-02-2009, 10:37
arkadaşım benim ıq plusta dispiley yok tek led var içinde sokete yok kabloda yok bu normal cihazlara yüklenirmi sorun olurmu degerli arkadaşlarımdan bilgi almak için yazdım cevaplarınızı bekliyorum iyi çalışmalar

Normal Q lara olmaz Twin özelliği olan (çift tunerli cihazlara)

bunun farkı nerdir ne icin bunu yapmak ne olacak

arkadaşlar ben 53 derceye ayarladım ama sınyal %60 olduğu halde açmıyor nedenı bılen varsa yazarmı
yazılımda attım ama yıne açmıyor paylasımmı yok yoksa
tş ederım
Yazılımı 2. boardamı aatınız. birde cihazın arkasında bulunan 2 adet çıt çıt var onaların poziyonu hangi durumda?

arkadaşım bende yazılımı attım ama çalışmıyor daha açıklamalı şekilde anlatırsan çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

bu linke bakınız.

muratusta
25-02-2009, 02:42
hangi loader kullanılacak loderlar yazılımı kabul etmiyor

TEKNİSYEN101
25-02-2009, 18:54
hangi loader kullanılacak loderlar yazılımı kabul etmiyor

Aşağıdaki linkte 53 yazılımı ve looder mevcut.